Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Ağustos 2023 Perşembe - 15:53

Mercedes-Benz Türk Her Kızımız Bir Yıldız ile Geleceği Aydınlatmaya Devam Ediyor!

Mercedes-Benz Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 19 yıldır sürdürdüğü “Her Kızımız Bir Yıldız” programı bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından 25 Yıldız Kızı İstanbul’da ağırladı. Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, konuşmasında Yıldız Kızlara “Umudumuz ve geleceğimiz sizin elinizde. Sizinle ve başarılarınızla gurur duyduğumuzu bir kez daha söyleyerek yolunuzun her daim açık olmasını diliyorum. Unutmayın biz Mercedes-Benz Türk ailesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Mercedes-Benz Türk Her Kızımız Bir Yıldız ile Geleceği Aydınlatmaya Devam Ediyor!

Mercedes-Benz Türk, kadın istihdamı ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dair sorumluluk alarak bu konuda programlarını sürdürmeye devam ediyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile iş birliğiyle 2004 yılında 17 ilde 200 kızın desteklenmesi ile başlayan Her Kızımız Bir Yıldız ile her yıl 1000 kız burs alıyor. Program kapsamında sağlanan burs imkanının yanı sıra kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik hazırlanan çeşitli eğitim imkanları da sağlanıyor. Ayrıca Her Kızımız Bir Yıldız programını tamamlayan öğrenciler de Mercedes-Benz Türk bünyesinde çalışma imkanından da yararlanabiliyor.

3 Ağustos 2023 tarihinde Yıldız Kızlar’ı geleneksel İstanbul ziyaretinde ağırlayan Mercedes-Benz Türk; Edine, Sakarya, Van, Sinop, Tekirdağ’dan gelen 25 Yıldız Kız’ı İstanbul’da bir araya getirdi. Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün ve Mercedes-Benz Türk Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt liderliğinde gerçekleşen etkinlikte, hem program üzerine konuşuldu hem de Yıldız Kızlara mikrofon uzatıldı. 

Süer Sülün: “Umudumuz ve geleceğimiz siz Yıldız Kızlarımızın elinde”

Her Kızımız Bir Yıldız programı kapsamında gelenekselleşen yaz buluşmalarında bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün,  şu açıklamalarda bulundu: “Her bir Yıldız Kızımızın gözlerindeki parıltı ve aydınlık gelecekleri hepimizi çok heyecanlandırıyor. Bugün programımızın 19. yılını birlikte kutluyoruz. Eminim birlikte daha nicelerini yaşayacağız. Çünkü Mercedes-Benz Türk olarak bu tarz programların sürdürülebilir ve uzun soluklu olmasının çok kıymetli olduğuna inanıyoruz. Kadınların güçlenmesinin eğitim yoluyla olacağı düşüncesiyle programımızda hem burs hem de eğitimler var. 

Mercedes-Benz Türk olarak toplumda kadının her alanda hak ettiği güce kavuşması, kadınlara sosyal ve ekonomik fırsat eşitliği tanınması konularını çok önemsiyoruz .

İstihdam ettiğimiz kadın çalışanlarımıza tüm kanuni haklarının yanı sıra ayrıca özel yan haklar da sunuyoruz. Her geçen gün destekleri genişletmeye yönelik de çalışmalarımıza devam ettiğimizi belirtmeden edemeyeceğim.

Biz Mercedes-Benz Türk olarak eğitimin, eşitliğin, kültür sanatın ve sporun daima yanında olmak üzere rotamızı belirledik. Umudumuz ve geleceğimiz siz Yıldız Kızlarımızın elinde. Sizinle ve başarılarınızla gurur duyduğumuzu bir kez daha söyleyerek yolunuzun her daim açık olmasını diliyorum. Unutmayın biz Mercedes-Benz Türk ailesi olarak her zaman yanınızdayız. ” 

Prof. Dr. Ayşe Yüksel: “Eğitimde fırsat eşitliği çok önemli”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ise konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: “Mercedes-Benz Türk ile beraber 19 yıl boyunca eğitimine devam etmek isteyen kız öğrencilere, eğitim bursu vererek ve onların niteliksel gelişimlerine katkı sunarak, kurucumuz Prof. Dr. Türkan Saylan’ın izinde yürümeye devam ediyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği çok önemli, ekonomik zorlukları nedeniyle okula gidemeyen kız öğrenci kalmasın diye emek veren paydaşımız Mercedes-Benz Türk’ü de kutluyoruz. Hepimizin emeğine sağlık.”

 
Her Bir Scania için 5 Tohum!
 
Otokoç Otomotiv’den Nitelikli Yatırımcılara 1 Milyar TL’lik Tahvil İhracı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Iveco, Kendi Markası ile Üretip Pazarlayacak!
Global taşımacılık alanının öncülerinden olan IVECO, Ağır Hizmet Sınıfı ...
TEMSA Elektrikli Araçlardaki Tecrübesini Fuso eCanter ile Hafif Kamyon Segmentine Taşıyor
Seri üretime hazır hale getirdiği 8 farklı araç modeliyle, elektrikli ...
TürkTraktör 2023 Yarıyıl Finansal Sonuçlarını Açıkladı
Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki ...
 
Totalenergies, Mercedes-Benz Türk Otobüslerine İlk Dolum Şanzıman Yağı Tedarik Edecek
Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren ...
Ford Trucks’tan, Sıfır Emisyon Hedefinde Büyük Adım
Ford Trucks, sıfır emisyonlu ürün ve teknolojileri geliştirme çabalarına ...
Mercedes-Benz ‘Kusursuzluğu’ Hedefliyor
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, orta büyüklükteki serisini özel ve ...
 
Stellantis, Küresel Pazarın Elektrikliye Geçişi İçin Tasarlanan STLA Medium Platformu Açıkladı
Dünyanın önde gelen otomotiv gruplarından Stellantis’in, yeni STLA Medium ...
Yeni Nesil DAF Kamyonları %100 HVO İçin Hazır
DAF, tamamen elektrikli kamyonlardan oluşan eksiksiz bir serinin sunulmasına ...
Scania Türkiye’nin Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimlerine İsveç’ten Ödül
Sürdürülebilir taşımacılık kavramı tüm lojistik sektörünün en önemli gündem ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerdikkattruckKamyontürkiye haberler sondakikakamyonumnews