Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Ocak 2024 Cuma - 12:01

OMODA 2023 Yılında Marka Gücünü ve Etkisini Artırdı!

OMODA Küresel Kullanıcılarla İş Birliği İçinde Marka Ekosistemini Geliştirecek!

OMODA 2023 Yılında Marka Gücünü ve Etkisini Artırdı!

Chery Grubu çatısı altında yer alan OMODA, 2023 yılını 147 bin adedin üzerinde ihracatla geride bıraktı. Gerçekleştirdiği konferans, kullanıcı tanıtımları ve yarışmalarla marka bilinirliğini artırmaya devam eden OMODA, yeni enerji temelli yaklaşımını, tamamen elektrikli ilk modeli OMODA E5’i pazara sunarak hızlandırdı. Yeni modelle ürün çeşitliliğini tamamlayan OMODA, “Otomobillerden daha fazlası” kavramını vurgulayan bir kullanıcı ekosistemi oluşturdu ve küresel varlığıyla genişletme adına önemli bir adım daha attı. OMODA, yoğun çalışmaları ve küresel stratejisinin güçlenmesi sayesinde 2023 yılında küresel pazarda kayda değer bir başarı elde etti. 2024’te ürün gamını daha da genişletmeye hazırlanan OMODA, küresel kullanıcılarla iş birliği içinde marka ekosistemini geliştirecek. Yeni bir bakış açısıyla çalışmalarına aralıksız devam eden OMODA, küresel otomotiv pazarının kaliteli gelişimine daha fazla katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Çinli otomotiv devi Chery’nin çevreyi korumayı odak noktasına alan markası OMODA, başarılı bir yılı geride bıraktı. Nisan ayında gerçekleştirilen OMODA E5 küresel marka lansmanıyla dikkatleri üzerine çeken marka, stratejik adımlarıyla son derece rekabetçi hale gelen otomotiv pazarında önemli bir başarıma imza attı. 2023 yılını kümülatif ihracatta 147 bin adedin üzerinde satışla tamamlayan OMODA, yılın son ayında gerçekleştirdiği 13 bin 677 adetlik ihracatla aylık yüzde 12,6’lık bir büyüme kaydetti.

15 pazara birden giriş yaptı!

Elektrikliye geçiş yolculuğuna çıkan marka, OMODA C5 ile küresel crossover SUV pazarına giriş yaptı. Bu girişimle marka Orta ve Güney Amerika ile Güneydoğu Asya'da yüksek potansiyele sahip 15 pazarda yerini almış oldu. OMODA E5 ise, nisan ayındaki küresel marka lansman etkinliğinde düşük karbonlu ve çevre dostu ulaşımı teşvik etmek üzere en güncel yeni enerji teknolojisini bir araya getirerek tanıtıldı. OMODA, yeni modelini tanıtma ve yeni pazarlara açılma çabalarının bir parçası olarak; Filipinler, Malezya, Tayland, Yeni Zelanda ve Nepal dâhil olmak üzere küresel basın ve kullanıcıların dikkatini çekmek üzere yeni araç için farklı ülke ve bölgelerde etkinlikler düzenledi. OMODA ayrıca 2023 yılında birçok başarıya imza attı. Dünyaca ünlü araştırma ve danışmanlık firması J.D. Power tarafından yayınlanan “2023 Çin İlk Kalite Araştırması SM (IQS)” raporunda OMODA, kalitesi açısından en iyi performansı gösteren şirket olarak öne çıktı. Ayrıca OMODA, Malezya'da Star Media Group'un “En İyi Orta Boy Crossover/SUV” ödülü, Carlist x Wapcar COTY 2023 Ödülleri Editörün Seçimi’nde “En İyi 5 koltuklu SUV” ve 19. Malezya Yılın Otomobili Ödülleri 2023’te “Üstün Garanti” dalında ödül aldı.

Ekosistemi kullanıcılarıyla birlikte oluşturacak!

Küresel tüketicilerin gereksinimlerine cevap vererek güvenlik, güç ve hizmet alanlarında gelişmeye devam eden OMODA, bu çalışmalarıyla küresel otomotiv pazarındaki istikrarlı büyümesini kolaylaştıracak. Son derece rekabetçi bir pazar ortamında, sadece ürün mükemmelliği ve yenilikçiliğinin yeterli olmadığının farkında olan OMODA, kullanıcılarla derin bir duygusal bağ kurmanın da önemini vurgulayan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Önce kullanıcı ilkesi rehberliğinde çalışmalarına hız veren OMODA, ekosistemi birlikte yaratmayı, kullanıcıların ufuklarını genişletmeyi ve çeşitli olasılıkları keşfetmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Ekim ayında düzenlenen “Küresel Kullanıcı Ekosistemini Birlikte Oluşturma Konferansı”nda, dünya genelinde 30’dan fazla ülke ve bölgeden OMODA kullanıcı temsilcileri, OMODA’nın marka çekiciliğini tam anlamıyla deneyimlemek için bir araya geldi. OMODA, konferans ile başlayarak sınırların ötesine geçiyor, birlikte yaratma ve deneyimleri paylaşma yoluyla, “Otomobillerden daha fazlası” çerçevesinde bir ekosistem oluşturmak ve genç nesli yeni bir LOHAS paradigmasına yönlendirmek için dünya genelindeki kullanıcılarla birlikte çalışıyor.

Düşük karbonlu ulaşım için bisiklet etkinliği yaptı!

