Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Kasım 2015 Çarşamba - 13:23

Shell, Motorist Uygulamasına Ödül

Mobil reklamların pazarlama, teknoloji ve medya kategorilerindeki yaratıcılarını ödüllendiren ve bu alandaki en prestijli organizasyonlardan biri olan MMA Smarties EMEA Bölgesi Ödülleri’nde, Shell’in mobil uygulaması “Shell Motorist” Bronz ödülün sahibi oldu.

Shell, Motorist Uygulamasına Ödül

Shell’in Mobil Uygulaması ‘Shell Motorist’e Prestijli Ödül

Mobil reklamların pazarlama, teknoloji ve medya kategorilerindeki yaratıcılarını ödüllendiren ve  İstanbul’da gerçekleştirilen MMA Smarties EMEA Bölgesi (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Ödül Gecesi’nde, Shell’in mobil uygulaması “Shell Motorist” Bronz ödülün sahibi oldu.

Mobil pazarı genişletme, reklamverenlerin mobile yönelmesini sağlama ve ilgili teknolojilerdeki gelişmeleri destekleme düşüncesiyle yola çıkan Mobile Marketing Association (MMA) tarafından küresel çapta düzenlenen “MMA Smarties Ödülleri”nde, bu yıl EMEA Bölgesi’nde 8 farklı kategoride çok sayıda marka yarıştı. Aralarında teknoloji sektörünün önde gelen markalarına ait uygulamaların da bulunduğu “Mobil Uygulama” kategorisinde Bronz ödülü kazanan, Shell’in, dünyanın önde gelen mobil uygulama tasarımcılarından MOBGEN tarafından tasarlanan mobil uygulaması “Shell Motorist” oldu.

MOBGEN’in kurucusu ve CEO’su Ron Vrijmoet, Shell Global Mobil Dijital Operasyonlar Müdürü Peter Adams ve Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, geceye katılıp ödülü Shell adına teslim alan isimler oldular.

Shell’in ürün ve hizmetleri hakkında müşterilerini bilgilendiren ve güncel kampanyalardan faydalanmalarını kolaylaştıran mobil uygulaması Shell Motorist, Şubat ayında yenilendi ve App Store ile Play Store’dan tüm akıllı telefonlara kolayca indirilebilen uygulamanın indirilme sayısı (download adedi) 90.000’den 200.000’e yaklaştı. Shell’in küresel çapta kullanıcıların hizmetine sunduğu Shell Motorist uygulaması, küresel bilgi birikiminin yerel pazarlara aktarılmasının güzel bir örneğini oluşturuyor. Mobil uygulama, Türkiye’deki kullanıcılar için yerel içerik ve bilgilerle güncelleniyor.       

Dijital pazarlamanın artan önemiyle birlikte Shell Motorist uygulamasının bu anlamda sunduğu fırsatlara dikkat çeken Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında, “Dünya ve perakende sektörü büyük bir hızla değişiyor. Biz bu değişimi sürekli takip ediyor ve müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Shell Motorist uygulaması da müşterilerimize özel sunduğumuz avantajları anlatmak için en etkili araçlardan biri. Tüm misafirlerimize en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için bu yıl hayata geçirdiğimiz Shell’e Hoş Geldiniz müşteri deneyimi programının kapsamında, Shell Motorist uygulamamız gibi başka projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Mobil uygulamamız üzerinden müşterilerimize özel teklifler sunduğumuz gibi onları, Türkiye’nin ve dünyanın güçlü markalarıyla yaptığımız işbirliklerinden de haberdar ediyoruz. Mobil uygulamamızın arkasındaki küresel gücümüz sayesinde en gelişmiş özellikleri, her bir ülkenin yerel pazar koşullarına göre şekillendirerek, en kullanışlı özelliklerle müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca Shell Motorist uygulaması ile kazandığımız bu ödül ile gurur duyduğumuzu ve teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.”
Dijital pazarlama alanında mobil uygulamaların önemi giderek artarken Shell, müşterilerine daha yakın olma fırsatı veren, ayrıca enerji ve akaryakıt sektöründe kendisini bir adım öteye taşıyan ödüllü mobil uygulaması Shell Motorist ile dikkat çekiyor. 
 

Etiketler:
 
PIRELLI ve SHELL Dikkat Çekiyor
 
İnci Akü, Turquality ile dünya markası olma yolunda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PIRELLI ve SHELL Dikkat Çekiyor
Pirelli ve Shell işbirliğiyle 25 Ekim-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ...
Kış geliyor kış lastiğiniz hazır mı?
Ticari araçlara zorunluluk getiren kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta ...
Otokar’a 'Altın Eldiven' Ödülünü Getirdi
Otokar, "Altın Eldiven" ödülüne layık görüldü. Otokar, Türkiye Metal Sanayicileri ...
 
Koç Grubu’ndan DHL’e 10. Yıl Ödülü
Koç Topluluğu şirketi Zer A.Ş. tarafından düzenlenen “Zer İş Ortakları ...
% 100 Ford Trucks Garantisi
Ekspertiz raporlu, garantili, uygun faizli her marka ve model ikinci el ...
Brisa, Sismik İzolatörleri Türkiye Pazarına Sundu
Bridgestone’un, 1980 yılında üretimine başladığı ve araştırma geliştirme ...
 
OMSAN - ALD İşbirliği
OMSAN, ALD Automotive Türkiye için muhtelif illerden İstanbul’daki araç ...
Malatya Büyükşehir’e Temsa’dan 14 Otobüs
Malatya’nın şehiriçi toplu taşıma hizmetlerini yürüten MOTAŞ tarafından ...
Anadolu Isuzu’dan Meslek Liseleri’ne Önemli Destek
Anadolu Isuzu’nun Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oluşturduğu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonsondakikatürkiyetreylerşoförsrcnews haberler kamyonum