Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Nisan 2012 Pazartesi - 10:21

Tırsan Treyler’in Ürettiği 2500.Hafif Treyler Gökbora’ya

TIRSAN Treyler ürettiği 2500. Mega Hafif Treylerini Gökbora Uluslararası Nakliyat’a teslim etti. Tırsan Treyler Samandıra merkezinde düzenlenen törende Gökbora Uluslararası Nakliyat’a 25 adet Mega Hafif Treyler teslimatı TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Gökbora Uluslararası Nakliyat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çak’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Tırsan Treyler’in Ürettiği 2500.Hafif Treyler Gökbora’ya

Ürettiğimiz 2500. Hafif Treyleri Gökbora’ya Teslim Ediyoruz
Tırsan’ın ürettiği 2500. Hafif Treylerimizin Gökbora Uluslararası nakliyata teslimat törenini yapmaktan gurur duyuyoruz diyen Çetin Nuhoğlu ‘Türkiyenin öncü uluslararası nakliye firmalarından biri olan Gökbora Uluslararası Nakliyat 2009 yılından bu yana Tırsan Hafif Treyleri kullanıyor ve ilk kullanımdan itibaren sonraki tüm yatırımlarını da bu araca yönlendirdiler. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ederiz’ dedi.
 
Gökbora Uluslararası Nakliyat filosundaki Tırsan Hafif Treyler Sayısını 150’ye çıkardı 
Gökbora Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çak, kuruldukları 1983 yılından bu yana Tırsan ile yürüttükleri olumlu işbirliğini gelecek yıllarda da devam ettirmek isteğinde olduklarını açıkladı. Filolarında toplam 750 araç olduğunu ve 150 tanesinin Tırsan Hafif Treyler olduğunu söyleyen Çak, Tırsan ile ihtiyaçlarını göre geliştirilen treyler ile hep ilklere imza attıklarını açıkladı. Geçmişten günümüze Tırsan’dan satın aldıkları jumbo, kamyon römork, mega, ultra mega, optima gibi araçlar ile rekabetçi hep güç elde ettiklerini bu nedenle Tırsan’a çok teşekkür ettiklerini belirtti.
 
Şenol Çak ‘Tırsan Treyler Almak Karlı İş’  
Tüm meslektaşlarına Tırsan Hafif treylerleri tavsiye ettiğini belirten Çak ‘Kantar cezalarımızda ve yakıt masraflarımızda önemli oranda düşüşler oldu. Kısaca karlı bir iş yaptığımızı ve doğru karar verdiğimizi söyleyebilirim’ dedi. Tırsan Hafif Treylerlerine 27 ton yükleyebildiklerini, bunun da %10 navlun avantajı sağladığını açıklayan Gökbora Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çak ‘Gelecekte de birlikte çalışacağız’ dedi.
 
‘Rekabette Fark Yaratmak için Tırsan Hafif Treyler’
TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada Tırsan’ın yoğun rekabetin yaşandığı taşımacılık sektöründe nakliyecilere avantaj sağlayacak araçlar üreterek sektöre destek olmaya devam edeceğini belirtti.   
Çetin Nuhoğlu ‘Tırsan olarak temel bakış açımız inovasyon, gelişmiş teknolojileri takiptir. Bunu da 2009 yılında kurduğumuz Ar-Ge merkezimiz sayesinde başarılı şekilde yürütüyoruz. Tırsan 35 yıldır kendi teknolojisini geliştiriyor ve geliştirdiği teknolojileri araçlarına uyguluyor. Bu sayede pazara rekabetçi araçlar sunuyoruz. Rekabet inanılmaz boyutlarda ve üreticiler nakliyeciye avantaj sağlayabilirse bu avantaj nakliyecilerimizi rekabette bir adım öne çıkaracaktır. Tırsan işte bunu başarıyor’ dedi.
 
Yüksek Mukavemetli Çelik Kullanımı
Tırsan’ın, treyler ürün gamı içinde özel bir yere sahip olan hafif treylerlerini üretirken çok özel yüksek mukavemetli çelikler kullandığını belirten Nuhoğlu ‘Bu çeliğin özelliği; uçak ve otomobil endüstrisinden, çelik vinç ve rüzgar tribünlerine kadar sağlamlığın ve uzun kullanım ömrünün çok önemli olduğu alanlarda kullanıyor olmasıdır’ dedi.

Tırsan Hafif Treylerleri sağlamlığı ve uzun kullanım ömrü nedeniyle, köprü ayaklarında, petrol platformlarında, rüzgar gülü ana iskeletinde, zırhlı muhabere araçlarında, tarım makinelerinde ve vinç kollarında kullanılan yüksek mukavemetli çelikten üretilmektedir.
 

