Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
20 Mart 2023 Pazartesi - 12:53

MAN Doğudan-Batıya Teslimatlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: MAN’dan İzmir ve Bingöl Firmalarına 5 Adet Ödüllü Lion’s Coach Teslimatı

Seyahat sektöründe ödüllü otobüsleri ile fark yaratan MAN, Türkiye’nin Doğusundan-Batısına sektörün köklü firmalarına otobüs teslimatını sürdürüyor. Turizm taşımacılığı yapan İzmir merkezli Fulya Turizm, yeni araç yatırımları kapsamında filosunu 3 adet, Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi.

MAN Doğudan-Batıya Teslimatlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: MAN’dan İzmir ve Bingöl Firmalarına 5 Adet Ödüllü Lion’s Coach Teslimatı

“Hasın Hizmeti Güneşin Doğduğu Yerdedir” sloganı ile yolcularına hizmet veren Bingöl’ün öncü firmalarından Öz Has Bingöl ise, yeni araç yatırımında MAN’ı tercih etti ve filosuna 2 adet ödüllü Lion’s Coach kattı.

 

MAN Ailesi’nin, Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödüllü üyesi Lion’s Coach, seyahat sektöründe işletmelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Güvenlik, konfor, ileri teknoloji, ekonomik ve sürdürülebilirlik gibi birçok ayrıcalığı bir arada sunan Lion’s Coach, sahip olduğu üstün özellikleri ile yolculara eşsiz bir seyahat deneyimi sunuyor. 

 

Yeni turizm sezonunda müşterilerine bu eşsiz seyahat deneyimini sunmak isteyen İzmir bölgesinin taşımacılık sektöründeki köklü firması Fulya Turizm de filosunu ödüllü MAN Lion’s Coach otobüsleri ile güçlendirdi. İzmir ve Seferihisar bölgesinde turizm taşımacılığı yapan şirket, yeni araç yatırımları kapsamında filosuna 3 adet MAN Lion’s Coach kattı. Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A. Ş. Otobüs Bölge Satış Koordinatörü Emrah Albustanoğlu ile Fulya Turizm’in sahibi Hüseyin Kocaer, firma yetkilileri Mustafa Kocaer ve Efe Kocaer katıldı.

 

“Yeni turizm sezonuna yepyeni MAN Lion’s Coach’larla hazırız”

 

Törende konuşan Fulya Turizm’in sahibi Hüseyin Kocaer, sezon öncesi filolarını yeni otobüslerle güçlendirmekten mutlu olduklarını belirterek, “Beklentinin yüksek olduğu bir turizm sezonuna giriyoruz. Turizm taşımacılığı yapan bir firma olarak, biz de bu yeni turizm sezonuna yepyeni MAN Lion’s Coach otobüslerimizle hazırız. MAN, bizim gerek araç kalitesi gerekse de satış sonrası hizmetleri ile yol arkadaşlığına güvendiğimiz çok önemli bir marka. Bu nedenle de yeni araç yatırımımızda MAN’ı tercih ettik. Son aldığımız 3 yeni otobüs ile birlikte filomuzdaki MAN otobüs sayımızı 5’e yükseldi” dedi.

 

Öz Has Bingöl, hizmetin hasını MAN Lion’s Coach ile verecek

 

