Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
16 Kasım 2023 Perşembe - 20:01

IVECO, Değişimin Kendisi Ol Sloganıyla 2024 Yeni Araç Lansmanını Barcelona’da Gerçekleştirdi

IVECO, İspanya’nın Barselona kentinde düzenlediği lansmanla müşterilerine, bayilerine, ortaklarına ve uluslararası basına yenilenmiş tüm ürün yelpazesinin ve hizmetlerini tanıttı.

IVECO, Değişimin Kendisi Ol Sloganıyla  2024 Yeni Araç Lansmanını Barcelona’da Gerçekleştirdi

"DEĞİŞİMİN KENDİSİ OL" teması ile gerçekleşen etkinlikte IVECO, geleceğin zorluklarına karşı değişimi kucaklamak için IVECO'ya katılın davetinde bulundu. Son dört yılda enerjisini ve kaynaklarını pazarın hızlı gelişimini öngörmeye adayan marka, ürünlerini müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre yenilemek için yatırımlar yaptı. Sınıfının en iyisi endüstri oyuncularıyla ortaklıklar geliştirerek inovasyonu hızlandırdı. Müşterilere her iş ihtiyacı için sürdürülebilir ve karlı çözümler sunma yolunda çok enerjili ürünler geliştirdi. Elektrikli araç alternatiflerinin geliştirilmesini hızlandırdı ve Almanya'nın Ulm kentinde ilk IVECO ağır hizmet tipi elektrikli kamyonu ürettiği özel bir üretim merkezi kurdu. Araçları ve gereksinimleri etrafında 360 derecelik bir ekosistem oluşturarak müşterilerin işleriyle daha bağlantılı hale geldi ve hizmet stratejisinde bir adım daha ileri gitti. Son derece dinamik bir endüstride IVECO, müşterilerinin güvenilir ortağı olmak için hızla gelişti. Marka, değişimi ele alırken zorlukların üstesinden başarıyla gelirken müşterisini de hep destekledi.

Etkinlikte konuya dair yorumlarını paylaşan Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra, şunları söyledi: "Değişim için çabalamak, son dört yılda tüm kaynaklarımızı adadığımız tam zamanlı bir iştir. 2019'da yeni bir yolculuğa başladık ve müşteri odaklı ve tamamıyla onların ihtiyaçlarına göre araçlarımızı yeniden şekillendirdik, geliştirdik ve IVECO'da derin bir evrim geçirdik. Müşterilerimizin bize duyduğu güvenden dolayı hem çok çalıştık hem hızlı yol aldık. Şimdi gururla belirtmek isterim ki bugün tarihimizde yeni bir sayfa açıyoruz. Full Range Model Year 2024 Lansmanı ile korkusuzca ilerleme, 360 derece mobilite ekosistemi ile, tüm segmentlerde ihtiyaçlara göre en uygun teknoloji seçimi ve en kapsamlı hizmet teklifiyle müşterilerimizi destekleme kapasitemizi gösteriyoruz.”

 

Çok enerjili bir ürün yelpazesi

IVECO, tarihinde ilk kez 1 milyar Euro'luk yatırımla tüm ürün yelpazesini tek seferde yeniledi. IVECO, bu son teknoloji ürünü seriyi geliştirirken dört temel unsura odaklandı: iş verimliliği, sürücü deneyimi, sürdürülebilirlik ve bağlanabilirlik.

Müşterilerin işletmeleri etrafında inşa edilen ve sürücülerin hayatlarını hem daha kolay hem daha konforlu hale getirmeyi amaçlayan yeni özellikler, yenilikler tüm araç sistemlerini kapsıyor. İyileştirmeler, ağır hizmet segmentinde son teknoloji ürünü bir motorun piyasaya sürülmesi gibi itiş gücünden, sürücü odaklı yeniliklere işlevsellikten ergonomiye kadar en ufak detayları kapsıyor. Yenilikler daha güvenli sürüş için gelişmiş teknolojiye sahip gelişmiş -bu insan-makine arayüzüne kadar uzanan tüm alanlara dokunuyor.

IVECO'nun toplumu ileriye taşıma ve taşımacılık sektörünün sürdürülebilir dönüşümünü güçlendirme arzusu, müşterilere operasyonel ve iş gereksinimlerine en uygun teknoloji seçeneği sunan çoklu enerji yaklaşımını yönlendirmektedir. Teknolojinin misyona uyum sağlaması ve misyon hedeflerine ulaşması gerektiği ilkesinden yola çıkan IVECO, çevresel etkileri azaltmak için doğal gazla çalışanlar dahil olmak üzere içten yanmalı motorlu araçlarını geliştirmeye devam ediyor. IVECO bu kapsamda hafif ve ağır serilerinin elektrikli versiyonlarını geliştirdi.

