Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Haziran 2015 Pazartesi - 10:54

Otokar’dan anaokulu öğrencilerine çevre eğitimi

Otokar, Dünya Çevre Günü kapsamında öğrencileri bilinçlendirmek ve çevre temizliğinin önemini anlatmak üzere Serdivan Anaokulu öğrencilerine eğitim verdi.

Otokar’dan anaokulu öğrencilerine çevre eğitimi

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, çevre bilinci oluşturmak amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Serdivan Anaokulu öğrencilerine eğitim verdi. Kurulduğu günden bu yana çevreyle dost ürün ve üretim süreçleri geliştirme konusunda yaptığı çalışmalarla bölgesinde faaliyet gösterdiği diğer şirketlere örnek olan Otokar, Dünya Çevre Günü’nde yarınları emanet edeceği bugünün çocuklarının çevre dostu bireyler olarak yetişmeleri için temel çevre eğitimleri verdi. Öğrencilere Otokar Üretim ve Tesis Müdürlüğü’nden Yatırım Birim Yöneticisi Gönül Mumlu tarafından verilen eğitimde geri dönüşüm ve çevre kirliliği konuları anlatılarak bireyin bu konudaki sorumluluklarından bahsedildi. Eğitim kapsamında öğrencilere günümüz ve geleceğin problemi olan su kaynaklarının azalması konusunda bilgi verilerek su tasarrufu ve verimli tüketim konusunda bilgi verildi.

Küçük yaştan itibaren çevre bilincinin oluşmasının önemine vurgu yapan Otokar Üretim ve Tesis Müdürü Ferda Ertekin “Herkesin çevre konusunda sorumlu hissedip buna göre davranması geleceğimiz açısından hayati önem taşıyor. Otokar olarak geçtiğimiz yıl çevre gününde çalışanlarımızın çocuklarına çevre duyarlılığı kazandırmak için eğlenerek eğitmeyi seçmiş ve bu konuda resim yarışması etkinlikleri düzenlemiştik. Kendi faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk anlayışı bağlamında da çevre bilincinin geliştirilmesine yönelik eğitim faaliyetleri yürütüyoruz. Bunun dışında ulusal ve uluslararası sosyal projelere de destek veriyoruz. Bu doğrultuda binlerce gönüllünün 100’den fazla ülkede eş zamanlı olarak kıyı temizliği gerçekleştirdiği Kıyı Temizlik Günü’nde (ICC - International Coastal Clean up) gönüllü çalışanlarımız, aileleri ve Turmepa gönüllüleri ile Sapanca Gölü’ndeki “Kıyı Temizleme Hareketi”nde bir araya gelmiş ve toplam 185 kg atık toplanmasına katkı sağlamıştı” dedi.

Çevrenin korunması konusunda entegre bir yaklaşıma sahip olan Otokar’ın çevre politikası, ISO14001 Çevre Yönetim Sistem Standardına uyumlu olarak çevrenin ve doğal kaynakların etkin kullanımının yanı sıra sürekliliğinin sağlanmasını içermekte.

İstanbul Sanayi Odası tarafından 2012 yılındaki başarılı çalışmaları sebebiyle “Büyük Ölçekli Kuruluş Çevre Yönetimi ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde üçüncülük ödülünün; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “Türkiye’nin En Temiz Sanayi Tesisi” ödülünün sahibi olan Otokar, raporlama döneminde de İstanbul Sanayi Odası (ISO) tarafından ödüllendirildi. 2013 yılındaki başarılı çalışmaları sebebiyle Şirket 14’ncüsü düzenlenen Çevre ve Enerji Ödülleri’nde “Büyük Ölçekli Kuruluş Çevre ve Sürdürülebilirlik Yönetimi” kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

 
Yeni Mondeo Titanium için 40.000 TL’ye 20 ay taksit fırsatı
 
Dostluk ve Barış için 10 bin km yol
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni Mondeo Titanium için 40.000 TL’ye 20 ay taksit fırsatı
Yeni Mondeo’nun Titanium donanımına özel olarak 40.000 TL için 20 ay yüzde ...
İstanbul OUTOSHOW''da En iyilerin Tercihi Yine PIRELLI oldu!
21-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Autoshow’da en iyilerin ...
Petlas’ın Avrupa Çıkarması: Autopromotec 2015
Petlas, tüm Dünya’daki otomotiv sektörü ekipman üreticilerinin heyecanla ...
 
Yakıtta GO ayrıcalıkları şimdi de Muğla, Ula’da
Akaryakıt sektörünün fark yaratan markası GO, birbiri ardına açılan yeni ...
YEM Yayın’dan yeni bir kitap: Otopark Tasarımı
Otopark Tasarımı kitabı trafik sorununa yeni bir vizyon getiriyor.
Tır ve kamyon kazaları. İnanılmaz görüntüler
İNANILMAZ KAZA GÖRÜNTÜLERİ
 
Dünyanın En Pahalı Arabaları
Dünyanın En Pahalı Arabaları
Otokar Tempo'da ÖTV yok
Otokar, 1-30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya ...
Goodyear, Bir Kez Daha “Yeşil Ürün” Ödülünün Sahibi Oldu!
Goodyear tarafından geliştirilen IntelliMax teknolojisi ile üretilen FUELMAX ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwsondakikatreylerfahrerşoförtürkiyedikkattruckKamyon