Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
20 Eylül 2012 Perşembe - 16:20

İHRACAT LİDERİ ANADOLU ISUZU HANNOVER’DE

Türkiye’nin küçük otobüs ihracat lideri Anadolu Isuzu, 20 – 27 Eylül tarihleri arasında Hannover’de gerçekleştirilecek 64. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda ziyaretçilerini 11. salondaki 49 no’lu standında ağırlayacak. Anadolu Isuzu, sınıfının en geniş, en uzun ve en yüksek yolcu kapasitesine sahip otobüsü Citibus’ u Avrupa’da ilk kez bir fuarda sergileyecek. Avrupa’ nın gözdesi Turkuaz ise yeni serileriyle yine dikkatleri üzerine çekecek.

2012 yılının ilk yedi ayında Türkiye’nin toplam küçük otobüs ihracatının yüzde 87’sini tek başına gerçekleştiren Anadolu Isuzu, ağırlıklı AB ülkeleri olmak üzere toplam 27 ülkeye ihracat yapıyor. Ayrıca bu ülkelerde toplam 110 noktada servis hizmeti sunuyor.

 

 

 

 

9,5 Metrelik Yeni Citibus

Euro 5 emisyon standartlarına uygun Citibus, 204 beygir motor gücüne ve otomatik şanzımana sahip. Yere sürekli aynı açıyla basan lastikleri sayesinde daha iyi yol tutup, daha az yakıt tüketiyor.

 

Kapıları, geniş koridorları ve koltuk yerleşimi otobüs içinde rahat hareket edilmesini sağlıyor. Engelli yolcular, yaşlılar ve bebek arabasıyla seyahat edenler için orta kapıda yer alan özel olarak tasarlanmış rampasıyla seyahat özgürlüğü getiriyor. Citibus’un ön ve orta kapılarındaki basamaksız, düşük girişler, yolculara rahat inip-binme kolaylığının yanısıra  sirkülasyonu hızlandırarak, otobüslerin zamanında ve etkin olarak hizmet vermesini sağlıyor.

 

 

 

Ön ve arka disk frene sahip olan Citibus’da retarder  opsiyonel olarak bulunuyor. Yine opsiyonel olarak sunulan motor odası yangın sensörü, park sensörü, iç kamera sistemi ve dolaylı görüş kamerası ile yolculuklar Citibus ile daha güvenli.

Modern ve estetik dış görünümünün haricinde, kendine has iç trim kalitesiyle, gereksiz detay parçalardan arınmış, ergonomik ve ferah bir iç yapıya sahip.Tasarımı tescillenmiş, şık, rahat ve sağlam koltuklar için 100’den fazla yerleşim seçeneği sunuyor.Ledli iç aydınlatma ve dijital bilgi ekranı Citibus’u farklılaştıran detaylar.

 

 

 

Klimanın verdiği ferahlığı büyük camlar tamamlıyor. Citibus’da opsiyonel olarak ön ısıtıcı ve ilave ısıtıcı da bulunuyor.

Köşeyi kesintisiz dönen hat levhasıyla ilk ve tek olma özelliğine sahip olan Citibus’da arka hat levhası opsiyonel olarak sunuluyor.

Citibus’un sürücü mahallinde, tüm kumanda ve göstergeler kolayca erişilebilir konumda. Bu sayede sürücünün ergonomik çalışması sağlanıyor. Sürücü, yarı kapalı şoför kabininde oturma konumunu değiştirmeden tüm göstergeleri okuyabilme ve kumandaları çalıştırabilme şansına sahip.

 

 

 

Avrupa’nın tercihi “Turkuaz”

 

Anadolu Isuzu’nun kalitesi kanıtlanmış küçük otobüsü Turkuaz, 190 beygirlik Euro5-EEV Common Rail motoru ile 64. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda üç farklı versiyonu ile yer alacak. 19-33 arası yolcu koltuğu kapasitesi bulunan Turkuaz, yolcularına büyük bir otobüsün sunacağı tüm konforu sağlıyor.

 

Estetik görünümü ile rakipleri arasından sıyrılan Turkuaz, kısa ve orta mesafeli seyahatler, turistik geziler ve personel/turist transferleri için ideal bir yol arkadaşı. Turkuaz büyük otobüs kalitesinde seyahat konforu sunarken, bir minibüs kadar ekonomik ve kıvrak.

