Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Mart 2024 Pazartesi - 15:59

Hüseyinoğulları; "Tırsan ile Operasyonlarımıza Son Sürat Devam Ediyoruz"

Güvenilir lider Tırsan; Çorum’un öncü lojistik firmalarından yurtiçi kuru yük ve hammadde taşımasında uzmanlaşmış Hüseyinoğulları Nakliyat’a 1 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus ve 2 adet Kässbohrer Hafif Açık Kasa Platform teslimatı gerçekleştirdi.

Hüseyinoğulları;  Tırsan ile Operasyonlarımıza Son Sürat Devam Ediyoruz

Ar-Ge yetkinliği ve üretim gücü ile taşımacılığın her sektöründeki müşterilerinin rekabetçiliğini artıran Tırsan, Adapazarı fabrikasında teslimatlarına devam ediyor. Tırsan’ın gerçekleştirdiği teslimat törenine; firma sahipleri İbrahim Elsüer, Selçuk Elsüer, Mustafa Elsüer ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamada bulunan firma sahibi İbrahim Elsüer; “Firmamız, yurt içinde kuru yük ve ham madde taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmeti vermektedir. Hedefimiz, müşterilerimize kaliteli hizmet vermek ve tüm ihtiyaçlarını zamanında eksiksiz karşılamaktır. Bu doğrultuda Tırsan’ın treylerleri ihtiyaç duyduğumuz her şeyi tam anlamıyla karşılıyor, filomuz daha da güçleniyor ve operasyonel işlerimiz daha da hız kazanıyor.  Bunun yanı sıra Tırsan ile yıllardır devam ettirdiğimiz başarılı iş birliğinden de çok memnunuz. Yapmış olduğumuz son yatırımda Tırsan’ı tercih etmemizdeki en önemli etkenler, araçların sağlamlığı, kullanım kolaylığı, yerli ürün olması ve satış sonrası hizmetlerinden çok memnun kalmamızdır” dedi.

Elsüer sözlerine şu şekilde devam etti; “Filomuza son olarak katmış olduğumuz Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus aracı sahip olduğu 4 farklı seviyeli çatı kaldırma sistemi ile aracı, farklı iç net seviyelerinde kullanabiliyor. Böylece, operasyonel olarak da yükleme ve boşaltma kolaylığı elde ederek, zamandan da hacimden de tasarruf elde ediyoruz. Diğer bir yatırım yaptığımız Kässbohrer Hafif Açık Kasa Platform aracı ise Türkiye koşullarına göre özel tasarlanmış hafif şasisi ve boş ağırlık seçenekleri sayesinde çok daha fazla yük taşıyor ve daha az yakıt tüketimi sağlıyor bu da firmamız için büyük avantaj. Ayrıca, zorlu şartlardan etkilenmemesi için hem şasisi hem de tüm çelik kapak ve panelleri, aracın kataforez (KTL) kaplanıyor. Bu sayede araç 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alınıyor. Böylece filomuzda bulunan araçlar, ikinci el değerini de koruyor. Satış sonrası hizmetler konusunda ise gerek servis gerekse yedek parça operasyonlarında Tırsan’ı her zaman yanımızda gördük. Biraz önce de belirttiğim gibi Tırsan ile devam ettirdiğimiz başarılı iş birliğinin ileriki dönemlerde de artarak devam edeceğine inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Teslimat töreninde Hüseyinoğulları Nakliyat’a teslimatı yapılan Tırsan araçları hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek, “Müşterimizin Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus aracını özellikle tercih etme nedeni, araçta bulunan patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerini güvenli şekilde taşıyor olabilmeleridir. Öte yandan Perdeli Maxima Plus ve Hafif Açık Kasa Platform araçlarının şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç, 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır. Hüseyinoğulları Nakliyat’ın filo yatırımında yine Tırsan’ı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyor ve başarılı iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Doğuş Otomotiv Plus ‘Havadan Sudan Kuştan’ Sohbetleri Sunar…
 
"Elektrikliler Yeni Riskleri de Beraberinde Getirdi!"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MAN ve Kamil Koç Yol Arkadaşlıklarına Yeni Bir Halka Daha Ekledi
Ağır ticari araç sektörünün küresel markası MAN ile Türkiye’nin en çok ...
Karsan Rotterdam Havalimanı’na Otonom e-ATAK ile Yolcu Taşıyacak!
Avrupa başta olmak üzere dünyada toplu ulaşımın elektrikli ve otonom dönüşümünde ...
TED Ankara Koleji’nin Tercihi MAN’ın Ödülü Otobüsü Lion’s Coach Oldu
Üstün nitelikli araçları ile seyahat sektöründe standartları belirleyen ...
 
Güney Eksport, Filosunu Mercedes-Benz Actros Ailesi ile Güçlendirmeye Devam Ediyor
1982 yılından bu yana lojistik sektöründe faaliyet gösteren Güney Eksport, ...
MAN Yeni Yılda TGE Teslimatlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
MAN, hafif ticari araç segmentindeki yenilikçi markası TGE’nin teslimatlarına ...
Lider Turizm Taşımacılık Firması Kozetur Konforlu Yolculuk İçin MAN TGE’yi Seçti
MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki yenilikçi markası TGE, tatil bölgelerinde ...
 
Global Sıvı Taşıma Şirketi HOYER için 165 DAF XG Çekici
Sıvı ürünler için lojistik çözümlerinde dünya pazarının lideri olan HOYER, ...
Taşkala Lojistik MAN Çekicilerle Filosunu Büyütüyor
Ağır işlerin güvenilir çözüm ortağı MAN çekicileri, yeni yılda firmaların ...
Transaktaş Global Lojistik, Araç Filosunu 208 Adet Mercedes-Benz Actros Çekici ile Genişletti
Dünyanın en uzak noktasına lojistik hizmeti verme hedefi ile hareket eden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtreylersondakikaKamyonlkwbusnewskamyonumkamyoncu