Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Aralık 2018 Salı - 15:29

Otokar Spectra'nın Tanıtımı Yapıldı

Otokar’a özel olarak üretilen Otokar Spectra orijinal yağları, Otokar araçları için daha uzun bakım periyodu ve daha uzun motor ömrü sağlıyor.

Otokar Spectra nın Tanıtımı Yapıldı

Madeni yağ markası Opet Fuchs, otomotiv üreticilerinden Otokar ile iş birlikteliği yaparak, Otokar araçlarına özel motor yağı, şanzıman yağı, aks yağı ve antifiriz üretti.

Otomotiv markalarından Otokar ile Opet Fuchs’un ilk dolum tedariğindeki işbirliğinin devamı olarak hayata geçirilen Otokar Spectra orijinal yağları, Otokar’ın yetkili servislerinde ve yedek parça bayilerinde sunulmaya başladı.

Opet Fuchs tarafından geliştirilen Otokar Spectra orjinal motor yağları, şanzıman yağları ve antifirizlerle Otokar kullanıcıları, araçlarından maksimum performansı ve motor verimliliğini elde edecek. Ar-Ge’si Opet Fuchs mühendisleri tarafından yapılan Otokar Spectra, Otokar markasının tüm araçlarında resmi onaya sahip orijinal yağ markası olarak piyasaya sürülüyor.

İlk olarak, 12 metre şehir içi ulaşımda kullanılan Kent LF otobüslerinde test edilen Otokar Spectra DEO LD DTZ 10W-40 motor yağı, İstanbul trafiğinin yoğun olduğu ve sürekli dur-kalk trafik güzergâhında, dik rampa iniş ve çıkışlarda binlerce kilometre denendi. Belli aralıklarla Opet Fuchs mühendisleri tarafından alınan yağ numuneleriyle şirketin TÜRKAK 17025 akreditasyon belgesine sahip madeni yağ laboratuvarında incelenen Otokar Spectra DEO LD DTZ 10W-40, motor üreticisinden tam not alarak yağ değişim aralığının 20.000 km’den 40.000 km’ye çıkarılabilmesi için onaylandı. 40 bin km’lik bakım periyoduyla birlikte, KENT LF şehir içi otobüsü, kullanıcılarına daha az bakım maliyeti, daha fazla performans ve daha uzun motor ömrü sunmuş oldu.

“Hedefimiz Müşterilerimiz İçin Fayda Yaratmak”

Otokar Spectra’nın basın toplantısında bir konuşma yapan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Alptekin, Otokar’ın en büyük önceliklerinden birinin ürünlerinin sağladığı memnuniyeti artırmak ve müşterilerine fayda yaratmak olduğunu belirterek şunları söyledi: “Otokar Spectra ile otomotiv sektöründe araç bakımındaki en önemli kalemlerden biri olan motor yağı, transmisyon ve aks yağı, antifiriz gibi ürünlerde kullanıcılarımıza ek bir fayda sağlamayı hedefledik. Öncelikle, araçlarımızda kullanılacak madeni yağ standartlarını belirleyerek, araçlarımızın performansını artırmayı amaçladık. Bu ihtiyacı karşılamak üzere; sektöründeki öncülüğü, deneyimi ve uluslararası bilgi birikimi ile ön plana çıkan Opet Fuchs ile birlikte çalışmaya karar verdik. Bu işbirliği çatısı altında ortaya çıkan madeni yağ ürünleri Otokar Spectra markası altında toplandı. Spectra markasının kök anlamı çeşitlilikten geliyor. Hem ticari hem askeri araçlarımızda güvenle kullanılabilecek olup tavsiye ettiğimiz orijinal madeni yağ markasıdır. Otokar Spectra ile kullanıcılarımız en yüksek kalite yağları kullanırken, araçlarından en üst performansı elde edecek ve optimum koruma sağlayacaklar.”

Müşteriye Özel Ürün Geliştiriyoruz”

Otokar için toplamda 9 Motor yağı, 11 dişli yağı ve 2 antifiriz geliştirdiklerini belirten Opet Fuchs Genel Müdürü Murat Seyhan ise “Yenilikçilik, bizim için vazgeçilmez stratejik bir odak noktasıdır. Bu nedenle yenilikçi iş modelleri için entegrasyonların yanı sıra OEM’lerle işbirliklerimizi artırmaya ve geliştirmeye devam ediyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına kulak verme ve değişen beklentilerini anlamaya dayalı ürün geliştirme amacımızda olumlu sonuçlar alıyoruz. ‘Müşteriye özel ürün’ geliştirme anlayışımızla, onların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan özel ürünler geliştiriyoruz. Otokar markası için geliştirdiğimiz Otokar Spectra orijinal yağları ile artık Otokar araç kullanıcıları, daha uzun motor ömrü, daha yüksek performans elde edecek” şeklinde konuştu.

 
"Kalite, Beklentileri Aşmaktır"
 
Lojistik Vaka Yarışması Başvuruları Başlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2019 Geçiş Belge KullanımTarihleri
T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, ...
TAYSAD'dan 'Bakımda Robotik Uygulamalar' Konferansı
TAYSAD tarafından düzenlenen Bakım Konferansı’nın 5’incisinde söz alan ...
UND'den Takograf ve AETR EĞİTİMİ
UND, dijital takograf kullanımı ve AETR Konvansiyonu eğitimi gerçekleştirerek, ...
 
Mercedes-Benz Sivas'ta 'Yıldız Kızlar'la
ÇYDD ile ortaklaşa yürütülen “Her Kızımız Bir Yıldız” projesi kapsamında, ...
Alternatif Ro Ro İtalya Hattı'ndan Çıktı!
Alternatif Ro Ro, İtalya Hattı'ndan çıktı. Bundan sonra sadece Çeşme-Fransa ...
MAN, Pazar Pozisyonunu Korudu
Türkiye kamyon pazarında Ekim sonu itibari ile %11 ile çift haneli pazar ...
 
Mercedes-Benz Türk’e Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden Ödül
Mercedes-Benz Türk; Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) bu yıl üçüncüsü ...
2019 Pirelli Takvimi Tanıtıldı
Kırk altıncı edisyon olan ve ünlü fotoğrafçı Albert Watson tarafından ...
Scania’nın Küçük Akülü Modeli Dünyada Fenomen Oldu
Çocukluğunu ağır vasıta sürücüsü babasının Scania kamyonlarında geçiren ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwKamyonfahrertreylerbus haberler sondakikakamyonumşoför