Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Mart 2012 Salı - 11:06

SHELL & TURCAS YÖNETİMİ İŞ ORTAKLARI İLE BULUŞTU

Shell & Turcas Petrol’ün üst düzey yöneticileri, 1 Şubat itibariyleTürkiye’de iş ortaklarıyla düzenledikleri toplantılar kapsamında İstanbul, Bodrum, Gaziantep, Antalya, Ankara, Adana, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Bursa ve Konya illerini ziyaret ederek Shell & Turcas bayileriyle buluştu.

SHELL & TURCAS YÖNETİMİ İŞ ORTAKLARI İLE BULUŞTU

Toplantılara Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj, Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı, Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir, Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz ve Perakende Satışlar Yatırım Müdürü Semih Genç katıldı. Shell & Turcas Ticari Akaryakıtlar Müdürü Emre Turanlı ve Akaryakıt Kartları Satış Müdürü Murat Birgül’ün de katılım gösterdiği toplantılarda 2012 hedefleri konusunda bilgi verildi.

Müşterimize yatırıma devam edeceğiz

Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj iş ortaklarına yaptığı konuşmada, sektörün yaşadığı zorluklara rağmen başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek şunları söyledi:

Sektör için zorlu bir yılı geride bıraktık. Böyle bir piyasa ortamında bile çok önemli başarılara imza atarak farkımızı gösterdik. Tüm dizel araçlar için uygun olan Shell’in en ekonomik dizel yakıtı Shell FuelSave Diesel’i müşterilerimize sunmamız ile başlayan 2011‘i, Batman istasyonumuzun müşteri memnuniyetinde Avrupa Şampiyonluğu*, Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nde çok kısa süre içinde ulaştığımız 350.000 araçlık portföy, üst üste 9’cu kez Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi seçilmemiz ve Honda ile Shell Autogas için imzaladığımız ortaklık anlaşması gibi çok önemli kilometre taşları takip etti. Türkiye, Shell için daima ilklerin ve yatırımların odağı olmuştur. Bu, önünümüzdeki dönemde de değişmeyecek ve Shell’in Türkiye’ye olan yatırımları artarak büyüyecektir. Buradaki yatırımlarımız arasına TPAO ile petrol ve doğalgaz aramaya ilişkin imzaladığımız anlaşma eklenmiş ve Türkiye’deki faaliyetlerimize yeni bir boyut kazandırmıştır. 2012 yılında da kaliteli ürünlerimiz ve eksiksiz hizmet anlayışımız ile iddiamızı tüm iş ortaklarımız ile sürdürüyoruz.

Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı, Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir ise konuşmasında Shell & Turcas’ın 2012’de iş ortakları ile odaklanacakları konuların altını çizerek şöyle konuştu:

İstasyonlarımıza ve müşterilerimize yatırım yaparak en yüksek müşteri memnuniyetine her zaman olduğu gibi birlikte ulaşacağız. Müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşitliliği sunmaya devam ederek, Shell FuelSave tasarruf yakıtlarımız, Shell V-Power performans yakıtlarımız ve Shell Autogas ile tüm talepleri yine en kaliteli ürünleri sunarak en iyi şekilde karşılayacağız. Değerli iş ortaklarımız gerek İSEÇ (İş, Sağlık, Emniyet ve Çevre) gerekse hizmet kalitesi olsun Shell markası altındaki yüksek standartlar ile faaliyetlerini sürdürecektir. Bayilerimizle birlikte uzun yıllardır sürdürdüğümüz işbirliğiyle büyük bir sinerji oluşturmaya devam edeceğiz. Tek ekip tek yürek olarak güçlü bir duruş sergileyerek yıl boyunca benzer çalışmalar ile hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Temel hedefimiz müşterimiz için değer yaratmak olacak“.

Toplantılar kapsamında Shell & Turcas temsilcileri iş ortaklarının 2012 çalışmalarına ilişkin sorularını yanıtladı ve görüşlerini aldı. Shell, yıl boyunca bayileri ile sık sık bir araya gelmeyi ve iş ortaklarına yönelik yoğun iletişim ve eğitim çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor.

*’Farkı Yaratan İnsandır’ programı en iyi hizmeti sunan Shell istasyonunu belirlemek için her yıl düzenlenen uluslararası bir organizasyon. Değerlendirmede mükemmel servis kalitesi, hızlı ve kolay dolum, kaliteli ve farklılaştırılmış ürünler, temiz tuvaletler, hızlı ve kolay ödeme, sadakat kartları, güleryüzlü personel, ürün çeşitliliği olan temiz market, iyi aydınlatılmış güvenli ön saha gibi kriterler dikkate alınıyor ve süreç gizli müşteri anketiyle şeffaf bir şekilde tamamlanıyor. Shell Batman istasyonu 2011 yılında 65 ülkeden 16 bin istasyon arasından Orta, Güney ve Doğu Avrupa birincisi seçildi. 2010 yılında da Shell Kayseri Sompet istasyonu dünya birinciliğini Türkiye’ye getirmişti.

 
Çinliler'den Ankara'ya rağbet yok
 
Nakliyede yol vergileri kalkıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çinliler'den Ankara'ya rağbet yok
Metro aracı alım ihalesinde en düşük teklif Çinliler'den geldi
Yılın En İyi Otomobili 2012 Ödülünü Volt ve Ampera Kazandı !
Cenevre Motor Show’da açıklanan sonuçlara göre 23 ülkeden 59 seçkin otomotiv ...
Akfen Holding tahvil arzı için düğmeye bastı
Akfen Holding’in tahvil halka arzı için talep toplama süreci başladı. ...
 
III. Uluslararası Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumu 15 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştiriliyor.
Türkiye’nin yer aldığı coğrafyasında önemli biçimde ekonomik büyüme, ...
180 ADET SERİN TREYLER ALAN ŞÜKRÜ ATAK:' SERİN FANATİĞİ OLDUK'
Serin Treyler, Ataklar Nakliyat’a 180 adet Optima Light Treyler satışı ...
TRAFİKTE SORUMLULUK HAREKETİ BEYKOZ’DA
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın koordinasyonunda, trafikte ...
 
Chevrolet MyLink; araç içi bilgi-eğlence sistemlerinde yeni bir çığır açıyor
Modern hayatın vazgeçilmezi akıllı telefonunuz ile arabanız arasındaki ...
"Pozitif virüsleri seviyoruz"
Kamil Başaran, "Yerli otomobilde teşvikten daha önemli konular var" dedi.
TNT Ekspres Türkiye’nin “İşte Benim Öyküm” yarışması 6. kez başlıyor
TNT Ekspres Türkiye’nin sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde 12 yıldır ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
buslkwşoförnewskamyoncudikkattreylerkamyonumKamyon