Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Haziran 2014 Pazartesi - 10:41

Hekimdağ'a Tırmandılar

2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası, Eskişehir Sakarıılıca’da düzenlenen 4. ayak yarışları ile devam etti. Ümit Ülkü’nün günün en hızlı ismi olduğu yarışta 21 sporcu mücadele etti...

Hekimdağ a Tırmandılar

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından Atlantis Kuyumculuk ve Mihalgazi Belediyesi katkıları ile düzenlenen 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 4. ayağı 21 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.
Eskişehir Mihalgazi Beldesi Sakarıılıca köyünde düzenlenen organizasyon, Sakarıılıca Hamamları ile Hekimdağ arasında yer alan 7.3 kilometrelik asfalt zeminli parkurda iki çıkış üzerinden koşuldu.
Otomobillerin teknik özelliklerine göre 6 ayrı kategoride sınıflandırıldığı yarış sonunda Kategori 6’da İzmir’den Ülkü Motorsport adına Skoda Fabia Kit Car ile yarışan Ümit Ülkü birinciliği elde etti. Ülkü aynı zamanda 4.49:400’lük derecesi ile “En İyi Zaman” ödülünü de kazanırken, Atlantis Racing Team adına Opel Corsa S1600 ile mücadele eden Kamil Karakaş ikinciliğin sahibi oldu.
Kategori 5’te Ülkü Motorsport’tan Mitsubishi Lancer Evo IX ile Ankaralı sporcu Murat Altıntaş birinciliğe uzanırken, Loft Oil T-Max Racing Team’den Renault Sport Clio ile Nizamettin Kaynak ikinciliği elde etti. Bu kategorinin iddialı ismi Ayhan Germirli ise, antrenman ilk çıkışlarında en iyi zamanı kaydettiği Sakarıılıca’da ikinci antrenman çıkışında yoldan çıkarak aracının hasar alması nedeni ile start alamadı. Honda Civic Type-R ile yarışan İsmet Toktaş da antrenman ikinci çıkışında mekanik arıza nedeni ile abandone olmaktan kurtulamadı.
Kategori 4’te Atlantis Racing Team’in iddialı pilotu Taner Şengezener sağlık sorunları nedeni ile start almayınca tek sporcu olarak kalan Pegasus Racing’ten İsa Karol birincilik kupasını kazandı ancak kural gereği şampiyonaya puan taşıyamadı.
Ülkü Motorsport’un Antalyalı pilotu Ford Fiesta ST ile Taner Canbolat Kategori 3’te zafere ulaşan isim olurken onu Loft Oil T-Max Racing Team’den Ankaralı Cem Şit ikinci, Ülkü Motorsport’tan yarışın tek kadın pilotu Berna Şensoy üçüncü olarak izledi.
Kategori 2’de uzun bir aradan sonra direksiyon başına geçen ve Ülkü Motorsport adına yarışan tecrübeli pilot Süheyl Polatoğlu Citroen C2 ile birinciliği elde etti. Atlantis Racing Team’in yetenekli genç sporcusu Egemen Çivicioğlu Citroen Saxo VTS ile ikinciliği kazanırken, Eskişehirli Dağhan Yavuz Fiat Palio ile podyumun üçüncü basamağında yer aldı.
Kategori 1’de Ülkü Motorsport’un ev sahibi pilotu Melih Tarhan Citroen Saxo VTS ile birincilik basamağına çıkmayı başarırken, Atlantis Racing Team adına Peugeot 106 GTI ile yarışan İzmirli genç sporcu Ali Can Topak ikinci ve yine Ülkü Motorsport’tan Bursalı Engin Apaydın da üçüncü oldular.
Türkiye Tırmanma Şampiyonası, 19-20 Temmuz tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından Kartepe’de düzenlenecek olan 5. ayak yarışları ile devam edecek.
 
 

 
MAN, Topused Roadshow Ankara’da Final Yapıyor
 
Murat 131'den TIR yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MAN, Topused Roadshow Ankara’da Final Yapıyor
Kalitesi dayanıklılığı ve mükemmele yakın test sonuçlarıyla Türkiye’de ...
Skoda’dan 1.6 Dizel ve Otomatik Beşlisi
Rapid Sedan’dan Superb’e kadar Türkiye pazarına uygun geliştirilen 5 modeliyle ...
Tofaş Aşkı Nereden Geliyor?
Tofaş Aşkı Nereden Geliyor?
 
Yazın Kış Lastiği Kullanmayın!
Havaların iyice ısındığı şu günlerde hâlâ aracınızda kış lastiği mi kullanıyorsunuz? ...
Emirates’ten Ramazan'a Özel İkramlar
İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, her sene olduğu gibi ...
“Hurda Teşviki Gündeme Alınmalı”
Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu, ...
 
Thermo King’den Soğuk Zincir Taşımacılığına İki Yeni Çözüm
TÜİK verilerine göre, sağlıksız koşullarda taşınması nedeniyle her yıl ...
Tırmanmada 4.Ayak Eskişehir´de
2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ...
‘TÜRKİYENİN LASTİĞİ’ İlk 100’de
İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 45 senedir sürdürmekte olduğu ‘Türkiye’nin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerkamyonumlkwnewstruckdikkattreylerbusşoför