Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Eylül 2023 Çarşamba - 16:28

Tırsan, Kaçmazlar’a 50 Adetlik Bitüm Tankeri Teslimatını Gerçekleştirdi

Tırsan; bilgi ve tecrübesiyle yıllardır akaryakıt tedarik zincirinin her halkasında emniyetli hizmet veren, Kaçmazlar Lojistik’e 50 adet Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tanker teslim etti.

Tırsan, Kaçmazlar’a 50 Adetlik  Bitüm Tankeri Teslimatını Gerçekleştirdi

Ar-Ge yetkinliği ve üretim gücü ile taşımacılığın her sektöründeki müşterilerinin ihtiyaçlarını tam karşılayan Güvenilir lider Tırsan Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimatlara hız kesmeden devam ediyor.

Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tanker teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Kaçmazlar Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kaçmaz ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Osman Keleş katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ADR mevzuatına dikkat çekerek, “Türkiye’de 2014 yılında yürürlüğe giren ADR mevzuatı çerçevesinde onaylı tanker ve silolarını 2002 yılından itibaren üreten ve Türkiye’de tehlikeli madde taşımacılığı alanında uluslararası standartların uygulanması konusunda sektöre öncülük eden Tırsan, uluslararası deneyimleriyle ürettiği ürünleri ile müşterilerin rekabet gücünü artırmaya devam etmektedir. Avrupa’da pazar lideri, ADR mevzuatına tam uyum gösteren araçlarımız, özel tasarımları ve kaliteli ekipmanlarıyla kullanıcılarına, emniyet, işletme maliyeti ve kullanım ömrü açısından en elverişli çözümü sunmaktadır. Akaryakıt taşımacılığının öncü firmalarından Kaçmazlar Lojistik’e Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tankerlerinin teslimatınıgerçekleştirmekten çok memnunuz, gelecekte de iş birliğimizin devam edeceğine inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Güvenli Akaryakıt Taşımacılığında Tek Adresimiz Her Zaman Tırsan

Kaçmazlar Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kaçmaz da yaptığı konuşmada, “Tehlikeli madde taşımacılığında farklı coğrafyalar özelindeki regülasyonlar, yol koşulları ve müşteri talepleri sürekli sürekli olarak değişiyor. Bu talepleri sadece tam anlamı ile karşılayan Tırsan’ın üretmiş olduğu ADR’li Tankerlerdir. Son olarak filomuza katmış olduğumuz Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tankerlerinin şasitasarımı ve alüminyum malzemeden üretilmesi sayesinde 6.300 kg boş ağırlık ile daha fazla ve güvenli yük taşıyabiliyoruz. Bu yüzden, güvenli akaryakıt taşımacılığında Tek Adresimiz her zaman Tırsan” dedi.

Kaçmaz sözlerine şu şekilde devam etti, “Sektör; efektif, profesyonel, kurumsal, esnek, maliyet ve hizmet odaklı, sürekli kendini geliştiren, lojistik desteğini birebir karşılamayı hedefleyen çözüm ortaklarına ihtiyaç duyar. Kaçmazlar Lojistik’in farklılığı iste bu noktada ortaya çıkmaktadır.Uzun yıllara dayanan tecrübemizle, kurucu üyelerimizin akaryakıt sektöründe oluşturdukları müşteri odaklı yaklaşımdan aldığımız güçle ve sektörün ihtiyacı olan profesyonel ve akılcı çözümler üretebilen operasyon ekibimizle hizmet vermekteyiz. Türkiye geneline yayılan, stratejik bölgelerdeki ofislerimiz sayesinde, müşterilerimizin ihtiyaçlarına zamanında ve minimum maliyetler çerçevesinde hizmetler sunabilmekteyiz. Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tankerleri, her türlü iklim koşuluna uygun farklı izolasyon seçenekleri ve ısıtma sistemleri ile firmamızın ve müşterilerimizin tüm beklentilerini karşılamaktadır.Son yapmış olduğumuz alımla birlikte filomuzdaki Tırsan araç sayısını 85 adede yükselterek filomuzu daha da güçlendirdik. Daha uzun yıllar birlikte başarılı işler yapacağımıza inancımız tam” ifadelerinde bulundu.

