Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Aralık 2017 Salı - 17:21

Hakmar Tercihini Atego'dan Yana Kullandı

Mercedes-Benz Türk, Türkiye’deki yarım asırlık başarısını kutladığı bu özel senede teslimatlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mercedes-Benz’den ilk defa sıfır araç alımı yapan Hakmar Şirketler Grubu, filosunu 20 adet Mercedes-Benz Atego 2124 ile güçlendirdi.

Hakmar Tercihini Atego dan Yana Kullandı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren Hakmar Şirketler Grubu, filosunu genişletirken tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı ve filosuna 20 adet Mercedes-Benz Atego 2124 C 48 UK ekledi. Mercedes-Benz’den ilk defa alım gerçekleştiren Hakmar Şirketler Grubu bu alım ile filosundaki araç sayısını 600’e yükseltti.

Hakmar Şirketler Grubu Filo Yönetim Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü Aytekin Yeşil ve Hakmar Şirketler Grubu Filo Genel Müdürü Yetkiner Satılmış, Hakmar Şirketler Grubu Filo Genel Müdür Yardımcısı Arslan Satılmış katıldı.

Teslimat töreninde Hakmar Şirketler Grubu Filo Genel Müdürü Yetkiner Satılmış, “Filomuzu genişletirken tercihimizi ilk defa Mercedes-Benz’den yana kullandık. Öncelikle kendileri ile başlattığımız bu yeni işbirliğinin her iki firmaya da hayırlı olmasını diliyoruz. Mağazalarımıza ürün taşımacılığında kullanacağımız Atego kamyonlarının kısa ve uzun mesafe dağıtım alanlarında kullanım için tasarlanması, rakiplerinden farklı olarak direkt fabrikada dingilli olarak üretilmesi, araçların düşük yakıt tüketimine ve yüksek ikinci el değerine sahip olması Mercedes-Benz markasını tercih etmemizdeki en önemli etkenlerden. Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve Koluman Motorlu Araçlar’a işbirlikleri için çok teşekkür ediyor, iş ortaklığımızın ilerleyen dönemlerde artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Ayrıca bu sene 50. yıl dönümünü kutlayan Mercedes-Benz Türk’ü yürekten tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı ise “Türkiye’deki 50. yılımızı kutladığımız bu önemli senede kamyon satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önemli bir iş ortaklığına başladığımız Hakmar Şirketler Grubu’na 20 adet Mercedes-Benz Atego 2124 C 48 UK teslimatını gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak her zaman en doğru ürünleri müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Yeni araçların Hakmar Şirketler Grubu’na hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fark yaratan Atego 2124

Mercedes-Benz Türk, hafif kamyon sınıfında Türkiye pazarına sunulan yeni Atego ailesine aks konfigurasyonlu 7,7 litrelik 6 silindirli CommanRail yakıt sistemine sahip OM 936 motoruyla Atego 2124 eklendi. Kısa ve uzun mesafe dağıtım alanlarında kullanım için tasarlanan Atego 2124 hem büyük filolara hem küçük işletmelere yüksek kazanç sağlıyor.

Mercedes-Benz Atego her işe uygun

Müşterilerinin ihtiyaçlarına maksimum seviyede yanıt vermeye özen gösteren Mercedes-Benz Türk, ürün ve hizmetlerini sürekli geliştirmeye ve Türkiye kamyon pazarındaki liderliğini uzun yıllardır sürdürmeye devam ediyor. Farklı aks mesafesi, kabin, motor gücü, tonaj seçenekleri ve sayısız opsiyonel donanımlarıyla yenilenen Atego, verimliliği ve her uygulamaya cevap verecek çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Dağıtım işine yönelik açık, kapalı veya frigorifik kasaların yanında çöp, süpürge, itfaiye gibi özel amaçlı üstyapılar Atego’ya rahatlıkla uygulanabiliyor.

 
Yeni Güner Turizm de Volkswagen Crafter Dedi
 
MAN 2018‘e Yenilikler, Ödüller ve Avantajlarla Giriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni Güner Turizm de Volkswagen Crafter Dedi
Taşımacılık sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Yeni Güner Turizm, ...
Anadolu Isuzu'dan Teslimat Yağmuru
Anadolu Isuzu, konforlu ulaşımın temsilcisi olan ve Türkiye’de üretilen ...
Kamu Sektörünün de Tercihi Scania
Geniş ürün yelpazesi ve yüksek standartları ile Scania, farklı üstyapı ...
 
Kahramanlı Uluslararası Nakliyat 43 Yıldır MAN Diyor
Kurulduğu 1974 yılında MAN marka kamyon ve çekicilerle ilk kez yollara ...
Krone Filolara Girmeye Devam Ediyor
Almanya dışında sadece İzmir/Tire’de üretim yapan Avrupa’nın dev treyler ...
Pamukkale Turizm Filosuna 7 Adet Tourismo Kattı
Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İzmir merkezli ...
 
Pamukkale Turizm NEOPLAN ve MAN’ı Tercih Etti
Otobüs pazarının tercih edilen markası MAN Lion’s Coach EfficientLine ...
Fortrans Hedeflerine Tırsan ile Ulaşacak
Müşterisine en çok kazandıran treyler markası Tırsan, ilk tercih olmayı ...
TEMSA’dan 14 Araçlık Teslimat
Temsa, Adıyaman Gülaras Turizm’e 10 Maraton ve 4 safir teslimatı gerçekleştirdi. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylernewssondakikabustürkiyeKamyontruck haberler kamyoncu