Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
20 Şubat 2024 Salı - 13:57

Koçaslanlar Sigorta’ya Büyük Ödül

HDI Sigorta A.Ş.’nin Crowne Plaza Hotel Bursa’da düzenlediği ve belirli dallarda en iyi olan acentelerin belirlendiği ödül töreninde Koçaslanlar Sigorta, Plaza Acenteleri Marmara Bölge Üretim 1.‘liği ödülüne layık görüldü.

Koçaslanlar Sigorta’ya Büyük Ödül

HDI Sigorta A.Ş. CEO’su Firuzan İşcan, Satıştan Sorumlu GMY. Halil Bay, Plaza Direktörü Adem Kırca, Marmara Bölge Müdürü Zekeriya Kahraman; Koçaslanlar Sigorta Genel Müdürü Rasim Güngör, Satış Müdürü Oğuzhan Oruç; Marmara Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bursa, Yalova, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Çanakkale illerinden sigorta acentelerinin katılım sağladığı etkinliğe ilgi büyüktü.

 

“SEKTÖRE YÖN VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Almış oldukları ödül ve başarılarının sebepleri hakkında konuşan Koçaslanlar Sigorta Genel Müdürü Rasim Güngör, “Bu ödülü büyük gururla ekibimiz adına aldık. Ekibimizin verimli, sürdürülebilir ve özverili çalışmaları ile HDI Sigorta A.Ş. tarafında şirket olarak ilk ödülü almak ve bu ödülün de 1.’lik olması bizi çok mutlu etmiştir. Koçaslanlar Sigorta olarak başarımız aslında birçok etkenin bir araya gelmesiyle mümkün olmaktadır. Öncelikle çeyrek asırdır bu işi icra eden sürdürülebilir, öncü ve piyasa belirleyici bir acenteyiz. Maksimum müşteri odaklı anlayışımız, alanında uzman ve deneyimli çalışanlardan oluşan ekip, etkili iş süreçleri takibi, iyi bir takım çalışması ve yüksek risk yönetim becerimiz ile sektöre yön veren ve takip edilen bir acente olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

“PORTFÖYÜMÜZÜ DAHA DA GENİŞLETMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Yeni müşterilere ulaşmak, hizmet ağlarını genişletmek ve müşteri memnuniyetini artırmak adına sürekli olarak kendilerini geliştirdiklerini vurgulayan Güngör, kısa ve orta vade gelecek planlarından bahsederek, “Kısa vadeli planlarımız arasında müşteri memnuniyetini daha üst noktalara taşımak için müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler ile özelleştirilmiş çözümler sunarak sektörde öne çıkmak, dijital pazarlama stratejilerimizi güçlendirmek; sosyal medya, dijital kanalları kullanarak müşterilere daha etkili şekilde ulaşmak bilinirliği ve çevrim içi varlığımızı güçlendirmek, müşteri sadakat programları uygulayarak müşterilerin sürekliliğini sağlamak mevcut. Orta vadeli planlarımızda ise lojistik ve taşımacılık alanındaki uzmanlığımızı daha da geliştirerek müşterilerimize daha da özelleşmiş ürünler sunmak, eğitim ve gelişim programları hazırlayıp planlı şekilde uygulamak; ekibimizin güncel sigorta trendleri, müşteri ilişkileri , iletişim becerilerini geliştirecek eğitim programları düzenlemek, yenilikçi teknoloji ve yazılımları sistemlerimize entegre etmek, grup şirketlerimiz ile daha fazla işbirliği yaparak ortak pazarlama stratejileri oluşturmak ,çevresel ve sosyal sorumlulukile topluma duyarlılık projelerine katılmak ve çevresel sorumlulukları üstlenerek acentenin toplumda olumlu bir imaj oluşturmasına yardımcı olmak gibi bizi ileriye götürecek adımları uygulamak mevcut.

Bu kısa ve orta vadeli planlarımız ile hem mevcut müşteri memnuniyetini artırmayı hem de yeni müşteri tabanlarına ulaşarak portföyümüzü daha da genişletmeyi hedeflemekteyiz.” diye konuştu.

 
ABD Hükümetinden 1,5 Milyar Dolarlık Çip Finansmanı
 
9. A.C.E Ödüllerinde Yurtdışı Lojistik Entegrasyon Kategorisinde ShipEntegra’ya Birincilik!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ABD Hükümetinden 1,5 Milyar Dolarlık Çip Finansmanı
ABD yönetimi, ülkenin tedarik zinciri dayanıklılığını artırmak amacıyla ...
Sektör Yine Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi’nde Buluşacak
Bu yıl altıncısı düzenlenecek Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi; “Geleceğin ...
Unutmadık, Unutmayacağız...
6 Şubat'ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygıyla anıyoruz...
 
Türkiye Otomotiv Endüstrisi Ocak Ayında En Yüksek İhracatını Gerçekleştirdi
Türkiye'nin otomotiv endüstrisi, geçen ay 2 milyar 779 milyon 940 bin ...
Schmitz Cargobull ve Berger Fahrzeugtechnik GmbH Güçlerini Birleştiriyor
2024 yılının başı itibariyle BERGERecotrail treylerleri Schmitz Cargobull’un ...
KCS Dış Ticaret 2023’ü Başarıyla Tamamladı
Koçaslanlar Holding kuruluşu olan ve tescillenmiş kendi markası olan PAKCS ...
 
AVRUPA ASYA’YA ULAŞMANIN YOLLARINI ARIYOR
BRÜKSEL’de gerçekleşen toplantıda Avrupa Birliği GLOBAL GATEWAY projesi ...
Fransa: Fransız Çiftçilerin Protestosu Büyüyor
IRU’da yayımlanan duyuruya istinaden;
Kamil Koç, The ONE Awards’ta Üst Üste Üçüncü Kez ‘Yılın İtibarlısı’ Seçildi
Türkiye seyahat sektörünün öncü ve köklü markası Kâmil Koç, yılın en itibarlı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler bustreylertruckşofördikkatsondakikatürkiyelkw