Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Aralık 2013 Çarşamba - 13:23

Orkun Group 50 adet Ford Cargo aldı

1989 yılından bu yana İstanbul’da uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Orkun Group, araç filosunu 50 adet Ford Cargo 1846T Midilli çekiciyle güçlendirdi. Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda düzenlenen törende; Ford Otosan Cargo İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’e bir plaket sundu.

Orkun Group 50 adet Ford Cargo aldı

İlhan Karadeniz, törende yaptığı konuşmada; “Bugün, 50 adet Cargo 1846T al arak filomuzu güçlendirdik. Ocak ayında 25 adet daha Ford Cargo 1846T çekici alacağız. Filomuzu 2014’te 300’e, 2015’te ise yeni yatırımlar yaparak 400 adete ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi. 24 yıldır tüm Avrupa ülkeleri, Ortadoğu, Rusya ile Orta Asya’ya komple ve parsiyel yük taşımacılığı yapan Orkun Nakliyat’ın köklü tecrübesiyle müşterilerinin ölçü dışı, tehlikeli madde nakliyesi ve diğer özel taşımalarını gerçekleştirdiğini belirten Karadeniz, konuşmasında Ford Cargo’yu neden tercih ettiklerini de şöyle anlattı:

“Biz Türkiye’nin en yüksek hacimli taşıma yapan firmalarından biriyiz. Yenilikleri takip ediyor ve çözüm odaklı çalışıyoruz. Araç parkımızda 190 çekici ve 220 dorsemiz var. 2014 yılında daha da büyüme hedefimiz doğrultusunda Ford Cargo 1846T çekiciyi tercih ettik. Ford Cargo 1846T çekici, sağladığı yakıt tasarrufu, yedek parça ve servis hizmeti ile bizim için en iyi araç. Yakıt tüketim değerleri çok iyi. 100 kilometrede 28 litre yakıyor. Fiyat bakımından da avantajlı. Sağlamlık farkını gözle görebiliyoruz. En doğru kararı vermiş olmaktan mutluyuz.”
Ford Cargo 1846T Midilli Çekici ile yüksek performans, düşük yakıt tüketimi
One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfındaki uygulaması doğrultusunda geliştirilen 1846T Midilli çekici, Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip. 960mm 5’inci teker yüksekliğine sahip yeni Ford Cargo 1846T Midilli çekici, uluslararası taşımacılığın taleplerini karşılayacak megatreyler ile hacimli yük taşıyıcılığına uygun olarak tasarlandı.
460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku, düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T Midilli çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T Midilli çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

 
TLS Lojistik’in Yeni Deposunda 200 Yıldız
 
Volvo Kamyon viralde bir ilke imza attı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TLS Lojistik’in Yeni Deposunda 200 Yıldız
TLS Lojistik’in en yeni deposu Heka, yerli ve yabancı 200 genç öğrenciyi ...
Kış lastiğine talep 3 katına çıktı!
Kar yağışları son bir hafta içinde etkisini arttırınca kış lastiği talebi ...
ABD, otomobil devinden tamamen çıktı!
ABD hükümeti, otomotiv devi General Motors'ta sahip olduğu son hisseleri sattı.
 
30. Yıla özel ürünlere yoğun ilgi
Serin Treyler, 14-17 Kasımda İstanbul Comvex fuarında düzenlenen organizasyonda ...
Tuzla’ya Venedik modeli ‘marina’
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Tuzla’da su kanalları ve denize yapılacak ...
HL Jantaş 45 yaşında
Kapasitesi ve üretim adediyle; Avrupa’nın tek çatı altında ticari ve ağır ...
 
Ticari araç pazarının durgunluğu sürüyor
Otomotiv pazarına baktığımızda 2013 yılının son ayının içerisinde olduğumuz ...
Başkan Topbaş: Kar çilesi yaşanmayacak
Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’un kardan etkilenmemesi için ekiplerimiz ...
CITROËN'de yıl siz kazanmadan bitmez!
Türkiye’de 50’ den fazla noktada satış ve servis hizmeti veren Citroën, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srclkwkamyonumfahrertürkiyekamyoncutreylerşoförbus