Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Kasım 2009 Çarşamba - 00:00

Petrol Ofisi ve MAN İşbirlikteliklerini Geliştiriyor

 Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi ve Türkiye’nin önde gelen otobüs ve kamyon üreticisi MAN, önemli bir projeye imza attı. İki dev  firma arasında 10 yılı aşkın bir süredir devam eden madeni yağ ilk dolum işbirliği kapsamında gerçekleştirilen proje ile MAN  yetkili servis  müşterisi, MAN araçları kullanan ağır vasıta sürücülerine, Petrol Ofisi organizasyonu ile ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi.

Petrol Ofisi ve MAN İşbirlikteliklerini Geliştiriyor

 

Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi ve Türkiye’nin önde gelen otobüs ve kamyon üreticisi MAN, önemli bir projeye imza attı. İki dev  firma arasında 10 yılı aşkın bir süredir devam eden madeni yağ ilk dolum işbirliği kapsamında gerçekleştirilen proje ile MAN  yetkili servis  müşterisi, MAN araçları kullanan ağır vasıta sürücülerine, Petrol Ofisi organizasyonu ile ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi. Eğitimden başarıyla geçen MAN ağır vasıta sürücüleri Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından verilen onaylı eğitim sertifikasının sahibi oldular.

Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, ülkemizin dört yanındaki tüm yollarda sürücüler ve yolcular için güvenilir yol arkadaşı kimliğini güçlendirmek, karayolu ulaşımının daha güvenli olmasına katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Petrol Ofisi ile ülkemizin önde gelen otobüs ve ağır vasıta üreticisi MAN arasında 10 yılı aşkın bir süredir devam eden uzun soluklu madeni yağ ilk dolum işbirliği kapsamında, trafik güvenliği ve sürüş kalitesi açısından önem taşıyan bir etkinlik gerçekleştirildi. Proje kapsamında, MAN ağır vasıta sürücülerine özel güvenli sürücülük  ağır vasıta eğitimi verildi

İstanbul’da Olimpiyat Stadı Tesisleri’nde yapılan eğitimlerin sonunda 17 ağır vasıta sürücüsü TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) tarafından verilen onaylı eğitim sertifikalarını aldılar.

Petrol Ofisi katkısıyla gerçekleştirilen Güvenli Sürücülük Ağır Vasıta  eğitimi, filo yönetimlerine önemli katma değer sağlarken, Türkiye’de nitelikli sürüş bilgisine sahip insan kaynağının gelişmesi açısından da önem taşıyor.

Her yıl binlerce trafik kazasının meydana geldiği ülkemizde, yol güvenliğinin sağlanmasında sürücülerin aldıkları eğitimin önemine dikkat çeken Petrol Ofisi Madeni Yağlar Teknoloji ve Teknik Hizmetler Müdürü İbrahim Hani, bu konuda yürütülen çalışmaların bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Hani şunları söyledi:  “Ülkemizde yol güvenliğinin artırılması için yürütülecek çalışmalar, trafikte can kayıplarının önlenmesi açısından önem taşıyor. Bir başka deyişle trafikte eğitimli sürücülerin yol alıyor olması hayati bir konu. Bu nedenle MAN ile ağır vasıta sürücülerinin eğitimine yönelik projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Petrol Ofisi ile MAN Türkiye arasında uzun yıllara dayanan madeni yağ ilk dolum işbirliği yeni projeler ile devam edecektir. Üretimden çıkan araçlarının motorlarının ilk dolumunu Petrol Ofisi madeni yağları ile yapan MAN Türkiye’nin Türkiye genelinde 11 adet anlaşmalı yetkili servisinde PO Madeni Yağları kullanılıyor. Petrol Ofisi olarak  kendimizi MAN’ın sadece bir tedarikçisi  olarak  değil   aynı zamanda çözüm ortağı olarak görmekteyiz. Bu sebeple hem bu alanda hem farklı alanlardaki projelerde   Petrol Ofisi ve  MAN’ı yan yana  görmeye  devam edeceksiniz.”

Petrol Ofisi ile aralarında 10 yıllık verimli bir işbirliğinin bulunduğunu belirten MAN Kamyon Otobüs Tic. A.Ş. İstanbul Şube Direktörü Aydın Yumrukçal da etkinlikte şöyle konuştu:

“Trafik güvenliği için herkesin üzerine düşen sorumluluklar, herkesin yapabileceği şeyler var. Biz bu konudaki sorumluluğumuzu yerine getirebilmek için sürdürdüğümüz çalışmalarda Petrol Ofisi ile önemli bir adım atarak Petrol Ofisi öncülüğünde sürücülerimizin özel bir eğitim almasını sağladık. Aramızda 10 yılı aşkın bir işbirliği bulunan Petrol Ofisi ile çalışmak bize önemli avantajlar sağladı. Bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalardan aşina olduğumuz, Petrol Ofisi’nin titiz ve kalite odaklı çalışma anlayışını bir kez daha gözlemledik. Önümüzdeki dönemde benzer çalışmaları sürdürmeyi hedefliyoruz.”

Petrol Ofisi madeni yağlarda dünyanın en ileri teknolojisine sahip

Petrol Ofisi’nin ürün gamı, motorlu araç yağları, otomotiv özel ürünleri, endüstriyel yağlar ve greslerden oluşuyor. Motorlu araç yağlarında motor yağları ve şanzıman ile diferansiyel yağları bulunuyor.

