Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Temmuz 2014 Cumartesi - 23:01

Hankook Lastikleri Başarı Sağlamaya Devam Ediyor

Lastik üreticisi Hankook, MINI’nin yeni 2014 modelini de kendi lastikleriyle donatıyor. BMW Group'un premium küçük aracının ilk jenerasyonunun çıktığı 2011 yılından beri fabrika çıkışında Hankook lastikleriyle donanıyor.

Hankook Lastikleri Başarı Sağlamaya Devam Ediyor

Şimdi şık, yeni modeli de Hankook lastikleri üzerinde hareket ediyor. 15, 16 ve 17 inç ölçülerde, farklı desenlere sahip, bazılarında runflat özelliği olan lastikler, lastik üreticisinin Macaristan'daki yüksek kaliteli Avrupa fabrikasından doğrudan MINI üretim yerlerine teslim ediliyor.
 
Premium lastik üreticisi Hankook, BMW Group tarafından orijinal ekipman sağlayıcısı olarak kısa süre önce sunulan yeni MINI modelleri ONE, ONE D, COOPER, COOPER D ve COOPER S için seçildi. Hankook’un orijinal ekipman portfolyosu da bu yeni premium küçük spor aracın lastik tedariğiyle birlikte giderek büyüdü. ONE ve COOPER modelleri için 15 inç ve COOPER S için 16 inç temel lastiklerin yanı sıra, ilk kez sportif bir 17 inç seçeneği de sunulmuştur. Standart lastiklere ek olarak Hankook, 16 ve 17 inç versiyonlarını ayrıca Hankook Runflat System (HRS) ile patlama durumunda hareket etmeye devam etme özelliğine sahip lastiklerle de sunuyor. MINI’nin ilgili motor performansına uygun, sportif kullanımını etkili bir şekilde destekleyen farklı yaz desenleri kullanılıyor. Bunun haricinde lastik üreticisi, Kuzey Amerika piyasası için de aynı şekilde standart olarak 15 inç ve runflat olarak 16 ve/veya 17 inç ölçülerini dört mevsim lastik olarak sunuyor.
 
Hankook’u geliştirilmiş orijinal ekipman portföyü, BMW Group'la olan yoğunlaştırılmış ilişkilerini yansıtıyor. MINI'nin yanı sıra Hankook lastikleri, Münih'li premium otomobil üreticisinin (BMW 1, 3, 4, 5 Serileri ve X5) beş diğer modelinde de orijinal ekipman olarak kullanılıyor. MINI'nin yürüyen aksamı go-kart benzeri sürüş tutumuyla lastiklerden özel beklentilerde bulunuyor. Lastikler, MINI'ye özgü karakteri en iyi şekilde desteklemek için otomobilin performansını ideal bir şekilde yola aktaracak şekilde geliştirildi.
 
"Yaz ve dört mevsim lastiklerimizle, ıslak zemin yol tutuş ve yuvarlanma direnci gibi güvenlik ve çevreye dair parametreleri göz ardı etmeden, MINI'nin sürüş dinamizmine dair özelliklerinin en uygun şekilde altını çizdiğimizi gösterdik“, diyor Hankook Avrupa Geliştirme Merkezi müdürü mühendis Klaus Krause ve ekliyor: ”Lastiklerimizin bir önceki MINI jenerasyonunda pozitif performanslarıyla olumlu etki bırakmalarından ve şimdi de yeni model için yine orijinal ekipman olarak seçilmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz.“
 
Şimdiye kadar MINI'de 2011 yılından bu yana orijinal ekipman olarak kullanılmış olan yüksek performans lastikleri Ventus Prime2'nin yanı sıra, Hankook bundan böyle Kuzey Amerika piyasası için orijinal ekipmanda ultra yüksek performanslı en iyi ürünü Ventus S1 evo², özellikle enerji verimli Kinergy Eco ve aynı zamanda tüm yıllık lastiği Optimo H426 ile de temsil edilmektedir:
 
 

 
 

 
Hyundai’de Bayram Erken Başladı
 
Mercedes-Benz’den Temmuz’a Özel Fırsatlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hyundai’de Bayram Erken Başladı
Hyundai Maslak Satış Müdürü Adnan Vardarlı, “Ramazan Bayramı’na girerken ...
Crafter Okul Sahibine Kazandırıyor, Yolcusunu Koruyor!
Volkswagen Crafter çift turbo motoru, düşük yakıt tüketimi, orijinal üst ...
Alcoa Wheel Products Europe, Hafif Ticari Araç Segmentine Giriş Yapıyor
Alcoa, maksimum yük kapasitesi 1060 kg.’lık yeni jantlarıyla hafif ticari ...
 
Pirelli Formula 1’de 18 İnç’lik Lastikleri Test Etti
Formula 1’in resmi lastik tedarikçisi Pirelli, gelecek dönemde yarışlarda ...
Yeni Fabia’da Geri Sayım Başladı
Çek üretici Skoda’da nefesler tutuldu. Yeni nesil Skoda Fabia için geri ...
Elazığ Havayolu Ulaşımı İftar Daveti
AnadoluJet’in Elazığ Paşa Konağı Restoran’da düzenlediği iftar daveti ...
 
MAN Sınıfının En Ekonomik Otobüsünü Türkiye’de Üretti
Alman devi MAN, Ankara’daki fabrikasında yine çok iddialı ve yepyeni bir ...
MERCEDES-BENZ’DEN TEMMUZ’A OZEL FIRSATLAR
Mercedes-Benz Türk, farklı ürün gruplarında 2014 Temmuz ayına özel kampanyalar ...
Sumitomo TSM İle Türkiye Pazarında
Dünyada paletli ekskavatör ve asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerlkwtürkiyedikkatnewstrucksondakikaKamyonfahrer