Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Aralık 2023 Pazartesi - 13:28

Birçok Ödüle Layık Görülen Sayısız Yenilik: Karşınızda DAF Efficiency Champion Serisi

Yeni XD, XF, XG ve XG+ için 2022 ve 2023 International Truck of the Year gibi prestijli ödüllerin ardından DAF, Yeni Nesil DAF kamyonlarının sektör lideri verimliliğine layık görülen birçok önemli ödül daha aldı. DAF'ın yeni Efficiency Champion serisini piyasa sürmesi için mükemmel bir neden daha.

Birçok Ödüle Layık Görülen Sayısız Yenilik: Karşınızda DAF Efficiency Champion Serisi

·         Birinci sınıf verimliliğe layık görülen önemli ödüller

o   Green Truck Award 2023

o   European Truck Challenge'da en düşük birleşik yakıt tüketimi

o   European Transport Award for Sustainability

·         DAF XD, XF, XG, XG+ Efficiency Champion

o   En yüksek yakıt verimliliği için özel yapılandırma

o   Yeni motor yazılımı 

o   Otoyol ücretlerinde km başına 1,6 sente varan tasarruf sağlayan CO2 class 3

o   HVO uygulamaları için hazır

o   Standart olarak en modern ADAS sistemleri

o   Ocak 2024'ten itibaren kullanıma sunulacaktır

 

2023 yılı DAF için araç verimliliği konusunda birbiri ardına ödüllerin kazanıldığı bir yıl olarak tarihe geçiyor. Kapsamlı bir çoklu testin ardından sektör lideri düşük yakıt tüketimi ve düşük CO2 emisyonları ile Yeni Nesil DAF XF 450, Almanya'da sektörün öncü dergileri VerkehrsRundschau ve Trucker tarafından Green Truck 2023 seçildi.
Bu testin hemen ardından sektördeki bir diğer ünlü Alman dergisi olan Truck & Trailer Welt tarafından gerçekleştirilen European Truck Challenge karşılaştırma testinde XF 450 bir kez daha en düşük birleşik yakıt ve AdBlue tüketimi ile en uygun işletme maliyetlerine sahip olduğunu kanıtladı.
Geçtiğimiz ay da Alman yayın kuruluşu Transport tarafından European Transport Award for Sustainability'ye layık görülen XF 450, Yeni Nesil DAF kamyonlarının benzersiz verimliliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Efficiency Champion
Bu etkileyici başarıları kutlamak adına DAF, Yeni Nesil XD, XF, XG ve XG+ modellerinden oluşan Efficiency Champion serisini piyasaya sürüyor. Kamyonlar hem PACCAR MX-11 hem de MX-13 motor seçenekleri ve farklı kabin varyasyonları ile satışa sunulacak.
Her Efficiency Champion, DAF Digital Vision System (aynalar yerine kameralar) ve optimum verimlilik için tasarlanmış spoylerler, etekler, çamurluklar ve hava iletimli özel bir taban plakası içeren kapsamlı bir aerodinamik paket de dahil standart olarak birçok yakıt verimliliği özelliği ile donatılacak. Efficiency Champion'da ayrıca düşük yuvarlanma direncine sahip lastikler, standart olarak Tahmini Hız Sabitleyici ve güçlü PACCAR MX motor freni de yer alıyor.
Son derece düşük ağırlığı ve Uyarlanabilir Hız Sabitleyici gibi gelişmiş yerleşik sistemleriyle birlikte Efficiency Champion, taşımacılık verimliliğinde standartları yeniden belirliyor.

Yeni motor yazılımı
Halihazırda teslim edilmiş olan tüm Yeni Nesil DAF araçlarında güncelleme olarak da kullanılabilen yeni nesil motor yazılımı sayesinde verimlilik daha da optimize edildi.
Yeni yazılım sadece motorun sessiz ve dengeli çalışmasını sağlamakla kalmıyor aynı zamanda DAF'ın tahmini bakım işlemlerini kolaylaştırmayı amaçlayan çevrimiçi filo yönetim platformuna gelecekte yapılacak eklemelerde kullanılmaya da hazır hale geliyor. Bu sayede kamyon, ana merkezi ve bayisi ile sürekli iletişim halinde olarak maksimum araç kullanılabilirliğini sağlamak için proaktif veya gerektiğinde önleyici bakım önerisinde bulunabiliyor.

