Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Temmuz 2016 Cuma - 11:42

İsviçre İlk Kez “Eurasia Rail”E Bu Yıl Milli Katılım Gösterecek!

Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı - Eurasia Rail’e Almanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti’nin yanısıra İsviçre de milli katılım gösterecek.

İsviçre İlk Kez “Eurasia Rail”E  Bu Yıl Milli Katılım Gösterecek!

Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3 demiryolu fuarından biri olan Eurasia Rail; 2 - 4 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör temsilcilerini bir araya getirecek. T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve T.C. Devlet Demiryolları’nın ev sahipliğinde gerçekleşen fuar, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ ve KOSGEB tarafından destekleniyor.
Dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base’e sahip olan ve 2030 yılına kadar taşımacılık kapasitesini %59 ve demiryolu yük taşımacılığını %13 arttırmayı hedefleyen İsviçre,7. Eurasia Rail fuarına bu yıl ilk kez milli katılım gösterecek. Fuar, bölge sektör temsilcilerini bir araya getirerek yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratılmasına katkı sağlayacak.
Sektörel bilgi ve deneyim paylaşımını üst seviyeye çıkarmak amacıyla fuarla eş zamanlı düzenlenecek konferans kapsamında ise yerli ve uluslararası alanda kanaat lideri firma temsilcileri bir araya gelecek ve sektöre bilgi akışı sağlanacak.  Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’nin grup şirketleri arasında yer alan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı - Eurasia Rail; 2 – 4 Mart 2017’de 7. kez kapılarını açacak. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda; bu yıl ilk kez demiryolu ulaşımının liderlerinden İsviçre, ülke bazında katılım gösterecek.
Dünyanın dört bir yanından üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini sergileyecekleri fuarı, 15 bin’i aşkın demiryolu ve hafif raylı sistemler profesyonelinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Profesyonel ziyaretçilerin sektörün önde gelen üretici firmalarıyla buluşmasını sağlayan, yenilikleri yakından takip etmelerine fırsat sunan Eurasia Rail, eş zamanlı düzenlenecek konferans ve seminer programları ile de sektörel bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda önemli bir platform oluşturacak.
ITE Turkey Nakliye & Lojistik Grup Direktörü Moris Revah: “Demiryolu ulaşımı; hat kapasitesi, kullanım ömrü, petrole bağlı olmaması, çevre dostu ve en güvenli ulaşım aracı olmasıyla 21’inci yüzyılın en önemli taşıma sistemleri arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi fuarımızda sektörün kanaat liderlerini bir araya getirerek; demiryolu sektörünün yönünü belirleme ve mevcut ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunup, yeni iş birliklerine imza atılan uluslararası bir platform oluşturmayı amaçlıyoruz.
2017 yılında gerçekleştireceğimiz fuarda Almanya, Çek Cumhuriyeti ve Fransa’nın yanı sıra, bu sene ilk kez İsviçre milli katılım gösterecek. Demiryolu taşımacılığı kullanımı ve teknolojisi konusunda Avrupa’nın lider ülkelerinden olan İsviçre’nin fuar kapsamında ülke bazında katılım göstermesi, İsviçre’nin Türk demiryolu sektörü temsilcilerine verdiği önemin bir göstergesi. İsviçre’nin demiryollarında devam eden modernizasyon ve taşıma kapasitesi arttırma yatırımları devam ediyor. Türkiye ise yaptığı üretimin ihracatını artırmak üzere yeni pazarlar arayışında. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek ikili iş görüşmelerinin sektör ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
ITE Group’un “Taşımacılık ve Lojistik ” alanında 12 ülkede düzenlediği, bölgelerinin en büyükleri olan 17 fuar sayesinde sektöre özel bir uzmanlığı bulunuyor. ITE Turkey ise Eurasia Rail Fuarı’nın tecrübesine ve uzmanlığına sahip. ITE Group’un sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey’in deneyimini ve portföyünü birleştiren Eurasia Rail, demiryolu sektörü için daha güçlü bir sinerji yaratmaya devam edecek.

 
Karsan, “Türkiye’nin En Değerli Markaları” Araştırmasında Basamak Atladı
 
Bayramda Trafik Çilesinden Yandex.Navigasyon ile Kurtulun
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karsan, “Türkiye’nin En Değerli Markaları” Araştırmasında Basamak Atladı
Karsan, Brand Finance’in gerçekleştirdiği “TURKEY100-Türkiye’nin En Değerli ...
Scanıa’dan En Hafif Adr’li Kam
Scania’nın tehlikeli madde taşımacılığı standartlarına uygun üretilen ...
Yurtiçi Kargo Ramazan Kolilerini Lösemili Çocuklar İçin Taşıyor
2005 yılından bu yana LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı)’nın yardım paketlerini ...
 
GEFCO Grup Rus İhracat Merkezi İle Anlaşma İmzaladı
Lojistik devi GEFCO Grup, Rus İhracat Merkezi (Russian Export Center) ...
Renault Yeni Pick-Up Modelini Gün Yüzüne Çıkarıyor
Renault, pick-up segmentine taptaze bir soluk getiren ve enerjik ön tasarımıyla ...
Goodyear İle Tatilde Yolunuz Açık Yolculuğunuz Güvenli Olsun
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, bayram ve yaz tatilinde ...
 
İDO, Eskihisar- Topçular Feribotlarında “Her Şey Dahil” Hizmet Başladı
Sunduğu hizmet kalitesi ve güvenilirliği ile 29 yıldır deniz ulaşımında ...
Iveco’nun Şartları Cezp Etti, Filosuna 8 Adet Daily Kattı
Iveco Yetkili SIatıcısı Karataş Otomotiv, Arçelik Kocaeli Merkez Yetkili ...
Otokar'ın Ereğli'deki Yeni Otobüs Bayisi Özerler Grup Oldu
Türk otomotiv sanayiinin köklü ismi Otokar, Türkiye genelindeki etkin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonsondakikasrcdikkattrucknewskamyonumkamyoncubus