Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Ekim 2023 Pazartesi - 11:25

97 Yıldır Cumhuriyet’in Yolunda…

Türkiye karayolları seyahat sektörünün ilk firması Kâmil Koç, Cumhuriyetin, 100. yılı anısına araçlarını özel tasarımlarla giydirdi. Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan ve 97 yıldır da asırlık çınarın gölgesinde büyüyen Kâmil Koç’un, 100. yıl özel tasarım otobüsleri yolcular başta olmak üzere gören herkesten takdir topladı.

97 Yıldır Cumhuriyet’in Yolunda…

Arka kısmında kırmızı zemin üzerine beyaz tonda Cumhuriyet’in 100. yıl logosu, yan kısımlarında ise, Türk bayrağı ile birlikte “Hepimiz Cumhuriyet Yolcusuyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” yazılı özel tasarım giydirmeler, markanın filosundaki 100 araçta hayata geçirildi.

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Cumhuriyet ile yaşıt bir marka olduklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Biz de ülkemizin aydınlık yüzü olan Cumhuriyetimize olan minnet duygumuzu, 100. yıl özel tasarım otobüslerimiz ile ülkemizin dört bir yanına taşımak istedik. Özel tasarım araçlarımızın, Anadolu’nun en ücra köşelerinde 7’den 77’ye tüm insanlarımızdan gördüğü yoğun ilgi bizleri de mutlu etti. Toplumumuzun ortak değeri olan Cumhuriyet’in daha ilk yıllarında kurulan ve onunla birlikte büyüyen gelişen bir marka olarak, 2. yüzyılda da yine Ata’mızın emanetine layık olmaya ve onun yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun 100. yılını kutluyor. Cumhuriyet ile yolculuğa başlayan bir marka olan Kâmil Koç da bu özel yılın anısına araçlarını 100. yıl logo ve mesajları ile giydirdi. Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle hayata geçirilen özel tasarım giydirmeler, markanın filosundaki 100 araçta kullanıldı. Cumhuriyet’in 100. yılına özel tasarlanan giydirmelerde, aracın arka kısmında kırmızı zemin üzerine beyaz tonda 100. yıl logosu, yan kısımlarında ise, Türk bayrağı ile birlikte “Hepimiz Cumhuriyet Yolcusuyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” yazılı özel mesaj yer alıyor. Özel tasarım giydirmelerin kullanıldığı araçlar ise, kısa sürede gören herkesin ilgi odağı oldu. 

“2. yüzyılında da Cumhuriyetimizin yolunda yürümeye devam edeceğiz”

Cumhuriyet ile birlikte yol almış, büyümüş bir marka olarak Cumhuriyete sahip çıkmayı kendilerine bir görev olarak kabul ettiklerini vurgulayan Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan 3 yıl sonra, ülkemizin ilk karayolu seyahat firması olarak hizmete başlayan Kâmil Koç, Cumhuriyetle yaşıt bir marka olarak, 97 yıldır Cumhuriyetin yolunda ve onun değerleri doğrultusunda yol alıyor. Bu yıl ise, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yokluklardan çıkardığımız mucize olan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Biz de Cumhuriyet ile doğan ve onunla büyüyerek, bugüne gelen bir marka olarak, bu özel yılın anısına araçlarımızı 100. yıl logosu ve ona duyduğumuz minneti sözlere döktüğümüz mesajlarla giydirdik. 

Cumhuriyetimizin 100. yılı ile giydirilmiş araçlarımız Anadolu’nun en ücra köşelerindeki insanlarımız dahil 7’den 77’ye toplumumuzun tüm kesimlerinden yoğun ilgi gördü, alkış aldı. Bu aslında bizi biz yapan ortak değerimiz olan Cumhuriyet’e insanlarımızın duyduğu sevgi ve bağlılığın çok açık bir göstergesi. Kâmil Koç olarak, bizleri görkemli bir geçmişten aydınlık bir geleceğe taşıyan bu sarsılmaz çınarın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kalkınmamızın ve geleceğe dönük yolculuğumuzun temel lokomotifi olmaya devam edeceğine inanıyorum. Millî mücadele tarihimizin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında da onun yolunda olmaya ve aydınlık geleceğe yürümeye devam edeceğiz.”

 

 
Navlungo, WORLDEF Antalya'da E-Ticaretin Geleceğini Şekillendirmeye Hazır!
 
Ağır Ticari Araç Pazarı Büyümesini Sürdürüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avrupa Ulaştırma Koridorlarını Tartışacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-25 Ekim’de Belçika’nın ...
Gazze Şeridi'ne 14 Tırlık Bir Yardım Konvoyu Daha Geçti
İsrail-Hamas çatışmalarının devam ettiği Gazze Şeridi'ne, Refah Sınır ...
Türkiye-İtalya KUKK Toplantısı Gerçekleştirildi
17-18 Ekim 2023 tarihlerinde Türkiye ile İtalya arasında Kara Ulaştırması ...
 
Kuşak ve Yol Girişimi İçin 8 Maddelik Eylem Planı
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, 10. yılında Kuşak ve Yol Girişimi'ni (BRI) ...
Kazakistan, Kuşak ve Yol İnisiyatifi Kapsamında 1.300 Km Yeni Demiryolu İnşa Etmeyi Planlıyor
Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkesinin önümüzdeki üç ...
Dikkat! Alışık Olduğumuz Mağazacılıkta Sona Geliniyor
Mağazalar, e-ticaret ürünlerinin hızlıca hazırlanıp müşterilere iletilen ...
 
Otomotivciler Cumhuriyet’in 100. Yılını Muhteşem Bir Balo İle Kutladı
OYDER’in Gerçekleştirdiği “Cumhuriyet'in İzinde 100. Yıl Balosu” Yoğun ...
Çin ve Endonezya, Kuşak ve Yol İş Birliğinde İlerlemek İçin Çalışmaya Hazır
Çin Sanayi ve Ticaret Federasyonu Başkanı Gao Yunlong, Çin-Endonezya iş ...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu; Kalkınma Yolu, Zengezur ve Orta Koridor Çok Önemli Projeler
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Fuar Merkezi’nde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikakamyoncutreylerbustruckşoförnewssrc haberler