 

Turkuaz’ın Isuzu motoru 1600-2600 rpm’de 190 beygirlik güç üretiyor. DPD filtreleme sistemini kullanan Isuzu motoru, ekstra katkı maddesine ve maliyete gerek duymadan sıcaktan etkilenmeyip, bakım kolaylığı ile müşterisine kolaylık sağlıyor. Değişken kanatçıklı turbo dizaynıyla düşük devirlerde yüksek tork elde eden teknolojik motorda, geliştirilmiş EGR (egzos gaz geri dönüşüm) sistemi kullanılıyor. Turkuaz’ da ABS ve ASR fren sistemi, arka havalı süspansiyon sistemi ve ön/arka disk frenleri standart olarak bulunuyor. Turkuaz’da opsiyonel olarak  Retarder, merkezi bagaj kilit sistemi ve koltuk arkası kulaklık sistemi de bulunuyor.

 

Fuarda 30 kişi kapasiteli Turkuaz haricinde VIP Turkuaz ve liftli Turkuaz da sergileniyor.

 

VIP Turkuaz’da opsiyonel olarak bulunan WC, 27 lt. kapasiteli buzdolabı, kayak dolabı, geri görüş kamerası, elektrikli stor perde, ayak dayama ünitesi ve ısıtmalı klima ile yolculuklar daha rahat ve daha güvenli.

 

İlk defa üretilen 29  yolcu kapasiteli liftli Turkuaz’da ise engelli lifti ve 1 adet engelli yeri bulunuyor. Güvenliğinin arttırılması amacıyla, otobüsün kapıları açıldığında ön ve arka sinyalleri otomatik olarak yanıp sönüyor.

 

Novo Ultra

 

Novo Ultra, 190 bg’ lik Euro-5 emisyonlarını sağlayan Isuzu motoruyla daha güçlü, daha ekonomik ve daha çevreci. Isuzu Novo’nun kapı genişliği, iç yüksekliği, koridor genişliği ve yolcu koltuğu diz mesafeleri sayesinde kullanıcısı ve yolcuları ferah ve rahat bir atmosferde yolculuk etme imkanı bulunuyor.

 

Novo Ultra modelinde sürücü torpido kliması, fan üflemeli sıcak hava kanallı kalorifer sistemi, uzaktan kumandalı ön kapılar, zaman ayarlı ve elektrik kumandalı rezistanslı boynuz tipi ayna, havalı sürücü koltuğu, şoför ünitesi üzeri kilitli dolap, hostes koltuğu, AM/FM CD çalarlı radyo, ön sis farı, elektrik kontrollü yan aynalar ve hostes koltuğu standart ekipman olarak sunuluyor. Güvenliği ön plana çıkartan Novo Ultra versiyonunda ABS ve ASR fren sistemi yanında arka havalı süspansiyon sistemi ve ön/arka disk frenler de standart. Fuarda sergilenecek Novo Ultra’ da çift cam, elektrikli perde, konvektör ve ön ısıtıcı opsiyonel olarak bulunmaktadır.

 

 
“Biz Size Ortak Olmaya Geldik”
 
Türkiye, MAN’ın Rekorlar Kırdığı Ülke Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SUBARU’YA KANADA’DAN İKİ ÖDÜL BİRDEN
Car Guide Kanada’nın “2013’te Satın Alınacak En İyi Otomobiller Listesi”nde ...
Ford Otosan’ın Geliştirdiği Transit Ve Transit Connect İle Hannover’de
Hannover Ticari Araç Fuarı’nda tamamen yeni araçlarını sergileyen Ford, ...
Goodyear’dan İlk AA Sınıfı Kamyon Lastikleri
Goodyear, Almanya’nın Hanover kentinde düzenlen 2012 Ticari Araç Fuar’ında, ...
 
PEGASUS İLE KARLI UÇUN
30 Eylül 2012’ye kadar bilet alacak Pegasus misafirleri, 31 Mart 2013 ...
Nissan TeRRa Konsept Paris Motor Show’da Geleceğin Sınırlarını Çizecek
Nissan TeRRa Konsept ile mükemmel tasarım ve yenilikçiliğin sınırlarını ...
DHL’in Küresel Gönüllülük Günü Türkiye’de de Kutlandı
Sosyal sorumluluğu şirket stratejisinin temel bir parçası haline getiren ...
 
Ford Otosan’dan Hannover’de Duble
Hannover’de düzenlenen ticari araç fuarında Ford Otosan’ın mühendislik ...
Otokar, IAA Hannover Fuarı’nda Üç Yeni Aracını Tanıtıyor
Otokar, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA 2012 Fuarı’na 7 otobüsü ile ...
İlk Volvo FH Yardım Amaçlı Olarak Açık Artırmaya Çıkıyor!
Volvo Kamyon, seri üretimden çıkan ilk yeni Volvo FH’ı, eBay'de en yüksek ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikafahrerlkw haberler treylerdikkattürkiyenewskamyoncu