Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Nisan 2017 Pazartesi - 15:49

Shell Premium Bayileri 2017’ye Hazır!

Shell Ticari Filo ekibi geçtiğimiz günlerde Antalya Belek'te 2017 Premium Reseller Satış Zirvesini gerçekleştirdi. "Gelecek Biziz" temalı buluşmaya Shell'in 25 Premium Bayisinin yanı sıra 110 bayi satış temsilcisi ve 40 bayi ve satış müdürü katıldı.

Shell Premium Bayileri 2017’ye Hazır!

Türkiye’nin “ilk taşıt tanıma sistemi” ünvanına sahip olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, sektördeki 21. yılını geride bırakırken sadece bir yakıt tederikçisi olmanın ötesinde firmaların çözüm ortağı oluyor ve bunu öncü bayileriyle başarıyor. Bu bağlamda Shell, stratejik iş ortakları olarak gördüğü Premium Bayilerini desteklemek amacıyla kapsamlı programlar hazırlıyor. Shell Ticari Filo ekibinin Antalya Belek’te gerçekleştirdiği “Premium Reseller Satış Zirvesi”, akaryakıt pazarında önemli bir paya sahip olan Shell Ticari Filo Operasyonlarını geleceğe taşıyacak olan Premium Bayi ailesi ile 2017 hedeflerini paylaşmak ve onlara destek olacak programlarını tanıtmak amacıyla organize edildi.
 
Organizasyonun ilk gününde Shell & Turcas Ticari Filo Müdürü Mehmet Ünal, 2016 yılının genel değerlendirmesini ve 2017 yılına dair plan ve önceliklerini Premium Bayi satış ekipleriyle paylaştı. Shell müşteri değerleri ve satış önceliklerinin de paylaşıldığı sunumların yer aldığı etkinlikte, Shell Ticari Filo Ekibi satış takım liderleri ve pazarlama müdürleri; satış süreçleri yönetimi, Shell’in marka gücü, akaryakıt ürün teknolojisi, istasyon ağı ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin yeni ürünü olan ve Shell müşterilerinin filolarını internet olan her noktadan kolaylıkla takip etmelerini sağlayan Shell FiloPlatform konularında bilgiler aktardı. Etkinlik sonunda gerçekleşen gala yemeğinde 2016’nın son çeyreğinde başlayan, Shell Ticari Filo başarı kriterlerine göre düzenlenen Farkı Yaratan İnsandır yarışmasının sonuçları açıklanarak kazananlara ödüllerini verildi.
 
Etkinliğin ikinci bölümünde ise Shell & Turcas Premium bayi sahipleri ve satış müdürleri ağırlandı. Gerçekleşen toplantıda katılımcılarla 2017 vizyonu, pazarlama programı ve 2017’de gerçekleştirilecek aktiviteler paylaşıldı. Bayilerin yapıcı önerileriyle şekillenen toplantının ardından Sabancı Üniversitesi Finans Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dünya ve Türkiye ekonomisiyle ilgili izlenimlerini paylaşarak etkileyici örnekler verdi.
 
Shell & Turcas Premium Bayilerini desteklemek için programlar geliştirmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Shell & Turcas Ticari Filo Müdürü Mehmet Ünal, “Premium Bayilerimiz ile bir araya gelmek bizim için çok önemli bir fırsat oldu. Shell & Turcas olarak bayilerimizi desteklemeye, onların faaliyetlerine katkıda bulunmaya büyük önem veriyoruz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
 
“Shell olarak Türkiye’nin önde gelen sanayi devlerinin enerji alanındaki önemli çözüm ortaklarından biri olurken; aynı zamanda ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük rol oynayan KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel olarak sunduğumuz çözümler ile onların global arenadaki rekabetçiliğini arttırmayı ve ekonomimize sundukları katkıya destek olmayı hedefliyoruz. Bu anlamda Premium Bayilerimiz KOBİ’ler ile aramızdaki köprüyü oluşturuyor. KOBİ’lerin beklentilerinin ötesine geçmek için Premium Bayilerimiz ile birlikte yeni hizmetler ve ürünler geliştirmek bizi gururlandırıyor. Onlar için güvenilir bir iş ortağı olmak ve birlikte en iyi hizmeti sunmak amacıyla sürekli çalışıyoruz.” 

 
ROTA, Yeni Ürünleri Görücüye Çıkardı
 
Otoshops Türkiye’ye Yayılıyor, Sivas Yetkili Satıcısı Açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ROTA, Yeni Ürünleri Görücüye Çıkardı
Automechanika İstanbul 2017 fuarında geliştirdiği ürünlerini görücüye ...
Sürücüsüz Araçların Gelişimi Yüksek Çözünürlüklü Kameralara Bağlı
Elektronik tasarım otomasyonu konusunda uzman Mentor Graphics’in Türkiye ...
Yenilenen Yaris İstanbul Autoshow’da
Kapsamlı bir şekilde yenilenen Toyota’nın B segmentindeki başarılı temsilcisi ...
 
NEOPLAN Yeni Tourliner Siftahı TOPÇAM Turizm ile Yapıldı
Üstün nitelikleri ile Türkiye seyahat sektöründe standartları yeni zirvesine ...
Aracınıza Ait Tüm Bilgiler My ALD’De
41 ülkede uzun dönem araç kiralama ve filo yönetimi hizmeti veren, dünya ...
Türkiye’nin Önemli Otoyol Projeleri Arasında Yer Alan Ankara-Niğde Otoyolu Projesi'nin İhalesinde 5 Teklif Verildi
Karayolları Genel Müdürlüğünde yapılan ihalede, Komisyon Başkanı ve Karayolları ...
 
Orduhan Etkinliğe Katılan Yaklaşık 500 Kişiye İTO’nun Prestij Projesi Kapsamında “İTO Üyelik Sertifikası” Takdim Etti.
İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Orduhan, İTO’nun prestij ...
​Pirelli Ticari Lastikler Üreticisi, TP Endüstriyel Lastikler Şirketinin Türkiye Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi.
55 yılı aşkın bir süredir ülkemizde faaliyet gösteren ve üretiminin yarıdan ...
​Nuh Beton, Tercihini Ford Trucks İnşaat Serisinden Yana Kullandı
Türkiye Hazır Beton Birliği’nin kurucu üyelerinden ve Nuh Çimento Grubu’nun ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newslkwfahrerKamyonsrcsondakikakamyoncuşofördikkat