Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Kasım 2009 Çarşamba - 00:00

Petrol Ofisi, Ekmeğini Direksiyondan Çıkartan Şoförün Can Dostu

Türkiye sathına yayılmış akaryakıt istasyonlarıyla şoförün yakın dostu olan Petrol Ofisi, Kemer Haber Otel’de gerçekleştirilen Sınırlı Sorumlu Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Merkez Birliği Toplantısı’nın sponsoru oldu. PO, üç gün süren bu etkinlikte Madeni Yağ, V/Max Performans Serisi ürünlerini, AutoMatic filo yönetimini ve Positive Card’ın Petrol Ofisi müşterilerine kolaylık ve avantaj sunan hizmetlerini tanıttı.

Petrol Ofisi, Ekmeğini Direksiyondan  Çıkartan Şoförün Can Dostu

 

Türkiye sathına yayılmış akaryakıt istasyonlarıyla şoförün yakın dostu olan Petrol Ofisi, Kemer Haber Otel’de gerçekleştirilen Sınırlı Sorumlu Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Merkez Birliği Toplantısı’nın sponsoru oldu. PO, üç gün süren bu etkinlikte Madeni Yağ, V/Max Performans Serisi ürünlerini, AutoMatic filo yönetimini ve Positive Card’ın Petrol Ofisi müşterilerine kolaylık ve avantaj sunan hizmetlerini tanıttı.

 Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağlar şirketi Petrol Ofisi, Sınırlı Sorumlu Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri’nin Kemer Haber Otel’de 12-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen Merkez Birliği Toplantısı’nın sponsoru oldu. Toplantıya, Türkiye Şoförler Odası Federasyonu (TŞOF) ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanları, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı temsilcileri ile kooperatif birlikleri yöneticilerinden oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.

Petrol Ofisi sponsorluğunda Kemer’de gerçekleştirilen S.S. Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Merkez Birliği Toplantısı’nda, Petrol Ofisi Akaryakıt Ürün ve Teknik Hizmetler Yöneticisi Mine Fırlar, Madeni Yağ Teknik Hizmetler Uzmanı Mustafa Aydemir Petrol Ofisi’nin faaliyetleri, ürün ve hizmetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Fırlar, V/Max Performans serisi, kalite kontrol sistemi, , Automatic ve Positive Card’ın detaylı olarak anlatıldığı bir sunum  gerçekleştirirken, Aydemir madeni yağ konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Katılımcılar özellikle akaryakıt giderlerini kontrol altına alma konusunda büyük avantajlara sahip olan AutoMatic filo yönetimi hizmeti ile akaryakıt sektörünün en yaygın sadakat programı olan Positive Card’a yoğun ilgi gösterdiler.

Toplantıda konuşma yapan PO Akaryakıt Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Altuğ Teközgen Petrol Ofisi’nin hem yaygınlığı, hem de kalitesiyle akaryakıt sektöründeki lider konumuna dikkat çekti ve şunları söyledi: “Türkiye’nin tüm yollarında müşterilerimizin yanındayız. En son teknoloji ile geliştirilmiş, dünya çapında ispatlanmış, Türkiye şartlarına uygun olarak optimize edilmiş yeni nesil V/Max Performans serisi yakıtların yanı sıra, hayatlarına ve işlerine değer katan hizmetleri de müşterilerimize sunuyoruz. “

PO’nun Akıllı Yağ teknolojisi, aracın performansını artıyor, ömrünü uzatıyor

Akıllı Yağ Teknolojisi ile üretilen Petrol Ofisi Maxima binek araç motor yağları, sürücülere güvenli sürüş için en uygun koşulları sağlıyor. Maxima motor yağları sıcak veya soğuk havanın, kötü yol koşullarının, şehir içi trafik yoğunluğunun motor üzerinde yarattığı olumsuz etkileri ortadan kaldırıyor, motoru sürekli koruma altında tutuyor.

 

 

Petrol Ofisi Maxima motor yağları, Derince – İzmit' te yer alan ve yılda 140.000 ton kapasiteye sahip bulunan Petrol Ofisi Madeni Yağ Üretim Tesisi’nde üretiliyor. Tesis bünyesinde yer alan Teknoloji Merkezi gerek ülkemizin, gerekse bölgemizin en gelişmiş araştırma ve geliştirme laboratuarına sahip bulunuyor.

