Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Aralık 2011 Pazartesi - 15:13

3M Reklam Ürünleri marka sahipleri ile buluştu

3M’in ana sponsorluğunda altıncısı düzenlenen MediaCat Marketing Forum 2011 bu sene de pazarlama dünyasının yıldızlarını ağırladı. Forum’da özel sponsor olarak yer alan 3M Scotchprint Graphics’in ürünleri için sergi alanı olarak da tasarladığı standı büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler ise stantta sürpriz hediyeler kazandı.

3M Reklam Ürünleri marka sahipleri ile buluştu


Yüz yılı aşkın bir süredir geliştirdiği yeni fikirleri binlerce ürüne dönüştüren 3M, pazarlama sektörünün yıldızlarının ağırlandığı MediaCat Marketing Forum 2011’de kurumsal olarak ana sponsor olurken, 3M Scotchprint Graphics de özel sponsorluk ile yer aldı. Forum sırasında stant açan ve teknolojik ürünleri tanıtan 3M, aynı zamanda katılımcılara iki ayrı çekiliş ile ödüller dağıttı. 3M, forum boyunca stand ve fuaye alanında dağıttığı 3M Outdoor Kasım sayısı ve 3M reklam ürünleri katalogu marka sahiplerine ulaştı.  
Stant bölümünde, markaların filolarını etkin bir şekilde kullanabilmeleri için farklı çözümleri kapsamlı garanti sistemleri ile sunan Scotchprint Araç Grafikleri tanıtıldı. Marka sahipleri ile filo giydirme grafik çözümlerinin paylaşıldığı, sponsorlar arasında en çok ilgi gören Scotchprint Graphics standında gerçekleştirilen çekiliş sonrasında üç kişiye 3M Vikuiti™ Ekran Gizlilik Filtresi hediye edildi. Bu filtreler bilgisayar ekranındaki gizliliğini sağlayarak, meraklı bakışlara maruz kalmadan, özel işleri ve kişisel bilgiler üzerinde güvenle çalışılmasına olanak sağlıyor. Ekranın görüntü kalitesini bozmadan başkaları tarafından görülmesini engelleyen filtreler, bilgilerin sadece kullanıcıya özel kalmasını sağlıyor.
Forum sırasında, seminer ile ilgili sorulara doğru cevap veren üç kişiye ise ödül olarak 3M MPro 180 Cep Projektörü™ verildi. Sadece 160 gr ağırlığındaki 3M MPro 180 Cep Projektörü, içindeki Micro SD kartı çıkartıp bilgisayar, kamera, cep telefonu, DVD Player, iPod ya da iPhone’nunuza takarak veya USB kablo ile seçtiğiniz dosyaları yükleyerek sunumlarınızı, videolarınızı ve resimlerinizi sesli bir şekilde yansıtabilmenizi sağlıyor. 2GB standart Micro SD kart ve 1 GB’lık hafızaya sahip 3M MPro 180 Cep Projektörü™, yaygın olarak kullanılan MS Word, MS Powerpoint, MS Excel ve Adobe PDF gibi birçok yazılımı da destekliyor. 15 ansi lümen parlaklık ve WXGA çözünürlük özelliğiyle yansıttığınız görüntüyü 50 inçe kadar büyütebilen 3M MPro 180 Cep Projektörü™ aynı zamanda şarj edilebilir bataryasıyla 120 dakika boyunca sunum yapma imkânı sağlıyor.
MediaCat Marketing Forum 2011’de “Pratik Olmanın Güzelliği” başlıklı bir sunum yapan 3M Global Pazarlama Müdürü Penny Wise, 3M Scotchprint Özel Yemek odasında öğle yemeğinde Danone Hayat Su, Turkcell, Unilever, P&G, Dimes, TTNet, Anadolu Hayat Emeklilik gibi farklı sektörlerden katılımcılarla buluştu. 3M’in örnek projelerinin, marka hakkında detaylarının, garanti sistemi gibi 3M’in farklı yönlerini yansıtan görsellerin de de yer aldığı yemek odasında, nihai tüketicilerle birebir iletişim kurularak güncel projeler üzerinden konuşuldu.

 
“BMC ve ESHOT 150 ADET PROCITY İÇİN İMZAYI ATTI.”
 
Yakıt tüketimini azaltmak için Allison hibrid teknolojisi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“BMC ve ESHOT 150 ADET PROCITY İÇİN İMZAYI ATTI.”
Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile ticari ve özel araç üretiminin her ...
Yeni Civic Sedan
Honda, Türkiye’de uzun zamandır beklenen otomobili yeni Civic Sedan için ...
“Tükenmemek için verimli tüket!”
STARPET’TEN İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK “VERİMLİ TÜKETİM EĞİTİMİ” Doğal ...
 
TIR'a arı kondu!
Arı, TIR şoförünün koluna kondu, bu kaza oldu YOZGAT'taki E-88 karayolunda ...
TÜRKİYE’NİN İLK OTOMOTİV TASARIM YARIŞMASI VE PROJE PAZARI BAŞLIYOR!
Türkiye Otomotiv Sektörü, Dünya Otomotiv Piyasasında Rekabetçi Gücün Artırılması ...
Sivas Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 5 adet Mercedes-Benz Conecto
Sivas Büyükşehir Belediyesi, yeni araç alımında Mercedes-Benz’ i tercih ...
 
Türkiye'de kriz yok....
DSV Hava ve Deniz Taş. A.Ş. Genel Müdürü Ozan ÖNDER: Türkiye'de kriz yok, yüzde 40 büyüyeceğiz!
İSTANBUL LINES A.Ş. MARMARA’DA RO-RO TAŞIMACILIĞINDA VİTES ARTIRIYOR.
Şirket yeni satın aldığı Ro-Ro gemisi ile Marmara denizinde kamyon/TIR ...
Volvo Kamyon’dan Sonbahar Atağı!
Ekim ayında Volvo Kamyon 11.110 araç teslimatı gerçekleştirerek bir önceki ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckKamyonnewstürkiye haberler dikkatfahrertreylerkamyoncu