Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Eylül 2016 Cuma - 11:26

Azizoğlu Tecrübesi ile 'DAF' Artık Ankara'da

DAF Trucks Türkiye Roadshow tanıtım etkinliği, Azizoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin’in ev sahipliği yaptığı Ankara’da açılışı yapılan Azizoğlu Plaza’da gerçekleşti.

Azizoğlu Tecrübesi ile  DAF  Artık Ankara da

Organizasyona Şahin’in yanı sıra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark ve DAF Türkiye Satış Direktörü Volkan Kızıl da katıldı.
 
DAF yöneticilerinin gelen her misafirle birebir ilgilenmesi ve bütün sorulara içtenlikle yanıt vermesinin ardından açılışa geçildi. Açılış konuşmasını ilk olarak Azizoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin yaptı.


 
Şahin, 2002 yılından beri çeşitli markalarla ticari ve binek araç satışı yaptıklarını söyledi. Yıllardır süregelen birlikteliklerinden duyduğu gururun altını ayrıca çizen Ali Şahin şöyle devam etti:
 
“Yeni bir heyecanımızı, siz değerli müşterilerimizle paylaşmak için burada bir araya geldik. Bizce dünyanın ve Avrupa’nın en iyi ticari araç markası olan DAF’ın hafif, orta, ağır ticari kamyon ve çekicilerini siz değerli müşterilerimizle bulaştıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz.”
 
Satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini vereceğimiz tüm DAF kamyonlarıyla gurur duyuyoruz. Çünkü misafirlerimizin faaliyetlerini sorunsuz yürütmesini sağlayacak bir DAF kamyon satacağımızdan çok eminiz. Çünkü sürücülerin benzersiz konfor ve kullanımdan memnun kalacağından çok eminiz. Çünkü DAF kamyonlarına duyduğumuz güven ve kalite, DAF kamyonlarının üretiminde kullanılan her parçasında ve ayrıntısında görüleceği gibi kullanırken de işletme gideri ve amortisman karlılığı ile de fark yaratacaktır. Bir DAF kamyonunu diğer kamyonlardan ayıran da budur!”
 
Azizoğlu Finans’tan 36 Aya Kadar Sıfır Faiz
 
Açılışa özel kampanyalarından bahseden Şahin, “Dünyanın ve Avrupa’nın en iyi hafif, orta ve ağır ticari kamyon ve çekicisi olarak adlandırılan DAF, Euro 6 kamyonlarını Türkiye’de işinin en iyilerine, en rekabetçi fiyat avantajlarıyla sunuyor. Siz değerli müşterilerimize özel Azizoğlu Finansman ile bu açılışa münhasır olarak Eylül 2016 için 48 aya kadar Euro bazında 0.49 faiz oranı veya tek seferde DAF kamyon ve çekicileri için kullanabileceğiniz 70 bin Euro kredi içinse 36 aya kadar sıfır faiz imkanından faydalanacağınızı da burada ifade etmek isterim.”
 
Ayrıca, ikinci el takas avantajlarının da bulunduğunu belirtti.
 


“Türkiye’nin güzel insanlarıyla önümüzdeki 5 yıl beraberim”
 
Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, “Türkiye’nin güzel insanlarına önümüzdeki 5 yıl içerisinde bu güzel ülkede bana çalışma fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum. 9 Ocak’ta Türkiye’de çalışmaya başladım. Amacım; önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye’de DAF’ı çok önemli bir konuma getirmek. Takımımızı oluşturduk. 4 bayimizle sözleşme imzaladık. Bugün de 4 bayimizden birisi olan Azizoğlu’yla birlikteyiz. Ali Bey, çok güzel bir organizasyon yapmış. Bu da kaliteye çok önem veren ciddi bir bayi ile yolumuza başladığımızın göstergesi. DAF markası ‘kalite’ demektir. 4 haftadır Türkiye yollarındayım. Şunu gördüm ki; milyon kilometre yaparak henüz motorunu açmamış araçlar var. Buradaki amacımız; kaliteli ürünleri, kaliteli ekiplerle ve kaliteli bayiler ile pazara sunmak. Türkiye’nin hizmetine sunmak. Katıldığınız için çok teşekkür ederim, hepinizin bir gün DAF almanızı canı gönülden arzu ediyorum” dedi.
 