Kässbohrer Bitüm Taşıyıcı Tanker K.STS 32 Araç Özellikleri

Tırsan'ın Kässbohrer paslanmaz çelik malzemeden üretilen Bitüm Tankeri, özel teknolojili alüminyum malzemeden üretilen şasisi ile 6.300 kg boş ağırlığıyla sınıfının en hafifidir. Bu sayede daha fazla yükleme kapasitesiyle, müşterilerinin kazancını artırmaktadır.

Kässbohrer Bitüm Tankeri, her türlü iklim koşuluna uygun farklı izolasyon ve ısıtma sistemleri seçenekleri ile kullanıcıların farklı çalışma koşullarında kolay ve sorunsuz çalışma avantajı sunar. Ayrıca, Bitüm Tankerleri, tasarım gücü sayesinde sınıfının en hızlı boşaltımını gerçekleştirerek operasyon maliyetlerini de azaltır.

Tırsan'ın Bitüm Tankerleri, hem Almanya TÜV SÜD tarafından verilen tip onayı ve ADR belgesine, hem de TSE sertifikasına sahiptir. ADR belgelendirme süreci, tasarım sürecinden başlayarak; kaynak, sızdırmazlık, basınç ve fonksiyonellik olmak üzere birçok testten oluşmaktadır. 

 

 
Blue Water Shipping Türkiye’den Kaçuv’a Anlamlı Bağış
 
Temsa ve Caetanobus’tan Ortak Proje! Türkiye’nin İlk Şehirler Arası Hidrojenli Otobüsü 2024’te Banttan İndirilecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anadolu Isuzu Kuzey Makendonya’ya Yeni Araç Sevkiyatını Gerçekleştirdi
Anadolu Isuzu'nun Balkanlar bölgesine yönelik ihracatı artmaya devam ediyor. ...
Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’den Transbatur Lojistik’e 200 Adetlik Dev Volvo Çekici Teslimatı
Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak her biri alanının ...
HC Lojistik Filosunu Altı Adet Tırsan Brandalı Multi Ride ile Genişletti
Tırsan; Türkiye’den Avrupa’ya, Ortadoğu’ya ve Asya’ya lojistik hizmeti ...
 
Erkan AGRO’nun Tercihi Scania Oldu
2023 yılının ilk altı ayında en çok tercih edilen ithal çekici markası ...
TEMSA, Litvanya’da 50 Adetlik Yeni Bir Teslimat Gerçekleştirdi
Avrupa’da büyümesini hızlandıran TEMSA, Litvanya pazarının önde gelen ...
Toru Un, Tekrar Lokman Koçaslan Otomotiv’i Tercih Etti
Toru Un, filosunu ve hizmet kapasitesini genişletmek amacıyla Lokman Koçaslan ...
 
Fareo Adaları Ulaşımda Sıfır Emisyona Elektrikli Otobüs Iveco E-WAY ile Start Verdi
IVECO BUS, HZ Bussar'a iki adet E-WAY şehir içi otobüsü teslimatı gerçekleştirdi. ...
Lion’s Coach ve Neoplan Tourliner Yollardaki Hakimiyetini Artırmaya Devam Ediyor!
MAN, Ödüllü otobüsü Lion’s Coach ve NEOPLAN Tourliner ile işletmelerin ...
Selçuklu Belediyesi, Üç Adet İkinci El Damperli Kamyon Alacak
Selçuklu Belediyesi, üç adet ikinci el damperli kamyon alacak. İhaleye ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatşoförsondakikasrckamyoncu haberler Kamyonlkwfahrer