Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Temmuz 2023 Pazartesi - 15:52

Karsan’ın Çevreci Modelleri İzmir Ödemişlilere Hizmet Vermeye Başladı

Avrupa’nın ulaşım altyapısının elektriklenmesinde öncü rol oynayan Karsan, Türkiye’deki yerel yönetimlerin de filolarını en yeni teknolojiye sahip gelişmiş araçlarla yenilemelerine tam destek veriyor. Bu kapsamda İzmir Ödemiş’te yeni nesil çevreci Karsan araçları hizmete giriyor.

Karsan’ın Çevreci Modelleri İzmir Ödemişlilere  Hizmet Vermeye Başladı

Karsan Yurtiçi Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu’nun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, Belediye Ulaşım Yönetimi, S.S. Ödemiş Seyahat Motorlu Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Mersin ve üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen törende S.S. Ödemiş Yolcu Taşıyıcıları Kooperatifi’ne, 8 adet otomatik şanzımanlı çevreci ATAK ve 2 adet de JEST teslimatı gerçekleştirildi.Karsan’ın kentlerin toplu ulaşım çözümlerine destek sağlamaya devam ettiğini vurgulayan Karsan Yurtiçi Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür YardımcısıMuzaffer Arpacıoğlu, “Tarihi dokusuyla İzmir’in dikkat çekici ilçelerinden olan Ödemiş’e yönelik yaptığımız bu teslimatın ilçenin toplu taşıma çözümleri için son derece kıymetli olduğuna inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz teslimatların ardından Ödemiş halkı, şehir içinde konforlu ve güvenli biçimde seyahat edecek” dedi. 

Mobilitenin geleceğinde bir adım önde olma vizyonuyla Avrupa’nın toplu taşıma altyapısını elektriklendiren Karsan, Türkiye’deki çalışmalarına da ara vermiyor. Geliştirdiği yenilikçi tasarımlarla dünyanın önde gelen şehirleri için çağın gereksinimlerine uygun çevreci araçlar üreten Karsan, aynı zamanda Türkiye’deki yerel yönetimlerin de filolarını en yeni teknolojiye sahip gelişmiş araçlarla yenilemelerine tam destek veriyor. Bu kapsamda İzmir Ödemiş’te yeni nesil çevreci Karsanaraçlar hizmete girdi.

Belediyelere sürdürülebilir çözümler!

Yeni araçların teslimat törenine Karsan Yurtiçi Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu’nun yanı sıraİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, Belediye Ulaşım Yönetimi, S.S. Ödemiş Seyahat Motorlu Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Mersin ve üyeleri katılım sağladı. Törende S.S. Ödemiş Yolcu Taşıyıcıları Kooperatifi’ne, 8 adet otomatik şanzımanlı çevreci ATAK ve 2 adet de JEST teslimatı gerçekleştirildi. Dünya kara ulaşımı pazarında, müşteri ihtiyaçlarına yönelik yaratıcı, sürdürülebilir ve ilham veren çözümler sunan Karsan, geçen yıl da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı çevreci araç alımı ihalesini kazanarak 205 adet Menarinibus Citymood aracını belediyenin hizmetine sunmuştu. Kurduğu iş ortaklıkları ve öncü yenilikleriyle Karsan’ın, bugün itibarıyla dünyanın 21 farklı ülkesinde hizmet verdiğini söyleyen Karsan Yurtiçi Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Türkiye’deki faaliyetlerimiz de son sürat devam ediyor. Türkiye’deki yerel yönetimlerin, filolarını en yeni teknolojiye sahip Karsan modelleriyle yenilemelerine tam destek veriyoruz” dedi.

Ödemiş halkının konforu artacak!

Karsan’ın, kentlerin toplu ulaşım çözümlerine destek sağlamaya devam ettiğini vurgulayan Muzaffer Arpacıoğlu, “Tarihi dokusuyla İzmir’in önemli ilçelerinden olan Ödemiş’e yönelik yaptığımız bu teslimatın ilçenin toplu taşıma çözümleri için son derece kıymetli olduğuna inanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz teslimatların ardından Ödemiş halkı, şehir içinde konforlu ve güvenli biçimde seyahat edebilecek” diye konuştu.

 
Ağır Ticari Araç Üretimi Yüzde 23 Artrlen Pazar Yüzde 43 Büyüdü
 
Ekol360 ve ChannelEngine Daha Verimli E-Ticaret ve Lojistik Çözümleri İçin İş Birliği Yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Volkan Group Hedeflerine Ödüllü MAN TGX Çekicilerle Yürüyor
Türkiye merkezli uluslararası petrol satışı ve nakliyesi yapan sektörün ...
ABC Lojistik, Teslim Edilen 311 Adet Araç ile Filosundaki Tırsan Sayısını 750’ye Çıkardı
Tırsan; Kayseri'nin öncü lojistik firmalarından biri olan ABC Lojistik’e ...
Semih Lojistik’in Tercihi Bursa Ağır Vasıta Oldu
Maksimum müşteri memnuniyetini en önemli misyonu edinerek DAF markasının ...
 
Anadolu Isuzu, Meltem Turizm’e 28 Adet Isuzu NPR L Kamyon Teslim Etti
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, İstanbul merkezli faaliyet ...
Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Unilever Türkiye ve Arıç Lojistik’e Volvo FH Elektrikli Çekicilerini Teslim Etti
Dünyanın lider yatırım şirketlerinden Japonya merkezli Marubeni Corporation’a ...
IVECO’dan Tanöz Nakliyat’a 25 Adet IVECO S-Way Çekici
Türkiye’nin sanayi ve lojistik merkezlerinden biri olan İstanbul Tuzla’da ...
 
Mertur Filosunu Scania ile Güçlendirdi
Filosunda yer alan 350’den fazla araç ile Türkiye’nin en büyük araç taşıma ...
Tırsan’dan DB Schenker Arkas’a Perdeli Mega Teslimatı
DB Schenker Arkas’ın yeni treyler yatırımında tercihi Tırsan oldu. Tırsan, ...
Oregon, Hataylı Depremzede Lojistikçilerin Yaralarını Sarıyor
Oregon Teknoloji Hizmetleri A.Ş. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikanews haberler truckKamyonlkwkamyonumkamyoncusrc