 


Organizasyona katılan Yenimahalle Belediye Fethi Yaşar, yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi:
 
“Dünyanın önemli bir markası olan DAF’ın Türkiye’de Ankara’da Azizoğlu Firması tarafından Yeni Mahalle’de açılışını yapmaktan ayrıca onur duyduğumu da belirtmek isterim. Hem Azizoğlu Şirketler Grubu’na hem de DAF ailesine bu mekanın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Ticaret zorlaşıyor, sanayi zorlaşıyor, üretim zorlaşıyor ama çalışmak zorundayız. Türkiye halkına da dünya halklarına da daha güzel, daha sağlam, daha sağlıklı ürünleri sunmak zorundayız. Türkiye’de emek ve sermaye ilişkisinde Türkiye’nin kalkınmasına katı yapması da ayrıca en büyük dileğim. Azizoğlu firmasına ve DAF ailesine de hayırlı uğurlu olsun.
 
Yapılan konuşmaların ardından Azizoğlu Plaza’nın açılışı gerçekleştirildi. Törenin ardından ilk müşterilere temsili olarak anahtar temsili yapıldı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, anahtar teslimatı sırasında ilgi odağı oldu. 




 
IAA 2016 Ziyaretçileri, Allison İle Tam Otomatik Şanzımanları Daha Da Yakından Tanıyacak
 
Innotrans Berlin'de Voith Yenilikleri Sergilenecek!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nuri ÖZER 12 Ocak 2023 Perşembe 17:23

Bize bi iletişim telefonu yazar mısın?biraz daha aktif çalışmanız lazım

Yorumu oyla      2      1  
Mehmet Kaya 25 Mart 2017 Cumartesi 22:51

Bir DAFım olsun istiyorum çünkü özlüyorum süperdi unutulmaz 85 CF 460

Yorumu oyla      2      1  
Engin şimşek 15 Ekim 2016 Cumartesi 21:56

Hayırlı uğurlu olsun Ali abi mükemmel insan yolun açık olsun abicim

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IAA 2016 Ziyaretçileri, Allison İle Tam Otomatik Şanzımanları Daha Da Yakından Tanıyacak
IAA 2016 ziyaretçileri, Allison ile tam otomatik şanzımanları daha da yakından tanıyacak.
Aytemiz’den Bir İlk “Tiyatral Bayi Eğitimi”
“Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası” olan Aytemiz, “tiyatral ...
İstanbul'da Okul Servisi Ücretleri Belli Oldu
İstanbul'da 2016-2017 okul servis ücretleri, en düşük 175, en yüksek 420 lira olarak belirlendi.
 
Doğuş Otomotiv Eğitim Platformu GO, Gelişim Okulu Uluslararası Ödülleri Topladı
Doğuş Otomotiv’in oyunlaştırma temelli dijital eğitim platformu GO Gelişim ...
İstanbul Otobüsleri Saraybosna Trafiğinde
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk İşbirliği ve Koordinasyon ...
Bayramda yola çıkacaklara Goodyear’dan ipuçları
Bayram tatili için onbinlerce kişi araçları ile yola çıkacak. Türkiye’nin ...
 
Bakan Arslan'dan HGS ve OGS uyarısı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan ...
İDO Bayrama Hazır
İDO, Kurban Bayramı’nda, 370 bin araç kapasitesiyle, 4 milyon misafirin ...
Kadoil’e Üst Düzey Atama
Altuğ Teközgen, Kadoil’e Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerlkwtürkiyesrckamyonumtruckfahrerşoför haberler