Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Kasım 2015 Perşembe - 13:22

Mercedes-Benz Türk, IT Hizmetleri Merkezi

Ofis alanlarının en verimli şekilde kullanılması için her kurum ve departmana özgün çözümler öneren Koleksiyon, ‘Açık İş’ felsefesinden yola çıkarak geliştirdiği RE-work teması ile ofislere yeni yaklaşımlar getirmeyi sürdürüyor.

Mercedes-Benz Türk, IT Hizmetleri Merkezi

Doğanın Enerjisini Merkezine Alan Bir Çalışma Ortamı:
Mercedes-Benz Türk, IT Hizmetleri Merkezi
 
Markanın yer aldığı iş dünyasının önemli projeleri arasına; Boytorun Mimarlık imzası taşıyan MercedesBenz Türk, IT Hizmetleri Merkezi Projesi de katıldı. Otomotiv sektörünün öncü global markalarından Mercedes-Benz ekibinin çalışma tarzıyla uyumlu bir mekan yaratılması amaçlanan kurguda yeşil ve ferah alanların tercih edilmiş olması dikkat çekiyor.
 
Koleksiyon, ruhları özgür bırakma misyonu izinde oluşturduğu RE-work konseptiyle çalışma alanlarının yeniden şekillenmesine katkı sağlıyor. Türkiye’de ve dünyada finans, eğitim, sağlık gibi farklı sektörlerden birçok önemli kurumun ofisi için tasarımlar sunan Koleksiyon’u tercih eden markalardan biri de Mercedes Benz oldu. Bu büyük kurum Hadımköy’deki otobüs fabrikasına ait alanda kurulu olan ve her gün yaklaşık 360 çalışanı ağırlayan 5900 m2’lik ofis binasını, doğada olma hissini ofisin odağına taşıyan bir yaklaşımla yeniledi.
 
8 ayda tamamlanan projede Mercedes-Benz Türk’ün dinamik ekibinin çalışma tarzıyla bütünleştirilmiş yeşil ve ferah bir mekan kurgulanması tasarımın en belirleyici kriteri olmuş. Boytorun Mimarlık tarafından yapılan projede bodrum ve zemin katlarda karşılama ve teknik birimlere; 2. ve 3. katlarda ise açık ofis, yönetici birimleri ve sosyal mekanlara yer veriliyor. Açık ofis çalışma alanlarında gün ışığının etkin kullanımını arttırmak amacıyla binanın mevcut pencere boyutları da yeniden düzenlenmiş.
 
Doğanın içinde çalışma hissi yaratan özel tasarımlar.
Doğayla bütünleşen ferah bir alan yaratmak amacıyla; başta malzeme ve mobilyalar olmak üzere tüm hacimde kullanılan renkler ve formlar bütünleştirilmiş. Yeşil ve ahşap kompozisyon özellikle ön plana çıkartılırken canlı bitkiler ve doğal malzemelerin kullanımıyla bu yaklaşım desteklenmiş. Böylece monoton ofis kurgusu kırılarak doğanın içinde çalışma hissiyatının oluşması hedeflenmiş.
 
Çalışma alanlarında bölgeleri tanımlayan ve ayıran yüksek sırtlı mobilyalar, kahve molalarının ve ufak toplantıların daha keyifli geçmesi amacıyla özellikle tercih edilmiş. Bu hedefe yönelik olarak Jan Wertel ve Gernot Oberfell’in Koleksiyon için birlikte tasarladığı Dilim oturma grubu, Faruk Malhan tasarımı Sihirlikare II ve Montis Tor sehpalar kullanılmış. Çatı katında, açık ofis ve yönetim birimlerinin merkezinde bulunan elips toplantı odası ise konumu, şeffaf kurgusu ve özgün formuyla güçlü bir odak noktası oluşturuyor. Bu alanlarda ise ince görünümüyle dikkat çeken Studio Kairos tasarımı Calvino masa sistemleri konumlandırılmış. 2500 metrekarelik teras katında da; ahşap ve geçişli çakıl zemin kurgusuyla, dinlenme ve farklı grup aktivitelerine imkan veriliyor. Bina genelindeki bu gibi ortak kullanım alanlarında ise formuyla dinamizm hissini güçlendirecek Opera kanepe ve Ova sehpa, renkleriyle hareket ve enerjiyi yükseltecek Miranda sandalyeler, Tamina kanepeler, Suri puflar ve Guamba masa sistemleri kullanılmış.
 

 
Pirelli Takvimi'nin Kamera Arkası Görüntüleri
 
Ford avantajları Kasım ayında da tüm hızıyla devam ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pirelli Takvimi'nin Kamera Arkası Görüntüleri
Zanaatkarlıkla en sofistike teknolojiler dünyanın en ünlü takviminin setinde bir araya geldi.
UltraGrip, Tam Not Aldı!
Goodyear’ın UltraGrip kış lastiği ailesi üç ödül ve birçok test başarısıyla ...
Ford Trucks Saudi Build 2015’te
Ford Trucks, 26-29 Ekim 2015 tarihleri arasında Riyad’da düzenlenen 27. ...
 
HIDIRUSTA Kıtalararası Yedek Parça Köprüsü Kurdu
Hıdırusta, İkitelli’de bulunan merkezinin ardından İstanbul’daki ikinci ...
Goodyear Uyarıyor!
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, ticari araç şoförlerini ...
Otokar’da Üretime Sanat Molası
Otokar, Sakarya'daki fabrikasında üretime sanat molası verdi. 70 yıldır ...
 
Pirelli, Buluşmaya Devam Ediyor.
Premium lastik segmenti lideri Pirelli’nin özellikle kış lastiği regülasyonları ...
Adıyaman Belediyesi Isuzu ile Güçlendi
Adıyaman Belediyesi dört ay önce Anadolu Isuzu’nun Avrupa ödüllü Isuzu ...
Boite De Changement De Vitesse
Şanzıman ya da vites kutusu, motordan, baskı balata (kavrama) yolu ile ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakika haberler bustürkiyedikkatlkwşoförkamyonumfahrer