Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Mart 2024 Salı - 13:00

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Şehir İçi Ulaşım İçin Yıldızlı Yatırım

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımda Mercedes-Benz kalitesine yatırım yapmaya devam ediyor. 16 Mart tarihinde gerçekleştirilen törende, 7 adet Mercedes-Benz Conecto Solo, 10 adet Mercedes-Benz Conecto Körüklü ve 3 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD model otobüs, Mercedes-Benz Türk yöneticileri tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Şehir İçi Ulaşım İçin Yıldızlı Yatırım

Mercedes-Benz Türk, son teknolojiye sahip modern ve güvenli otobüsleriyle, şehirlerin ulaşım ve taşımacılık kalitesine katkı sağlamaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapılan anlaşma doğrultusunda; şehir içi toplu ulaşımda kullanılmak üzere 7 adet Mercedes-Benz Conecto Solo ve 10 adet Mercedes-Benz Conecto Körüklü; havalimanı transferinde kullanılmak üzere ise 3 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD model otobüs, Denizli Ulaşım A.Ş.’ye teslim edildi. Bu teslimatla birlikte Denizli Ulaşım A.Ş.’nin araç parkındaki Mercedes-Benz marka otobüs sayısı 58 adede ulaştı. Çarpışma Önleyici Sistem, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Reküperasyon Modülü, Şerit Takip Asistanı, Aktif Acil Fren Sistemi ve Ön Çarpışma Koruyucusu ile donatılmış otobüsler, Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretildi.

Düzenlenen törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, Mercedes-Benz Türk Şehir İçi Otobüs ve Kamu Satış Grup Müdürü Orhan Çavuş, Mercedes-Benz Türk Şehir İçi Otobüs ve Kamu Satış Koordinatörü Çağın Kaymaz, Hastalya Otomotiv Genel Müdürü Naz Asena Tüzün ve Hastalya Otomotiv Müdürü Erhan Ünveren katıldı.

Kentin ulaşım altyapısını güçlendirmek adına önemli bir adım attıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; “Şehrimizin her köşesine ulaşımı kolaylaştırmak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Mercedes-Benz Türk tarafından üretilen modern ve yenilikçi otobüslerimizle, çevreye duyarlı ulaşım hizmetini hayata geçirirken aynı zamanda vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunacağız. Şehrimizin sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda, geçmişte olduğu gibi bugün de kararlılıkla ilerliyoruz. Filomuza kattığımız yeni otobüslerimizin de hedeflerimize ulaşmamızda önemli bir kilometre taşı olacağına inanıyoruz” dedi.

Törende konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy: “Mercedes-Benz Türk olarak, inovatif bir yaklaşımla, her zaman daha iyisini yapmayı hedefleyerek var gücümüzle çalışıyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile 12 yıldır devam eden iş birliğimizde de odağımız şehir içi ulaşımda en iyi yolculuk deneyimini, en uygun çözümlerle sunmak; bu vizyonla ilerlemeye devam ediyoruz. Bugün burada teslimatını gerçekleştirdiğimiz yüksek teknoloji, konfor ve güvenlik standartlarına sahip otobüslerimizin şehir içi ulaşıma yeni bir soluk getireceğine, Denizli halkının günlük yaşamını kolaylaştıracağına ve kent yaşamının kalitesini artıracağına yürekten inanıyoruz. 12 yıldır bizlere güvenen ve Mercedes-Benz kalitesini tercih eden Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yol arkadaşlığımızın güçlenerek devam etmesini diliyoruz” dedi.

Törende konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Şehir içi Otobüs ve Kamu Satış Grup Müdürü Orhan Çavuş şunları söyledi; “Mercedes-Benz Türk olarak, daima ileriye yönelik adımlar atmayı, başarı çıtamızı yükseltmeyi ve şehir içi ulaşım deneyimini geliştirecek otobüsler üretmeyi önemsiyoruz. Her bir aracımızı sadece bir taşıt olarak değil, aynı zamanda bir yaşam kalitesi unsuru olarak görüyoruz.   Bu doğrultuda, dünyanın en modern otobüs fabrikalarından olan Hoşdere Otobüs Fabrikamızda ürettiğimiz otobüslerimiz, yenilikçi teknolojileri, üst düzey güvenlik donanımlarını ve konforu bir araya getiriyor. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz ve Hoşdere Otobüs  Fabrikası’nda üretilen Conecto ve Tourismo model otobüslerimizin de sahip oldukları Çarpışma Önleyici Sistem, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Reküperasyon Modülü, Ön Çarpışma Koruyucusu ve Aktif Acil Fren Sistemi gibi donanımlarla vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu bir şehir içi ulaşım deneyimi yaşatacaklarına inanıyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de kentlerimizin modern ulaşım ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Teslim ettiğimiz otobüslerin Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 
MNG Kargo’dan Kadın Girişimcilere Özel Destek
 
TRP, Satış Sonrası Parçalarda Sektör Lideri Olarak 30. Yılını Kutluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TIRSAN, İGB Bims ve Çobanoğulları'na 70 Adetlik Dev Teslimat Gerçekleştirdi
Güvenilir lider Tırsan; İGB Bims ve Çobanoğulları Lojistik firmalarına ...
Bursa’nın İlk Elektrikli Otobüsleri Karsan e-ATA Oldu
“Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” olma vizyonuyla Avrupa’nın toplu ...
Bulung Logistics Filosunu 50 Yeni IVECO S-Way Çekiciyle Güçlendirdi
Lojistik sektöründe geçen yılın en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan ...
 
Kamil Koç, Mercedes-Benz Türk Kalitesine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
Karayolu yolcu taşımacılığı alanında yaklaşık bir asırdır faaliyet gösteren ...
TEMSA ve Mesnevi, 31 Yıllık İş Birliğini 15 Otobüslük Yeni Teslimatla Taçlandırdı
Türkiye’deki araç parkını genişletmeyi sürdüren TEMSA, Mesnevi Turizm’e, ...
Hüseyinoğulları; "Tırsan ile Operasyonlarımıza Son Sürat Devam Ediyoruz"
Güvenilir lider Tırsan; Çorum’un öncü lojistik firmalarından yurtiçi kuru ...
 
MAN ve Kamil Koç Yol Arkadaşlıklarına Yeni Bir Halka Daha Ekledi
Ağır ticari araç sektörünün küresel markası MAN ile Türkiye’nin en çok ...
Karsan Rotterdam Havalimanı’na Otonom e-ATAK ile Yolcu Taşıyacak!
Avrupa başta olmak üzere dünyada toplu ulaşımın elektrikli ve otonom dönüşümünde ...
TED Ankara Koleji’nin Tercihi MAN’ın Ödülü Otobüsü Lion’s Coach Oldu
Üstün nitelikli araçları ile seyahat sektöründe standartları belirleyen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrernewsşoförlkwtürkiyeKamyon haberler kamyoncusondakika