Ödüllü Lion’s Coach’u tercih eden bir başka firma ise, Doğu Anadolu bölgesinin önemli firmalarından Öz Has Bingöl oldu. “Hasın Hizmeti Güneşin Doğduğu Yerdedir” sloganı ile yolcularına kaliteli hizmet veren Bingöl’ün öncü seyahat firması Öz Has Bingöl, yeni otobüs yatırımında MAN’ı tercih etti. Firma, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen törenle filosuna 2 adet, 2+1 koltuklu MAN Lion’s Coach kattı. Törende MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer, firma sahibi Garip Çağdaş, ekibi ve kaptanlara sembolik MAN anahtarını teslim etti.
Törende, neden MAN Lion’s Coach’u tercih ettikleri hakkında bilgi veren Garip Çağdaş, “MAN Lion’s Coach otobüslerini yollarda görüyor ve çok beğeniyorduk. Ekibimizin ve kaptanlarımızın tercihi ve talebi doğrultusunda biz de yeni otobüs yatırımımız için MAN’ı tercih ettik. MAN Lion’s Coach sektörde modern tasarımları, rahat yolcu koltukları, yüksek güvenlik standartları, ekonomik yakıtı ve işletme maliyetleri ile ilgi haline gelmiş durumda. Biz de bu ödüllü otobüsleri inceledik ve çok beğendik. Halkımızın rahat ve konforlu seyahatleri için filomuza 2 adet Lion’s Coach kattık. Yeni otobüslerimiz, hizmetin hasını vermeye çalıştığımız hemşehrilerimize ve tüm yolcularımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“Aldığı prestijli ödüller, Lion’s Coach’a olan ilginin haklılığını ortaya koyuyor”


MAN Otobüs Bölge Satış Koordinatörü Emrah Albustanoğlu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ise, MAN Lions Coach’a olan ilginin artarak devam ettiğini vurgulayarak, şunları söylediler: 


 “2020 yılında ‘Coach of the Year- Yılın Otobüsü’ ödülünü alan Lion’s Coach, sunduğu birçok ayrıcalıkla rakiplerinden ayrışıyor. Bunların başında ise, güvenlik, konfor, üstün teknoloji ve ekonomi geliyor. Geçen yıl ise, tüm bu üstün niteliklerine eklediği sürdürülebilirlik özelliğiyle de 2022 yılında Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü aldı. Küresel platformlardan aldığı bu prestijli ödüller ve sahip olduğu üstün nitelikler de Lion’s Coach’u ülkemizin bir ucundan diğer ucuna seyahat firmalarının tercihi haline getiriyor” diyerek, yeni otobüslerin her iki firmaya hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

 
Ford Trucks’ta Üst Düzey Görev Değişimi
 
TOGG, Mobil Deneyim Merkezleri Açıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Man Yardımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: Deprem Bölgesine, 5 Adet Özel Donanımlı Acil Müdahale Ve Yangın Söndürme Aracı
Depremin ilk gününden itibaren ilgili kurum ve kuruluşların koordinesinde ...
Karsan, 272 Adetlik Dev Araç Teslimatını Tamamladı!
Yüksek teknolojili ürünleriyle toplu taşıma sektörünün dönüşümüne öncülük ...
Mercedes-Benz Türk’ten Kontur Turizm’e Renkli Teslimat!
Hizmet kalitesini ve standartlarını artırmayı hedefleyen Kontur Turizm, ...
 
Alışkanlıklar Değişiyor, Araç Kiralamanın Önemi Artıyor! Dolugaz Filosunda Tercihini Hama’dan Yana Kullandı!
Alman sistemi ve Türk hizmet anlayışının mükemmel uyumuyla kurulmuş ağır ...
Thermo King, Hollanda'da İlk AxlePower Teslimatını Gerçekleştirdi
Thermo King, tamamen elektrikli, düşük veya sıfır emisyonlu ve otonom ...
Mercedes-Benz Türk, 10 Adet Mercedes-Benz Tourismo 15’i LOTİ’ye Törenle Teslim Etti
Türkiye, Tayland, Dubai ve Maldivler’de faaliyet gösteren LOTİ, özel olarak ...
 
Ticari Filolar, E-Transit ile Büyüyor
Ford Otosan’ın Gölcük Fabrikası’nda ürettiği Avrupa’nın en güçlü, Türkiye’nin ...
Mercedes-Benz Türk, Altur Turizm'e 23 Adet Tourismo 15 2+2’yi Teslim Etti
Mercedes-Benz Türk'ün ürettiği 100 bininci otobüs olan Mercedes-Benz Travego’yu ...
Catania, 2023’e Yüzde 100 Elektrikli Karsan e-ATAK'larla Başladı
Karsan, hedef pazarlarından İtalya’daki gücünü artırmaya devam ediyor. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler srctürkiyelkwkamyonumdikkattreylernewsfahrer