En uygun otoyol ücretleri
Efficiency Champion'ın optimum verimliliği ve düşük CO2 emisyonları sayesinde bu araçlar altı yıla kadar CO2 Class III olarak sınıflandırılabilir, böylece geleneksel güç aktarma organlarına sahip araçlar için Almanya'da uygulanan en uygun otoyol geçiş ücretlerine tabi olur. Bu da kilometre başına 1,6 sente varan otoyol ücreti tasarrufu anlamına gelir.

HVO
DAF XD, XF, XG ve XG+ Efficiency Champion ayrıca Hidrojenle İşlenmiş Bitkisel Yağ (HVO) ile çalışabilecek şekilde donatılmıştır. Bu yeni nesil biyoyakıtlar CO2 emisyonlarında %90'a varan azalmalar sağlayarak DAF'ın Yeni Nesil araçlarının düşük karbon ayak izine önemli bir katkıda bulunur.

Ultra modern ADAS sistemleri                                                                                             Yeni Nesil DAF XD, XF, XG veya XG+ Efficiency Champion siparişi verenler, kamyonlarını 2024 yılında teslim alacak. Bunun anlamı, sürücüye yardımcı olmayı amaçlayan Gelişmiş Sürücü Yardım Sistemlerinin (ADAS), Gelişmiş Acil Durum Fren Sistemi, Drive off assist, DAF Side & Turn Assist, Speed Limit Recognition ve Şeritten Ayrılma Uyarı Sisteminin en güncel sürümleri de dahil standart olarak sunulmasıdır.

Lowest TCO
DAF Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bart Bosmans, "Yeni Nesil DAF XD, XF, XG ve XG+'ın her biri kendi segmentinde tartışmasız verimlilik şampiyonudur. DAF Transport Efficiency felsefemize uygun olarak Efficiency Champion kamyonlarımız bu alandaki lider konumumuzu bir kez daha kanıtlıyor. Bu son derece verimli modeller, her operatöre en düşük yakıt tüketimi maliyetlerini ve en uygun otoyol ücretlerini sağlıyor." ifadelerinde bulundu.

 

 
Sun-Ka, Uzman Tırsan ile Yola Devam Dedi
 
Maxion İnci Jant Grubu’na PERYÖN’den Anlamlı Ödül
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lokman Koçaslan Otomotiv, İlk 250’ye Girdi!
Lokman Koçaslan Otomotiv, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) tarafından ...
Ford Trucks ve Allianz, Ağır Ticari Araç Sahiplerine Özel Kasko Hizmeti İçin Güçlerini Birleştirdi
Ford Trucks, ağır ticari araç sahiplerine sunduğu kasko hizmeti için Allianz ...
Karsan İtalya’daki Varlığını Güçlendiriyor!
Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’nın da ulaşım altyapısının elektriklenmesinde ...
 
MAN, Otonom Sürüş Projeleriyle "Kamyon İnovasyon Ödülü 2024"ü Kazandı
MAN Truck & Bus, otonom sürüş alanındaki araştırma ve geliştirme projeleri ...
Mercedes-Benz Türk’ün Yıldızı, Mengerler Adana Sarıçam Lokasyonunda Parlamaya Devam Edecek
50 yıldır Adana’da kamyon yetkili satıcılık ve servis hizmeti veren Mengerler ...
DAF XF 450, European Transport Award for Sustainability Ödülünü Kazandı
DAF Trucks, Yeni Nesil DAF XF uzun yol serisiyle önemli Sürdürülebilirlik ...
 
PETRONAS Madeni Yağlar CTI Sempozyumunun Altın Sponsoru Oldu
PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), 5-6 Aralık 2023 tarihleri arasında Berlin, ...
TREDER ve Knorr-Bremse Stratejik Tedarik İş Birliklerine Devam Ediyor
Türk treyler sektörünün tek temsilcisi olan Treyler Sanayicileri Derneği ...
Volvo FH Electric, 2024 Uluslararası Yılın Kamyonu (IToY) Ödülünü Kazandı
Volvo Trucks’ın FH Electric modeli, Avrupa çapında 24 önemli yayını temsil ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyeKamyonfahrertrucklkwdikkatsondakikakamyonumbus