Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Nisan 2014 Salı - 09:31

Hankook’un bir numaralı lastiği

Hankook’un bir numaralı ultra yüksek performans lastiği Ventus S1 evo2, Orijinal Ekipman olarak yeni BMW 4-Serisi Coupé’ye takılacak. Üstün kaliteli, geniş tabanlı lastik Avrupa’da geliştirilen ve üretilen sofistike DTM teknolojisiyle donatılmış olarak gelirken; performans, dayanıklılık ve enerji tasarrufunun başarılı kombinasyonuyla dikkati çekiyor.

Hankook Lastikleri yeni BMW 4-Serisi için Orijinal Ekipman tedarikçisi olarak seçildi. Münih merkezli birinci sınıf araç üreticisinin yeni, şık ve spor Coupé’si fabrikada Hankook’un üstün kaliteli, bir numaralı Ventus S1 evo² lastikleriyle 225/50 R 17 W ebatıyla donatılacak.

 

Yakın zamanda piyasaya sürülen 4-Serisi Coupé, MINI, BMW 1, 3, 5-Serisi ve X5’ten sonra BMW Group’un Hankook lastikleriyle donatılan altıncı modeli olacak. Bu, Hankook’un birinci sınıf segmentinde global olarak büyümesinde başka bir önemli kilometre taşına işaret ediyor. Hankook Lastikleri Avrupa COO’su ve Kurul Üyesi Ho-Youl Pae, “BMW Group’la olan işbirliğimizi kesintisiz olarak yoğunlaştırmaktan son derece memnunuz. Yeni 4 Serisi Coupé’ye lastik tedariği bizim için başka bir kilometre taşıdır çünkü bu, BMW Group’a yalnızca Avrupa’da geliştirilmiş olmakla kalmayan, aynı zamanda doğrudan Avrupa fabrikamızdan tedarik edilen ilk lastik tedariğimizdir” diyor.

 

Hankook’un bir numaralı üstün kaliteli Ventus S1 evo² lastiği, araç üreticisinin yabancı olduğu bir ürün değil. Halihazırda, titiz BMW mühendislerini yeni BMW 3 ve 5 serileri için orijinal ekipman olacak kadar ikna etmeyi başarmıştı. Lastik, zorlu koşullar altında bile, başarılı sürüş dinamikleri ve konfor özellikleri kombinasyonunun yanı sıra kavrayış ve dönme direnci performansıyla da öne çıkıyor. BMW Group’un Avrupa’daki lastik geliştirmesinin yapıldığı Hankook Lastikleri Avrupa Teknoloji Merkezi (ETC) Başkanı Klaus Krause, “Yoğun deneme aşaması boyunca Ventus S1 evo² sürüş konforu ve belirgin biçimde dinamik sürüş özelliklerindeki yüksek seviyesi konusunda bir kere daha etkileyici bir kanıt sunmayı başarmıştır.  Yeni Ventus S1 evo² içinde Kontrol Teknolojisi* adını taşıyan geliştirme yaklaşımımızı kesintisiz olarak uyguladık ve sürüş dinamikleri, güvenlik ve çevre dostu olma özelliği açılarından müşterilerimizin ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayan modern bir yüksek performanslı lastik geliştirdik” dedi.

 

 

Şu anda, yaklaşık 50 mühendis ve teknisyen Hankook’un Almanya’nın Hanover kentinde bulunan Avrupa Teknik Merkezi’nde Avrupa araç üreticileri için söz konusu lastik çözümlerini geliştirmektedir. BMW Group’a tedarik edilen lastikler de burada geliştirilmekte ve test edilmektedir. Üretim ise Macaristan’ın Racalmas kentinde bulunana Hankook Avrupa tesisinde gerçekleştirilmektedir. Şirketin son teknolojili fabrikası, Avrupa pazarı için yolcu aracı lastiklerinin üretiminde uzmanlaşmıştır ve dünyadaki en modern üretim tesisleri arasında sayılmaktadır.

 
UND, IRU’dan Türk Taşımacılarına Daha Aktif Destek Talep Etti
 
ASTON MARTIN'İ BIRAKMAK HATAYDI!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UND, IRU’dan Türk Taşımacılarına Daha Aktif Destek Talep Etti
UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener başkanlığındaki Uluslararası Nakliyeciler ...
Dünya Bankası Küresel Lojistik Performans Endeksi 2014 Yayınlandı
Dünya Bankası Küresel Lojistik Performans Endeksi’nin 2014 versiyonu, ...
Kış lastiklerini yaz lastiğiyle değiştirmenin tam zamanı!
Goodyear, sürücülerin güvenliği, konforu ve yakıt tüketimlerini yakından ...
 
PayPal Kullanıcıları Atlasjet İle İndirimli Uçuyor
Web sitemizden bilet alırken yararlanabileceğiniz avantajlı ve kolay ödeme ...
İkinci el araç satışında kayıt dışılık
MASFED Genel Başkan Yardımcısı Aydın Erkoç: ‘’Her beş araç satışından ...
407 FUARA 15,5 MİLYON ZİYARETÇİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 2013 yılı fuar istatistiklerini ...
 
‘Beetle’a ekstra Bonubon indirimi
Bonubon.com, otomobil tutkunlarının ikonu Beetle için 2 bin 750 TL indirim sunuyor.
THY’den 2 sürpriz istifa
TÜRK Hava Yolları, önceki gün toplanan Genel Kurul’un ardından dün iki sürpriz istifa yaşadı.
Skoda, 11 Milyonuncu Aracını Üretim Hattından İndirdi
Skoda’nın küresel üretim ağının kalbi olan Mlada Boleslav fabrikası, 11 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtürkiyekamyonumsrcfahrertreylersondakikadikkatbus