Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Ekim 2017 Çarşamba - 12:42

Michelin, Frankfurt’ta Yeni Ürünlerini Tanıttı

Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, yeni teknolojilerini Frankfurt Motorshow’da tanıttı. Michelin, yeni nesil MICHELIN PRIMACY 4 ve MICHELIN ACORUS teknolojisiyle üretilen MAXION Flexible Wheel ile büyük beğeni topladı.

Michelin, Frankfurt’ta Yeni Ürünlerini Tanıttı

Lastik sektöründe yüzyılı aşkın tecrübeleriyle sektörde kuralları yeniden belirleyen ve yön veren bir marka olduklarını belirten Michelin Grubu CEO’su Jean-Dominique Senard, bu sorumlulukla doğaya ve insana duyarlı teknolojiler geliştirdiklerini söyledi. Senard, “Dünya çapındaki 6 bin mühendisimiz ve sektöre yön veren ürün ve hizmetlerimizle Michelin Grubu olarak her geçen gün teknoloji lideri konumumuzu güçlendiriyoruz. 2017 Frankfurt Uluslararası Otomobil (IAA) Fuarı’nda da, tüm dünyaya hareket kabiliyeti sağlamak üzere özel ürün ve teknolojilerimizi tanıttık. Yarına hazırlıklı olmak, sürücü ve yolcuların güvenliğini sağlamak için ürünlerimizi daha uzun ömürlü hale getirmek bizim için çok önemli. Daha az kaynakla daha katma değerli işler yapmak, temel hedefimiz. Bu hedefle yeni teknolojiler hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

18 bin km daha uzun ömür

Yeni MICHELIN PRIMACY 4, 3 yıllık Ar&Ge sürecinin ardından geliştirilen lastikler, yasal sınır olan 1,6 mm’ye kadar maksimum güvenlik, üstün performans ve uzun ömürlülüğü bir arada sunuyor. Rakiplerine oranla 18 bin kilometre daha uzun ömürlülük sunarak dayanıklılığını kanıtlıyor. Yeni nesil elastomerler ve deseni sayesinde, uzun ömürlülükten taviz vermeden, ilk kilometreden son kilometreye kadar hem ıslak hem kuru zeminde üstün performans gösteriyor.

Yeni MICHELIN PRIMACY 4’ün omuz kısmında yer alan aşınma göstergesi ve dişlerin alt kısmındaki Michelin işareti de aşınma seviyesinin sürücüler tarafından kolayca anlaşılmasına olanak sağlıyor.

Aşındığında rakiplere göre 2,8 metre daha kısa frenleme mesafesi

Yeniyken de aşındığında da ıslak zeminde mükemmel tutuş sunan lastikler, yeniyken rakiplerine kıyasla 0,9 metre daha kısa fren mesafesi sunuyor. Yeni nesil MICHELIN PRIMACY 4 aşındığında ise rakip lastiklerin ortalamasından 2,8 metre daha kısa mesafede frenleyebiliyor. MICHELIN PRIMACY 4 2018 başında 64 ebat seçeneğiyle yollarda olacak.

MICHELIN ACORUS teknolojisiyle her koşulda yola devam

Dünyanın en önemli jant şirketlerinden Maxion Wheels ortaklığında geliştirilen ve MICHELIN ACORUS Teknolojisi kullanılan Maxion Flexible Wheel, lastiklerin ve jantların yol koşullarından dolayı uğradığı hasarı ortadan kaldırarak dayanıklılığa odaklanıyor. Normal şartlarda yolda çukura giren standart bir lastik, alaşımlı jant yapısından dolayı parçalanma riski taşıyor ve güvenliğe zarar veriyor. Maxion Flexible Wheel jantlar ise bir çukura girdiğinde bile MICHELIN ACORUS Teknolojisi sayesinde esneklik sağlıyor ve hiçbir zarar görmeden yola devam edilmesini sağlıyor.

ACORUS teknolojisi sayesinde, konfor ve gürültü seviyesinde optimizasyon sağlayan esnek jantlar, lastiğin doğaya olan etkilerini de minimuma indiriyor. CO2 emisyonunu düşürmesinin yanı sıra daha düşük yuvarlanma direnci sunuyor ve yakıt tasarrufu sağlıyor. MICHELIN ACORUS teknolojisi ile üretilen Maxion Flexible Wheel jantlar her markanın lastiğinde kullanılabiliyor. İlk etapta 19” ve üzerindeki ebatlarda satılması planlanıyor.

 
Trio Mobil, Barcelona IoT World Congress'e Katıldı
 
Almanya'da 40 Milyon AGM Akü Üretti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trio Mobil, Barcelona IoT World Congress'e Katıldı
Araç takip sistemleri ve nesnelerin interneti (IoT) alanında teknoloji ...
Sebze ve Meyve Ticaretinde Standart Belirlendi
Gümrük Bakanı Tüfenkci,sebze ve meyvelerin taşınmasında kullanılan ambalajlara ...
İş Makinelerinde Verimlilik İnternetle Artacak
Mobil hidrolik sistemlerin dijital kontrolü, enerji verimliliğini artırıyor ...
 
Araç Ruhsatını Noterler Verecek
Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan araç tescil ve sicil işlemleri 2018 ...
Karting Bursaya Geri Dönüyor
2017 Türkiye Karting Şampiyonası'nda 6. ayak, 07-08 Ekim tarihlerinde ...
Eylülde Hafif Ticari Yüzde 10, Otomobil Satışı Yüzde 4 Arttı
2017 yılı Eylül ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 71 bin 352 adet ...
 
Mercedes-Benz Türk Takımı, Federasyon Kupası'nı Aldı
Mercedes-Benz Türk, Maltepe’de düzenlenen 2017 Kurumlar Arası Dragon Festivali’nde ...
Mars Logistics’e Hugo Boss’tan En İyi Tedarikçi Ödülü!
2005 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışından yüzlerce kurum için etkin ...
Erhanlar, Filosunu MAN İle Güçlendirdi
Türkiye’nin köklü ve büyük nakliye firmalarından Erhanlar Uluslararası ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bustürkiyetruckkamyoncukamyonumnews haberler Kamyonsondakika