Akıllı Yağ Teknolojisi ile üretilen Petrol Ofisi MAXIMUS ağır hizmet dizel motor yağları, motorunuzu koruyacak tedbirleri kendiliğinden alıyor. Ağır vasıta ve ticari dizel araç ürün ailesi MAXIMUS  motor yağları en ileri katık teknolojileri ile yüksek kaliteli sentetik ve mineral bazyağları kullanılarak üretiliyor. MAXIMUS, önde  gelen OEM onayları ve geniş ürün yelpazesi ile tüm Türkiye araç parkına hizmet edebilecek çeşitliliğe  ve üstün  kaliteye  sahip bulunuyor. MAXIMUS ağır ticari araç motor  yağları  sıcak veya  soğuk havanın, kötü yol koşullarının motor  üzerinde  yarattığı olumsuz  etkileri ortadan kaldırıyor. Üstelik bunu kendi kendine  ayarlıyor ve  motoru  sürekli koruma altında  tutuyor..

Binek ve hafif ticari dizel araçlar için tüketiciye “Maxima” Binek Araç Motor Yağları Ailesi sunuluyor. Yine önde gelen  OEM (Orijinal Ürün Üreticileri) onaylarına sahip Maxima ailesi, “Akıllı yağ teknolojisi” kullanılarak en üst düzey performans seviyelerinde üretiliyor.

Petrol Ofisi, üretilen madeni yağların kalitesini en üst düzeyde tutmak, yeni teknolojileri takip etmek, ürün portföyünü geliştirmek, müşteri taleplerini karşılamak ve kurumsal müşterilere teknik destek sağlamak amacıyla Ar-Ge faaliyetlerine büyük önem veriyor ve bu yönde yeni yatırımlar gerçekleştiriyor. Bu amaçla, 1961 yılından bu yana Derince’de faaliyette olan “Petrol Ofisi Madeni Yağ ve Akaryakıt Ürün Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarı” Ekim 2007 tarihi itibariyle yeni binasına taşındı ve “Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi” (POTEM) olarak hizmet kapsamını genişletildi. 1.200 m2 kapalı alandan oluşan POTEM, madeni yağ ve akaryakıt ürün araştırma ve geliştirme faaliyetleri bakımından Türkiye’nin ve yakın çevresinin en gelişmiş laboratuarları arasında yer alıyor. 166 ulusal ve uluslararası test ve 111 akredite test olanakları ile POTEM, ülkemizde sektör itibariyle en güçlü Ar-Ge ve kalite merkezi konumunda bulunuyor.

Petrol Ofisi, akıllı motor yağlarını Avrupa ve Ortadoğu’da toplam 22 ülkeye ihraç ediyor.

1966 yılından bu yana faaliyette olan MAN Türkiye, ürettiği otobüsleri bugün 41 ülkeye ihraç ediyor. MAN markalı seyahat otobüslerinin üretim merkezi konumunda olan MAN Türkiye, yüksek standartlara sahip 33 servis ve plazasıyla yurt genelinde hizmet sunuyor.

Kendi operasyonlarında işe özel ağır vasıtalardan oluşan büyük bir filoyla hizmet veren Petrol Ofisi en son teknoloji ile üretilmiş ve ADR standartlarına uyumlu araçlarını kullanan sürücülerini benzer bir eğitimden geçiriyor. Petrol Ofisi sürücü ve operatörlerinin tamamı PO standartlarına uygun olarak defansif araç sürüşü, ilk yardım, araç devrilme önleme, araç kayma önleme, ekonomik araç sürüşü, ADR ve operasyon (dolum/boşaltım) eğitimleri alıyor.

 
Balnak, Tekstil Lojistiği İçin Innovatif Çözümler Üretiyor
 
Petrol Ofisi, Ekmeğini Direksiyondan Çıkartan Şoförün Can Dostu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balnak, Tekstil Lojistiği İçin Innovatif Çözümler Üretiyor
Tekstil ve hazır giyim sektörleri için ulaştırma, depolama ...
Balnak, 2010 Yılında Hedef Büyüttü
2009 yılını 116 milyon Euro seviyesinde kapatacak olan Balnak, 2010 yılında ...
Mercedes-Benz Türk’ ten İlk Altın Kaptan Sadakat Rozeti
Mercedes-Benz Türk, otobüs dünyasında kaptanların çok ...
 
Teslimatlara Devam
Bursa Ağır Vasıta olarak, Bursa da faaliyet gösteren Sönmez ...
Hyundai İ20 Türkiye?de Üretilecek
Hyundai Assan İkinci Başkanı Yavuz Kim, üretimine önümüzdeki ...
Teslimatlara Devam
Bursa Ağır Vasıta olarak, Bursa da faaliyet gösteren Sönmez ...
 
İzmir Oto Show?da Isuzu D-Max Fırtınası
Otomotiv dünyasının devleri İzmir 6. Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar ...
Balnak, Uluslararası Proje Taşımacılığında da İddialı
Türkiye’den Kuzey Afrika’ya taşınan proje yüklerinin ...
Temsa?nın ?Bizdensin? Kampanyası Prestij Katıyor
Temsa, Prestij Super Deluxe teslimatlarına hız kesmeden 5 farklı kurumun ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattruckKamyon haberler lkwtreylersrcnewstürkiye