 
 
 
 
 

 

1,5 Ton Avantaj %2 Yakıt Tasarrufu Sağlıyor
Tırsan Hafif Treyler araçlarının rakiplerine kıyasla 1,5 ton daha hafif olduğunu ve bu sayede  araç boşken %2 seviyesinde yakıt tasarrufu sağlandığını vurgulayan Çetin Nuhoğlu ‘%2 Avrupa’ya yapılan beş bin, altı bin km.lik taşımalarda önemli bir tasarruf sağlamaktadır’ dedi.
 
Çetin Nuhoğlu ‘Net 27 Ton Yükle, Karayolundan Git’ 
Çetin Nuhoğlu ‘Türkiye’nin batı kapılarında farklı regülasyonlardan dolayı istihap hadleri değişmektedir. 40 tonluk istihap haddinde Tırsan Hafif Treylere net 27 ton yükleyebilirsiniz. Bazı ülkelerde istihap haddinden dolayı ise 26 ton yükleyebilirsiniz’ dedi. ‘Bilindiği gibi Avrupa taşımalarında iki alternatif var; karayolu ile yada Ro-Ro hatları kullanılarak taşımacılık. Ro-Ro hattının kullanılma nedeni 2 ton ekstra yükleme avantajını yaratmaktır. Tırsan Hafif Treyleri ile Ro-Ro hattını kullanmadan 26 ton-27 ton ile karayolundan gidebilirsiniz. Tırsan ile bu ekstra yükleme avantajını kullanabiliyorsunuz’ diyerek açıklamada bulunan Nuhoğlu ‘Yurt içi pazarda da son dönemde artan yol kenarı kontrolleri nedeniyle Tırsan Hafif Treylerlerine talep ciddi şekilde artmıştır’ dedi.  

Çetin Nuhoğlu ‘Ro-Ro hattını kullanılma nedeni 2 ton ekstra yükleme avantajını yaratmaktır.Tırsan Hafif Treylere net 26 ton - 27 ton yükleyebilirsiniz ve Ro-Ro hattını kullanmadan karayolundan gidebilirsiniz. Teslim ettigimiz 2500 aracın kullanıcı olan nakliyecilerin çoğu karayolunda bu araçları kullanmaktadır’ dedi.
 

 
 
 
 
 
 
 

 

Gökbora Büyümeye Devam Ediyor
Gökbora’nın 2012 yılında da yatırımlarına devam edeceğini söyleyen Şenol Çak, Adana’da 15.000m² üzerine 6.000m² depo alanına sahip tesislerini Ağustos ayında hizmete açacaklarını ve İstanbul Tepeören’de 3 bloktan meydana gelen depolarının inşaatının da devam ettiğini belirtti. 2012 yılının ikinci yarısında treyler ve Temmuz Ağustos aylarından itibaren de çekicilerini yenileme yatırımı yapacaklarını açıklayan Çak ‘En önemli gider kalemimiz yakıttır. Yakıt sarfiyatını en düşük seviyede tutmak hedefimizdir ve bu hedefi sağlayacak araçlar almaya devam edeceğiz’ dedi.

 
BP Türkiye ekibinden Milli Judocu Gülşah’a moral ziyareti
 
TIRSAN’dan Sektöre Değer Katacak Büyük Bir Adım; FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BP Türkiye ekibinden Milli Judocu Gülşah’a moral ziyareti
Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılı kutlamaları kapsamında 2016 sonuna ...
Gasitaly Genel Müdürü Selat Metin: 65 Milyar Dolarlık cari açığın, 50 milyarını enerjiye ödüyoruz!
CNG, benzine göre yüzde 70, Dizele göre yüzde 50 daha ucuz! Gasitaly ...
V2 Challenge İstanbul’un Efendisi Ümitcan Özdemir oldu
Motorsporlarına daha çok sporcu kazandırmak amacıyla isteyen herkesin ...
 
"II. Abdülhamid ilk elektrikli araçla kaza yapmıştı"
Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı: Çevre dostu elektrikli otomobiller bundan ...
'40 bin araç tehlike saçıyor'
Uluslararası Takografçılar Derneği Başkanı Mustafa Çobanlı, takograf cihazlarındaki ...
Mercedes'ten yeni fabrika
Alman otomotiv şirketi Mercedes-Benz Macaristan'da yeni fabrika açıyor.
 
Petkim'e yeni fiyat: 1.6 milyar dolar!
İhaleye katılan iki firmadan en yüksek teklifi veren kim oldu?
Engellilere müjde!
Engelli olanların, motorlu taşıtlar vergisi istisnasından faydalanmak ...
300 milyon liralık sahte hasar!
Araç sigortalarında suistimalin faturası yıllık 300 milyon lirayı aşıyor.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyebussrclkwkamyoncu haberler newsdikkatşoför