OMODA, bünyesinde barındırdığı crossover özellikleriyle yıl sonunda bir “Yeniden Yaratma Yarışması” başlattı. Dünya genelinde 10’un üzerinde otomotiv pazarını kapsayan etkinlik, rakipsiz estetiği ve sınırsız yaratıcı potansiyeli sergilemek için yaratıcı vizyonerleri ve modifikasyon ikonlarını bir araya getiriyor. Bu, kullanıcılara OMODA C5 ile yeni yolları keşfetme ve otomotiv kültürünün büyüleyici cazibesine kapılma şansı sunuyor. OMODA, LOHAS ekosistemi ve crossover kültürün yanı sıra, küresel ölçekte çok boyutlu hayırseverlik çalışmalarına katılarak sosyal sorumlulukları yerine getirmek için kullanıcılarla birlikte çalışıyor. OMODA, “Yeni Yolculuk Yeni Yaşam - Çevre Dostu Yaşamı Kucaklamak” çevre dostu bisiklet etkinliği ile düşük karbonlu ulaşımı savunmak ve çevre dostu bir yaşam tarzı sürdürmek üzere dünya genelinde binlerce kullanıcıyla güçlerini birleştirdi. Ayrıca Meksika’nın çevre öncüsü Arturo Allende Adaları ile çevrenin korunması, savunmasız grupların bakımı ve hayvanların korunması gibi alanlarda çok sayıda hayırseverlik girişimi başlattı.

Kullanıcılarla birlikte ekosistem yaratma ve sosyal refahı destekleme sürecinde OMODA, marka ivmesinde sürekli bir artış gösteriyor. Bu durum, benzer düşüncelere sahip bireylerin ilgisini çekerek marka için daha geniş bir kullanıcı tabanıyla birlikte “Otomobillerden daha fazlası” yaklaşımını içeren daha parlak bir geleceğe giden yolu açtı.

Sanayi bakanlarının beğenisini kazandı!

Küresel bir marka olarak doğan OMODA, küresel crossover SUV pazarına liderlik etme noktasında yükselen bir güç olmak için sürekli kendini geliştiriyor. Ayrıca markanın sınıf atlamasını sağlamak ve sürdürülebilir kalkınma açısından dünyanın farklı bölgeleriyle rezonansı teşvik etmek için ne gerekiyorsa yapıyor. OMODA E5, 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Malezya Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanı Tengku Zafrul Abdul Aziz dâhil olmak üzere birçok ülkenin üst düzey hükümet yetkililerinin beğenisi kazandı. Endonezya'da, Endonezya Ekonomik İşler Koordinasyon Bakanı Bay Airlangga Hartarto ve Çin'in Anhui Eyaleti Vali Yardımcısı Shan Xiangqian, OMODA E5’in üretim hattından çıkmasına şahit oldu. Çevre dostu ulaşım ve sürdürülebilir kalkınmanın ana strateji haline geldiği bir dünyada OMODA, farklı ülkelerin üst düzey hükümet yetkilileriyle proaktif bir şekilde iletişim kurarak yerel pazarların gelişen talepleri hakkında değerli bilgiler elde etti. Bu çabalar sadece markanın küresel rekabet gücünü etkili bir şekilde göstermekle kalmıyor, aynı zamanda yerelleştirilmiş stratejiler sayesinde markanın uluslararası pazardaki varlığına da destek sağlıyor.

OMODA, yoğun çalışmaları ve küresel stratejisinin güçlenmesi sayesinde 2023 yılında küresel pazarda kayda değer bir başarı elde etti. 2024’te ürün gamını daha da genişletmeye hazırlanan OMODA, küresel kullanıcılarla iş birliği içinde marka ekosistemini geliştirecek. Yeni bir bakış açısıyla çalışmalarına aralıksız devam eden OMODA, küresel otomotiv pazarının kaliteli gelişimine daha fazla katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 
Tokyo’da Hızlı Bir Koreli: Hyundai NPX1 Concept
 
HAYALİNİZDEKİ DS MODELİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tokyo’da Hızlı Bir Koreli: Hyundai NPX1 Concept
• Hyundai, Tokyo Otomobil Fuarı’nda NPX1 adlı sıradışı EV konseptini sergiliyor. • ...
80 tonluk TIR’lar ve 36 tonluk otobüsler yollarda!
İki dingilli bir çekici ve üç dingilli bir yarı römorktan oluşan ve yasal ...
Türkiye’de son 3 yıl içinde, mazot 6 kat, navlun 4 kat arttı
Sadece 3 yıl önce, 06 Ocak 2021’de İstanbul’da pompada 6,58 TL olan mazot ...
 
Mercedes-Benz’den Ocak ayına özel fırsatlar
• Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den Ocak ayında yeni otomobil alımlarına ...
Toyota’nın Hilux’ı 2 Yıldır Segment Lideri
Toyota’nın dünyanın en zorlu yol şartlarında bile “Yenilmez” kimliğiyle ...
ASTOR ENERJİ A.Ş. PRIMA INDUSTRIE / İTALYA’DAN 5 MİLYON EURO’ LUK MAKİNE ALIYOR
Transformatör ve anahtarlama ürünleri üretiminde sektörün lider firması ...
 
İKİNCİ EL FİYATLARI 2023'DE İKİ KAT ARTTI!
arabam.com 2023’ün ikinci el ilan verilerini ve fiyat hareketlerini değerlendirdi
MG İLE ELEKTRİKLİ SÜRÜŞE GEÇİŞ ÇOK KOLAY
Türkiye’nin 2023 yılında en hızlı büyüyen otomobil markası MG, %100 elektrikli ...
Otopratik, yeni konsepti Midi ile Türkiye’nin her yerine ulaşacak
Lastik sektörünün mobilite lideri Brisa’nın “Mobilite Merkezi” olarak ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncu haberler fahrertreylerKamyonkamyonumtruckdikkattürkiye