Eksiksiz mobilite çözümleri sağlamak için kapsamlı hizmet teklifi

IVECO, müşterilerin araçlarını, filolarını kolay ve verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak, toplam sahip olma maliyetlerini azaltmak, karlılıklarını artırmak için tasarlanmış, olan IVECO Servisleri ile yeni ekosisteme uygun hizmet çeşitliliğini tamamlıyor. Yeni ve yenilenmiş araçların tamamı aynı zamanda sürücülerin yolculuk süreçlerini iyileştirmek, konforlarını ve güvenliklerini artırmak için geliştirilen hizmetleri de kapsıyor.

IVECO, üretkenliği artırarak, toplam sahip olma maliyetini azaltarak ve aracın menzilini ve enerji verimliliğini en üst düzeye çıkararak elektrikli araçlara geçişi kolaylaştırmak için tasarlanmış eMobility'ye özel hizmetlerle müşterilerinin sıfır emisyonlu mobiliteye geçişini destekliyor.

IVECO, GATE ile (Yeşil ve Gelişmiş Ulaşım Ekosistemi), elektrikli mobiliteye erişmek isteyen "yeşil" ticari araçların uzun vadeli kiralanması için yenilikçi, her şey dâhil, kullanım başına ödeme iş modeli sunmaktadır.

Yeni dönem yeni logo: Değişimin güçlü bir sembolü

IVECO, 48 yıl önce başlayan bir yolculuğun doruk noktası olan tarihinde yeni bir bölümün açılışını, değişim kavramını somutlaştıran yeni bir marka kimliğinin tanıtımıyla kutladı. Markanın dinamizmini ve yenilikçiliğini ifade eden siyah renkteki yeni logo, markanın tarihiyle gurur verici bir bağ kuruyor: Kalbindeki mavi enerji rengindeki ışık parlaması, IVECO'nun mirası ile yeni enerji geleceği arasındaki kavşağı temsil ediyor.

IVECO'nun köklü geçmişiyle güçlü bir bağ kurarken hızla gelişen modern bir topluma hizmet etmek için nasıl ilerlediğini gösteren bu yeni marka kimliği, önümüzdeki yıllarda IVECO'nun ürün ve hizmet dönemine eşlik edecek.

 
Ford Trucks, Yeni Serisi F-LINE ile Tasarım, Teknoloji ve Güvenliği Bir Arada Sunuyor
 
Ayyıldız Beton’un Tercihi Scania Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ford Trucks, Yeni Serisi F-LINE ile Tasarım, Teknoloji ve Güvenliği Bir Arada Sunuyor
Ford Trucks yeni tasarımı, bağlanabilirlik teknolojisi ve gelişmiş güvenlik ...
Serin Treyler, ADR’li Alüminyum Tankeri Logitrans Fuarı’nda Sergiliyor
Serin Treyler, ADR’li alüminyum tankerini Uluslararası Logitrans Transport ...
Yeni Nesil DAF XB, Solutrans'ta İlk Kez Sergileniyor
Yeni Nesil DAF XB serisi, 21 Kasım - 25 Kasım tarihleri arasında Fransa'nın ...
 
Mercedes-Benz Türk’ten ‘EML’miz Geleceğin Yıldızı’nda Başarılı Olan Laboratuvarlara Ödül
Mercedes-Benz Türk, otomotivdeki nitelikli personel sayısının artırılması ...
MAN’ın Yeni Elektrikli Kamyonu MAN eTruck Satışına Başlanıyor
MAN Truck & Bus’ın tarihindeki ilk ağır hizmet tipi elektrikli kamyonu ...
Mercedes-Benz Türk’ün Öğrencilerinden Dolmabahçe Sarayı’na Anlamlı Ziyaret
Mercedes-Benz Türk’ün sosyal fayda programları ‘Her Kızımız Bir Yıldız’, ...
 
Serin Treyler, ADR’li Alüminyum Tankeri Yurtiçindeki Müşterilerine de Sunacak
ADR’li Alüminyum Tanker üretiminde uluslararası başarılara imza atan Serin ...
Ford Trucks’tan Geleceğin Lojistik Endüstrisini Şekillendirecek Öncü Proje: NextETRUCK
Geleceğin sıfır emisyonlu elektrikli taşımacılık çözümlerine öncülük etmek ...
Otokar, Hidrojenle Çalışan Otobüsü ile Otonom Otobüsünü Tanıttı
Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, Sakarya fabrikasında düzenlediği ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newslkwtürkiyetruckşoförkamyoncufahrerkamyonum haberler