Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Aralık 2023 Çarşamba - 15:05

Mercedes-Benz Türk’ün Yıldızı, Mengerler Adana Sarıçam Lokasyonunda Parlamaya Devam Edecek

50 yıldır Adana’da kamyon yetkili satıcılık ve servis hizmeti veren Mengerler Adana, 25 bin metrekare alana kurulu Sarıçam lokasyonunda hizmet vermeye başladı.

Mercedes-Benz Türk’ün Yıldızı, Mengerler Adana Sarıçam Lokasyonunda Parlamaya Devam Edecek

1973 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ün bayi ve yetkili servisi olarak hizmet veren Mengerler Adana, Yüreğir ve Yeşiloba lokasyonlarından taşınarak Sarıçam ilçesindeki yeni lokasyonunda tek noktadan müşterilerine kamyon satış ve servis hizmeti hizmet vermeye başladı. 25 bin metrekare alana kurulu yeni lokasyonun açılışı,1 Aralık tarihinde düzenlenen törende Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Başkanı Veli Ergin İmre, Mercedes-Benz Türk Bayi Ağı ve İş Geliştirme Direktörü  Can Balaban, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama & Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Türk 2.El Kamyon & Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama & Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülseren Zanbak, Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Güldalı ve Mengerler Ticaret Türk Adana Şubesi Genel Müdürü Sultan Altundal, Adana’nın ileri gelen şahsiyetleri ve kıymetli müşterilerinin katılımı ile gerçekleşti.

50 yıldır Adana’da hizmet veren ve şehre istihdam yaratan Mengerler Adana’nın Sarıçam’daki yeni lokasyonu oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Doğu-batı otoban giriş ve çıkışına 5 km, organize sanayi bölgesine ise 15 km mesafede bulunan yeni lokasyon; İskenderun ve yeni kurulan Yumurtalık Liman bölgesine oldukça yakın olmasıyla da büyük avantaja sahip. Yeni lokasyon sadece kamyon yetkili satıcılık ve servis hizmeti vererek kamyon müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini daha da üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. 

Tamamen kamyon müşterilerine hizmet verecek şekilde tasarlanmış ve yaklaşık 1.700 metrekare alana sahip bu yeni tesiste, Mengerler Adana her biri 30 m uzunluğundaki kanallara sahip mekanik atölyesi ile aynı anda 12 çekiciye hizmet verebilecek durumda. Mercedes-Benz marka kamyon sahiplerinin, en hızlı ve en kaliteli yetkili servis hizmetini de alabilmelerini sağlamak için dizayn edilmiş bu yeni tesiste çevreci teknolojiler kullanılarak sürdürebilirliğe de katkı sağlanıyor.

“Mengerler Adana, 50 yıldır şehre istihdam yaratmış ve değer katmıştır”

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün açılışta yaptığı konuşmada “Mengerler Adana bundan tam elli yıl önce Yüreğir'de hizmet vermeye başlamıştı. Yani bir asırlık Cumhuriyet tarihinin yarısında Adana'da istihdam yarattı ve şehre değer kattı. Bu vesile ile bayimizin 50. yılını da kutluyorum. Bugün; 50. yıla yaraşır şekilde, 25 dönümlük devasa bir alanda, kamyon ürün grubuna hem satış ve hem de yetkili servis hizmetini bir arada verecek, son teknoloji ile donatılmış yeni lokasyonumuzun açılışını yapıyoruz. Mengerler Adana'nın yeni lokasyonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Başkanı Veli Ergin İmre ise “Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz Yüreğir ve Yeşiloba lokasyolarımızdan taşınarak 25 bin metrekareye kurulu yeni lokasyonumuzda kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışımızla müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Otoyol geçişi üzerinde bulunan, İskenderun ve Yumurtalık Liman bölgelerine olan yakın konumuyla dikkat çeken yeni lokasyonumuzda Mercedes-Benz  kalite ve güvenini sunmaya devam edeceğiz. Sarıçam lokasyonunda, çevre illere daha geniş bir hizmet getirmenin yanı sıra orta vadede yapılacak yeni yatırımların alt yapısını da oluşturarak hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefledik. Yeni lokasyonumuzun Mercedes-Benz Türk’e, müşterilerimize ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

 
Lojistik Sektörünün Elektrikli Araç Dönüşümünde TruKKer Öncü Olacak
 
MAN, Otonom Sürüş Projeleriyle "Kamyon İnovasyon Ödülü 2024"ü Kazandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DAF XF 450, European Transport Award for Sustainability Ödülünü Kazandı
DAF Trucks, Yeni Nesil DAF XF uzun yol serisiyle önemli Sürdürülebilirlik ...
PETRONAS Madeni Yağlar CTI Sempozyumunun Altın Sponsoru Oldu
PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), 5-6 Aralık 2023 tarihleri arasında Berlin, ...
TREDER ve Knorr-Bremse Stratejik Tedarik İş Birliklerine Devam Ediyor
Türk treyler sektörünün tek temsilcisi olan Treyler Sanayicileri Derneği ...
 
Volvo FH Electric, 2024 Uluslararası Yılın Kamyonu (IToY) Ödülünü Kazandı
Volvo Trucks’ın FH Electric modeli, Avrupa çapında 24 önemli yayını temsil ...
Man Türkiye A.Ş., Yılın İlk 3 Çeyreğinde En Çok ‘Faydalı Model’ Başvurusu Yapan Şirket Oldu
MAN Türkiye A.Ş., başarılı AR-GE çalışmaları ile yarının teknolojisine ...
S-WAY Çekici ile Büyük Başarı Elde Eden IVECO, 2024 Yılına Tamamı Yenilenen Ürün Gamı Ve Yeni Logosu İle Giriyor
Geçtiğimiz günlerde ‘Değişimin Kendisi Ol’ mottosuyla Barselona’da gerçekleştirilen ...
 
ETS2'de İlk DAF XD Dağıtım Kamyonu
DAF Trucks ve SCS Software, Yeni Nesil DAF XD dağıtım kamyonunu Euro Truck ...
Bursa Ağır Vasıta, En Hızlı Gelişme Gösteren Bayi Oldu
Satış ve satış sonrası maksimum müşteri memnuniyetini en önemli misyonu ...
Koçaslanlar Otomotiv’den Edirne Şube Tanıtım Etkinliği
Türkiye’de uzun yol çekicilerinden, inşaat ve dağıtım kamyonlarına kadar ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylersondakikanewsKamyontruck haberler dikkatkamyonumşoför