Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Aralık 2011 Pazartesi - 13:01

“BMC ve ESHOT 150 ADET PROCITY İÇİN İMZAYI ATTI.”

Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile ticari ve özel araç üretiminin her alanında işe uygun çözümler üreten, gerek yurtiçinde gerekse AB üyesi ülke pazarlarında şehiriçi toplu taşımacılık alanında başarı ile hizmet veren BMC; 17.10.2011 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ihaleyi, üstün kalitesi ve sunduğu fiyat avantajı ile kazandı. 150 adet dizel yakıtlı, 12m. şehiriçi tip solo otobüs üretim görevini, 17.12.2011 tarihinde imzalanan sözleşme ile BMC aldı.

“BMC ve ESHOT 150 ADET PROCITY İÇİN İMZAYI ATTI.”

BMC ve ESHOT 150 ADET PROCITY İÇİN İMZAYI ATTI.”

 

Sözleşme, İzmir Büyükşehir Belediyesi adına Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, BMC Sanayi Ticaret A.Ş. adına Sınai ve Ticari Faaliyetlerden sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı Sayın Turgut Cankılıç tarafından imzalandı.

 

150 adet BMC PROCITY Tam Alçak Tabanlı Şehiriçi Tip Solo Otobüs, 6 aylık süre içerisinde üretilerek, partiler halinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Yaklaşık 17,5 Milyon Euro tutarındaki ihale ile BMC; yurtiçinde toplu taşımacılık alanındaki gücünü pekiştirmiş oldu.

 

BMC tarafından üretilecek PROCITY, gerek yurtiçinde gerekse AB üyesi ülke pazarlarında başarı ile hizmet veriyor. 285 HP Euro 5 emisyonlu güçlü motoru, yaşlı-çocuklu-engelli yolculara rahat ve güvenli inip-binme imkanı sağlayan tam alçak tabanlı yapısı, manuel engelli rampası, yeni nesil otomatik şanzımanı, otomatik yangın söndürme sistemi, sahra tip güçlü klima, uydu takip sistemi, otomatik gresleme sistemi, duraklarda kaldırım hizasına kadar yana yatma özellikleri ile PROCITY; İzmirliler için daha konforlu ve güvenli şehiriçi seyahat imkanı sağlayacak. Euro 5 normundaki emisyonu ile PROCITY çevreye karşı da duyarlı.

 

PROCITY’ NİN HİBRİD VERSİYONU HAZIR…

BMC, PROCITY’ nin Hibrid modelini, 20-26 Ekim 2011 tarihleri arasında Belçika’da düzenlenen 60.Busworld Europe Fuarında sergiledi. Şehiriçi toplu taşımacılıkta geliştirdiği çağdaş çözümler ile yolcularına güvenli ve konforlu yolculuk imkanı sunan BMC, ürettiği düşük emisyonlu araçlar ile çevreye gösterdiği duyarlılığı; PROCITY Hibrid ile minimum emisyon değerlerine ulaşarak pekiştirmeyi hedeflemektedir.

 

BMC’NİN, HIZLI VE ESNEK ÜRETİM YAPISI…

BMC Yolcu taşıma grubu araçlarında dinamik ve yenilikçi çözüm geliştirme anlayışını, Ar-Ge ve tasarım faaliyetlerine yansıtmıştır.

 

Üç boyutlu tasarım ve mühendislik analizleri desteği ile 7,5m. - 9m. - 10m. - 12m. - 18m. uzunluklarında solo ve körüklü, tek ve çift katlı yapılarda dizel - CNG - Hibrid otobüslerini; müşterilerinden gelen taleplere göre şekillendirebilen BMC, sahip olduğu hızlı ve esnek üretim yapısını, yıllık 1800 otobüs üretim kapasitesi ile desteklemektedir.   

 

 

 

Yurtiçinde MIDILUX, PROBUS, BELDE ve PROCITY bunlara ek olarak yurtdışında da HAWK, FALCON, CONDOR, NIFTY, CLUB, KARISMA markalarıyla piyasaya sunduğu yolcu taşıma araçlarıyla BMC, yolcu taşıma alanında gerçekleştirdiği yenilikleri sürekli olarak müşterilerinin hizmetine sunuyor. Müşteri beklentilerini ve geleceğe dönük ihtiyaçlarını önceden öngörerek çalışmalarını bu yönde geliştiren BMC, girdiği niş segment ve yeni pazarlardaki başarısını Ar-Ge merkezi faaliyetleri ile sağlıyor.

Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile ticari ve özel araç üretiminin her alanında işe uygun çözümler üreten BMC; stil tasarım, dizayn, Ar-Ge, mühendislik, üretim, satış ve satış sonrası hizmetler fonksiyonlarını kendi bünyesinde barındıran Türkiye’nin önde gelen otomotiv firmalarından biridir. BMC yük ve yolcu taşımacılığında kullanılmak üzere 700 ‘ün üzerinde konfigürasyonda araç üretmektedir.

YAYGIN SATIŞ VE SATIŞ SONRASI HİZMET AĞINA SAHİP…

Yurtiçinde 135 yetkili servis, 170 yetkili yedek parça satıcısı ile en yaygın satış sonrası hizmet ağına sahip olan BMC, yurtdışında da 20’si Avrupa ‘da olmak üzere 37 distribütör ve servis ile müşterilerine hizmet vermektedir.

TÜRKİYENİN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİSİ…

1964 yılından günümüze; 47 yıllık tarihi boyunca 300.000 adedi geçen araç üretimi ile Türkiye ekonomisine yaklaşık 10 milyar dolarlık ekonomik ürün katkısı yaratmış olan BMC’ nin, kuruluşundan bu yana yapmış olduğu yatırımlarının bugünkü değeri; 1,7 milyar TL.’ dir. Brand Finance tarafından tüm sektörler bazında gerçekleştirilen 2010 yılı Türkiye’nin en değerli ilk 500 markası sıralamasında, 110 milyon USD’ lik ticari marka değeri ile BMC 42. sırada yer almıştır.

Son üç yıldır 12m. şehiriçi otobüs pazarında %52 pazar payı ile lider olan BMC, 2011 yılında kazandığı ihale ve gerçekleştirdiği satışlar ile liderliğini koruyacak ve pazar payını daha da arttıracaktır.

 

 
Yeni Civic Sedan
 
3M Reklam Ürünleri marka sahipleri ile buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni Civic Sedan
Honda, Türkiye’de uzun zamandır beklenen otomobili yeni Civic Sedan için ...
“Tükenmemek için verimli tüket!”
STARPET’TEN İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK “VERİMLİ TÜKETİM EĞİTİMİ” Doğal ...
TIR'a arı kondu!
Arı, TIR şoförünün koluna kondu, bu kaza oldu YOZGAT'taki E-88 karayolunda ...
 
TÜRKİYE’NİN İLK OTOMOTİV TASARIM YARIŞMASI VE PROJE PAZARI BAŞLIYOR!
Türkiye Otomotiv Sektörü, Dünya Otomotiv Piyasasında Rekabetçi Gücün Artırılması ...
Sivas Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 5 adet Mercedes-Benz Conecto
Sivas Büyükşehir Belediyesi, yeni araç alımında Mercedes-Benz’ i tercih ...
Türkiye'de kriz yok....
DSV Hava ve Deniz Taş. A.Ş. Genel Müdürü Ozan ÖNDER: Türkiye'de kriz yok, yüzde 40 büyüyeceğiz!
 
İSTANBUL LINES A.Ş. MARMARA’DA RO-RO TAŞIMACILIĞINDA VİTES ARTIRIYOR.
Şirket yeni satın aldığı Ro-Ro gemisi ile Marmara denizinde kamyon/TIR ...
Volvo Kamyon’dan Sonbahar Atağı!
Ekim ayında Volvo Kamyon 11.110 araç teslimatı gerçekleştirerek bir önceki ...
PIRELLI’DEN KIŞA PİT STOPLA BAŞLAYIN!
PIRELLI’DEN KIŞ LASTİKLERİ TÜKETİCİ BİLGİLENDİRME AKTİVİTESİ KIŞA PİT ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtrucktreylerfahrerkamyoncukamyonumşoförtürkiyesondakika