Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Eylül 2015 Çarşamba - 10:50

Kässbohrer, Dümenleme Sistemini Müşterilerine Tanıttı

Tırsan bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Alman treyler üreticisi Kässbohrer, Almanya Goch Fabrikasında gerçekleştirilen SBB – Low-Bed Test gününde, Knorr-Bremse firması ile birlikte geliştirdiği yeni low-bed dümenleme sistemi olan "Steer-by-Brake Teknolojisini" müşterilerine tanıttı.

Kässbohrer, Dümenleme Sistemini Müşterilerine Tanıttı

Tırsan İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken tarafından ev sahipliği yapılan organizasyonda, ilk olarak IAA 2014 İnnovasyon Sahnesi’nde tanıtılan yeni "Steer by Brake Teknolojisi"ni Almanya BSK (Federal Ağır Nakliyat ve Vinç Çalışmaları Topluluğu) üyeleri test etme fırsatı yakaladı.
Organizasyonda, yeni SBB Teknolojisi test-sürüşünün yanı sıra; BSK (Federal Ağır Nakliyat ve Vinç Çalışmaları Topluluğu) adına Topluluk Yönetim Kurulu Başkanı Wolfgang Draaf "Ağır Nakliye Sektöründe Yasama Sürecindeki Eğilimler", RUD Ketten Firması Askı ve Halat Sistemleri Ürün Yöneticisi Alexander Hoffmann ise "Ağır Nakliyede Güvenlik için Modern Çözümler" konusunda sunum gerçekleştirirken, Kässbohrer Yönetim Kurulu Üyesi İffet Türken, açılış konuşmasında Tırsan’ın Avrupa pazar başarısı ve low-bed segmentinde ki projeleri hakkında bilgi verdi.
Avrupa’da ki Başarılarımıza Her Gün Bir Yenisini Ekliyoruz
 İffet Türken, "Türkiye’nin lider treyler üreticisi olarak Avrupa’da Kässbohrer ile 2015 yılının ilk 8 ayında başta Almanya olmak üzere, Polonya, Hollanda, İtalya ve Fransa’da en büyük 5 treyler üreticisi arasında en yüksek büyüme oranına sahip şirket olduk. Kässbohrer 2015 yılının 8 aylık döneminde, Avrupa’daki trafiğe kayıt adetlerini %37 oranında arttırmıştır. Ayrıca, low-bed ürün grubunda aynı dönemde Almanya, Hollanda ve Polonya pazarında da en hızlı büyüme oranını göstermektedir. Öte yandan Kässbohrer markalı araç kayıtları Polonya’da %43 oranında artış göstermiştir. Kässbohrer, 120 yılı aşkın mühendislik tecrübesi ile treyler sektöründe her zaman öncü bir marka olmuştur. Bununla birlikte dünyanın her yerindeki iş ortaklarımız ile birlikte edindiğimiz bilgi birikimimizi, tecrübemizi, ürün ve hizmetlerimize aktararak müşterilerimizin ihtiyaçlarına her zaman olduğu gibi yine en doğru çözümü sunmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede ağır taşımacılık sektörüne yönelik Knorr-Bremse ile ortak bir proje geliştirdik. Yeni "Steer by Brake" Teknolojisi, karmaşık dümenleme işletimlerini azaltırken serseri aksların sağladığı dönüş yarıçapı gerekliliklerini de yerine getirmektedir” ifadelerini kullandı.
Steer By Brake Teknolojisi ile Dümenleme İşlemini Kolaylaştırın
 Ağır taşımacılıkta kullanılan ve üçten fazla dingile sahip semi-treylerler AEK (Avrupa Ekonomi Komisyonu) 79. yönetmeliği gereğince, bulunduğu ülke mevzuatında tanımlanan dönüş yarıçapı gereklerini yerine getirmek için serseri (kendinden dümenlenebilir) akslar ile donatılmaktadır. Ancak, serseri aksların kullanımı karmaşık dümenleme işletimi ve yüksek malzeme maliyetleri getirmektedir. "Steer by Brake" Teknolojisi aracın mevcut elektronik fren sistemine entegre edilebildiğinden, SBB teknolojisi kullanımı, lastik aşınımı ve bakım açısından toplam satın alma maliyetlerini en aza indirgemektedir. SBB Teknolojisi "Kendinden Dümenlenebilir - Serseri Dingil" kullanımı yerine "Standart – Sabit Dingil" kullanım avantajı sunmaktadır. "Steer by Brake (SBB)" Sistemi, treylerin dümenleme kontrolünü sağlayabilmek için, aracın mevcut TEBS-Sistemine entegre edilmektedir. Bu sayede dönüş hareketi esnasında aksların hava süspansiyonu treylerin mevcut TEBS sistemi tarafından kontrol edilmektedir. Sistem dönüş hareketi esnasında son aksın iç arka tekerleğinde de kırılma hareketi sağlamakta ve böylece tekerlek tabanının kolaylıkla ilerlemesini desteklemektedir. "Steer by Brake (SBB)" Sistemi, en arkadaki aksların dönüş boyunca yanal hareketine izin vererek viraj alma sürecini kolaylaştırmaktadır.

SBB Sistemi 2016 yılının Mayıs ayından itibaren satışa sunulacak.
 
 



 

 
VISIGO, CITIBUS ve NOVOCITI Rusya Pazarına Tanıtıldı
 
Goodyear, Mobilitede Olumlu Düşünce Araştırmasının Sonuçlarını Açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
VISIGO, CITIBUS ve NOVOCITI Rusya Pazarına Tanıtıldı
Midibüs ihracat lideri Anadolu Isuzu, Moskova’da düzenlenen Comtrans 2015 ...
Formül Kamyon: Guapore Kamyon Prensesi Seçecek
Guapore Kültür Evi'nde Kamyoncular Prenses Yarışması büyük bir heyecana sahne olacak.
Taşımacılık Sektörü Bu Konferansta Buluşuyor
Pegasus Hava Yolları Kargo Direktörlüğü ve Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi, ...
 
Yapılan Denetimlerde Sürücülere 95.839.971 TL Tutarında Ceza Kesildi
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı(UBAK) tarafından 2015 Ocak-Eylül ...
TCDD 159. Yılını Kutluyor
23 Eylül 1856'da İzmir-Aydın hattının inşasıyla başlayan Türk demiryollarının 159.yılı kutlanıyor.
3. Nesil Lastikler ve ContiPressureCheck ile Donatılan Elektrikli Kamyon Yola Çıktı
Continental ve BMW Grup işbirliğinde pilot proje olarak hayata geçirilen ...
 
Türkiye Otomotiv ve Perakende Mobile Kısmen Hazır
İnteraktif reklamcılık ekosisteminin Avrupa seviyesindeki öncü kuruluşu ...
“Daha sert” Yeni Mitsubishi L200 Herkese Meydan Okuyor
Temsa Motorlu Araçlar tarafından Türkiye pick-up pazarına sunulan 5. Nesil ...
Anadolu Bilişim ve Anadolu Isuzu, Akıllı Otopark Uygulamasını Hayata Geçirdi
Müşterilerine rekabet üstünlüğü kazandırma vizyonuyla kurumsal çözümler ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiye haberler fahrertrucksondakikatreylersrclkwkamyonum