Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Ocak 2013 Perşembe - 13:34

MAN’dan teslimat yağmuru

Teknoloji ve konforu bir arada isteyen Türkiye’nin önde gelen turizm firmaları filolarını MAN ve NEOPLAN seyahat otobüsleriyle güçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen son teslimatlar ile Alan Tour 4 adet NEOPLAN Tourliner, Lüks Karadeniz firması 2 adet MAN Fortuna ve AHT-SHT Tourism Travel firması da 1 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsünü filosuna dahil etti.

MAN’dan teslimat yağmuru

Alan Tour filosunu NEOPLAN ile güçlendirdi
Güçlü filosu ve üstün kalite anlayışıyla turizm sektörüne hizmet veren Alan Tour, gerçekleştirdiği son yatırımla filosuna 4 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsü ekledi. Ankara’da düzenlenen teslimat töreninde konuşan Alan Tour Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Düzel, “Satın aldığımız 4 NEOPLAN Tourliner ile birlikte filomuzdaki 12 metre otobüs adedi 30’u geçti. Yakıt tasarrufu, konfor ve kalite olarak değerlendirdiğimizde NEOPLAN yatırım kararımızda öne çıktı. Filomuza güç katan bu araçlarla birlikte yolcularımız kalite ve konforu bir arada bulacaklar.” dedi. Konuşmaların ardından araçlar MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Burak Keskinkılıç tarafından Alan Tour Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Düzel'e teslim edildi.
 
Lüks Karadeniz’in tercihi MAN Fortuna
Karadeniz Bölgesi'nin önemli firmalarından Lüks Karadeniz, filosuna 2 adet MAN Fortuna seyahat otobüsü ekledi.  Lüks Karadeniz firması olarak uzun yıllar sonra filolarında marka değişikliğine gittiklerini belirten firma yetkilisi Fatih İslam, 'Müşterilerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda yatırımını gerçekleştirerek teslim almış olduğumuz bu yeni araçları ağırlıklı olarak turizm şirketimiz olan LKS Travel firmamızda kullanacağız. Araçların yakıt tasarrufu, servis bakım maliyetlerinin düşüklüğü ve MAN tarafından sağlanan finans desteği kararımızda etkili oldu. Gelecek yatırımlarımızda da tercihimiz MAN olacak’ dedi. Araçlar MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma yetkilisi Fatih İslam'a teslim edildi.
 
AHT-SHT filosuna taze kan NEOPLAN
Yolcularına kalite ve konforu bir arada sunmayı ilke edinen Ankara'nın güçlü turizm firması AHT-SHT Tourism Travel, satın aldığı NEOPLAN Tourliner ile filosuna güç kattı. Filolarının farklı marka araçlardan oluştuğunu belirten AHT-SHT Tourism Travel firması sahibi Hasan Toprak, 'Daha önce filomuzda bulunmayan NEOPLAN, yolcularımızın özellikle talep ettiği bir araç. İşletim maliyetleri ve satış sonrası hizmetler açısından bakıldığında ise bizler için büyük avantaj sağlıyor. Bu nedenle tercihimiz NEOPLAN’dan yana oldu. Gelecek yatırımlarımızda filomuzda NEOPLAN markasına daha fazla yer vermek istiyoruz.” şeklinde konuştu. Düzenlenen törenin ardından araç MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından AHT-SHT Tourism Travel firma sahibi Hasan Toprak'a teslim edildi.
 

 
İETT’den Otokar’a üçüncü sipariş!
 
Nuhoğlu’ndan ‘Açık Çağrı’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İETT’den Otokar’a üçüncü sipariş!
IETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün üçüncü 250 adetlik dizel yakıtlı ...
KGS’ye 1 Ay Uzatma!
Köprü ve otoyol geçişlerinde kullanılan ve 1 Ocak 2013 itibariyle kaldırılacağı ...
Kışın Buzlu Camlara Dikkat!
Würth Süper Buz Çözücü Sprey, hızlı ve etkin şekilde buzu çözüyor. Aşırı ...
 
En Başarılı Başteknisyenler Seçildi
Ford Otosan, müşteri memnuniyetini daha üst seviyeye taşıma hedefiyle ...
Yeni Yılınız Kutlu Olsun
Yeni Yılınızı En İçten Dileklerimizle Kutlarız...
İlk Kapsamlı Teminattan Yararlanan Şirket
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin ...
 
UBAK Belgeleri E-Devlet Üzerinden Kontrol Edilebiliyor
UBAK belgesi ile yapılan taşımaların U-Net sistemine kayıt edilip edilmediğini ...
Film Tercihi
En İyi Film Tercihi Hangi Kategoridir?
35 Yıllık Gelenek Devam Ediyor!
Türkiye’nin 35 yıldır lider treyler üreticilerinden TIRSAN, 2012 yılını ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwsondakikatreylerşoförtürkiyefahrerdikkatsrcKamyon