Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mayıs 2019 Cuma - 12:48

Uluslararası Finalde Koçaslanlar

RTEC’in, üçüncüsü bu yıl. Renault Trucks’ın uluslararası dağıtım ve servis ağına yönelik geliştirdiği satış sonrası yarışmasında finalde yer alabilmek için, ocak ayından bu yana 86 ülkeden 1.642 takım, üzere ön elemelerde kıyasıya mücadele etti. Yarı finallerde başarı kazanan en iyi 24 takım, 19 Haziran'da Lyon'da yapılacak büyük finale katılmaya hazırlanıyor. Ülke elemelerinde birinciliği kazanan Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nin takımı T Team büyük finalde...

Uluslararası Finalde Koçaslanlar

RTEC 2019 ULUSLARARASI FİNALİNDE KOÇASLANLAR TÜRKİYE İÇİN YARIŞTA

RTEC’in bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. 86 ülkeden toplam 6.134 profesyonelden oluşan 1,642 takım "Renault Trucks En İyi Satış Sonrası Takımı" unvanı için, ön elemelerde yarıştı. Türkiye’den 45 takımın yer aldığı yarışmaya Küba, Şili ve Endonezya da dahil olmak üzere yeni ülkeler de katıldı.

Renault Trucks’ın ekip çalışmasını ve dayanışmayı teşvik ettiği RTEC yarışmasında, aynı zamanda teknisyenlerin bilgilerini test etmeleri ve geliştirmeleri amaçlıyor. Takım ruhunun güçlendirilmesi ve tecrübelerin uluslararası bir platformda paylaşılması için de fırsat yaratılıyor.

Renault Trucks Türkiye Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat, “Bu yıl üçüncüsü düzenlenen RTEC, satış sonrası hizmetler alanındaki en geniş çaplı ve iddialı yarışmalardan biri. Bir bakıma dünyanın her köşesindeki Renault Trucks ekiplerinin uzmanlığını da sergiliyor. Her sene katılımcıları ve başvuruları kat kat artarak devam ediyor. Ekipler, gerçek koşullarda mücadele ediyor. Türkiye olarak da yarışmaya ikinci kez katılıyoruz ve ilgi gerçekten yüksek. Bu yarışma sayesinde teknisyen ekiplerimizin yetkinliğini görüyor, ekip ruhunun gelişimine katkı sağlıyor ve müşteri memnuniyetinin önceliğini vurguluyoruz. Yarışma boyunca tüm ekipler muhteşem performans sergiliyor ve birinci takımın belirlenmesi oldukça güç oluyor” dedi.

Üç turdan oluşan RTEC’de Renault Trucks satış sonrası ekipleri, teknik becerilerini, Renault Trucks araçlarını, prosedürlerini, müşteri ilişkileri yönetimi bilgilerini doğrulamak ve geliştirmek için tasarlanan iki ayrı yazılı sınava giriyor. Ardından ülke yarı finali pratik testlerle gerçekleştirilyor. Ülke yarı finalini başarı ile tamamlayan takım da finale çıkmaya haz kazanıyor.

Bu yıl RTEC’de 45 Türk takımı da kıyasıya yarıştı. İki teorik etabın ardından yarı finalde yarışacak en iyi üç takım belirlendi. Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nden T Team, Özmutlubaş Otomotiv İzmir Yetkili Servisi’nden İzmir Kaplanları ve Koçaslanlar Otomotiv İzmit Yetkili Servisi’nden K Team, yarı finalde mücadele etti. 4 istasyonda gerçekleştirilen pratik testler sonunda Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nden T Team birinciliğe hak kazandı.

19 Haziran'da Lyon'da düzenlenecek, en iyi 24 takımın katılacağı ve gerçek koşullada yapılan pratik testlerden oluşan uluslararası finalde Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Yetkili Servisi’nden T Team, Türkiye’yi temsil edecek.

En iyi takıma "Renault Trucks Satış Sonrası En İyi Takım" unvanı verilecek.

 

 
ALTERNATİF’LE DEVAM!
 
Alfa Romeo Giulia, Otomobil Seçildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ALTERNATİF’LE DEVAM!
Doğayı korumak adına dünya üzerinde mutabık kalınmış olan tedbirlerin, ...
Otomotiv Sanayisinin 40 Yılı Bir Kitapta
Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD), otomotiv endüstrisinin ...
Tataristan Cumhurbaşkanı Türkiye'de Hangi Fabrikayı Ziyaret Etti?
Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Rustam ...
 
Renault 36. Kez Cannes Film Festivali’nin Resmi Ortağı
Renault, 1983 yılından bu yana desteklediği Cannes Film Festivali ile ...
Mitsubishi L200 Crawler ile Kaçış Planın Hazır!
Mitsubishi L200 Crawler, güçlü 4x4 bir araç kullanmanın yanı sıra, şehirden ...
Denizyolu Taşımacılığı Şah Global Lojistik ile Daha Güvenli
Uluslararası taşımacılık faaliyetlerine uzun yıllar önce karayolu taşımacılığı ...
 
‘Dostluk Maçı’
Engelsiz otobüsleriyle engellilerin yaşamını kolaylaştıran TEMSA, sosyal ...
GO Runners En Yeni ve En Özel Üyesi İçin Koştu
İpragaz çatısı altında ‘İyilik peşinde koşan’ GO Runners takımı, şimdi ...
Türkiye Yerli eSIM Teknolojisine Geçiyor
Yeni nesil otomobillerde acil durumlarda otomatik olarak 112’ye bağlanan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler treylerbusdikkatsondakikatruckfahrersrckamyoncu