Maxima motor yağları araç üreticilerinin belirlediği standartlara ve son teknolojik gelişmelere uygun özellikler taşıyor. Maxima Merkezleri’nde Petrol Ofisi Maxima motor yağı ailesinde benzinli, LPG’li ve dizel olmak üzere tüm binek araçlar için mutlaka uygun bir ürün bulunabiliyor.

Petrol Ofisi, müşteri odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyete geçirdiği Maxima Merkezleri ile yağ kontrolü ve yağ değişim hizmetini akaryakıt istasyonlarına taşıyor. Petrol Ofisi’nin hızlı, ekonomik ve çevreci hizmet prensibiyle oluşturduğu yağ değişim noktaları olan Maxima Merkezlerinde, özel eğitime tabi tutulan profesyonel personel tarafından, araçlarda ücretsiz yağ kontrolü ve yağ değişimi yapılıyor. Böylece akaryakıt almak üzere istasyona gelen araç sahipleri, 15 dakika gibi oldukça kısa bir süre içinde, araçlarının yağ kontrolü veya değişimini temiz ve konforlu bir ortamda yaptırma fırsatı buluyor.

PO’dan sürücü dostu ürün ve hizmetler

Toplantıda tanıtımı yapılan ürünler arasında yer alan Petrol Ofisi V/Max Performans Serisi ürünler, akaryakıt sektöründeki en son teknolojiyi ve en ileri düzeydeki kaliteyi temsil ediyor. Motorda oluşan kirliliği azaltarak motor performansını maksimize eden, motorun aşınmasını

önleyen, yakıt ekonomisi sağlayan ve çevreye duyarlı Petrol Ofisi V/Max Performans Serisi yakıtları;  yakıt sektöründe “Top Tier” (En Üst Grup Yakıt) olarak tanımlanan konumuyla bu alanda yeni bir çağa adım atıyor.

Petrol Ofisi’nin yenilikçi hizmetleri arasında yer alan AutoMatic filo yönetimi hizmeti ise akaryakıt giderlerinin kontrol altına alınmasını sağlıyor. Aralarında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de bulunduğu kamu kurumlarının yanı sıra, özel sektörden birçok kuruluşun da yararlandığı AutoMatic filo sistemi üniteleriyle, araçlar Petrol Ofisi istasyonlarında kurulu otomasyon sayesinde herhangi bir ücret ödemeden yakıt alıyor. Petrol Ofisi, müşterisine belli periyotlarda tüm araçların akaryakıt alımlarını içeren fatura keserek doğrudan tahsilat yapıyor.

Petrol Ofisi’nin sürücülere yönelik bireysel hizmeti Positive Card  ise kaliteli ürün ve hizmet sunmanın yanı sıra tüketicinin hayatını kolaylaştırmayı ve daha fazla fayda sağlamayı amaçlıyor. Positive Card sahipleri Türkiye’de ilk kez uygulanan ve sadece Positive Card’a özgü bir teknoloji ile araçtan inmeden pompa başında ödeme kolaylığından yararlanıyor. Ayrıca Positive Card’larını, kredi kartları ile eşleştiren tüketiciler kazandıkları puanlarla alışveriş yapabiliyorlar. PO, Positive Card sahiplerine daha fazla avantaj sunabilmek için ülkemizin önde gelen kuruluşları ile çeşitli işbirlikleri yapıyor.

 

 
Petrol Ofisi ve MAN İşbirlikteliklerini Geliştiriyor
 
Michelin, Profesyonel Lastik Yönetimi ile Şirketleri Kara Geçiriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Petrol Ofisi ve MAN İşbirlikteliklerini Geliştiriyor
 Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi ...
Balnak, Tekstil Lojistiği İçin Innovatif Çözümler Üretiyor
Tekstil ve hazır giyim sektörleri için ulaştırma, depolama ...
Balnak, 2010 Yılında Hedef Büyüttü
2009 yılını 116 milyon Euro seviyesinde kapatacak olan Balnak, 2010 yılında ...
 
Mercedes-Benz Türk’ ten İlk Altın Kaptan Sadakat Rozeti
Mercedes-Benz Türk, otobüs dünyasında kaptanların çok ...
Teslimatlara Devam
Bursa Ağır Vasıta olarak, Bursa da faaliyet gösteren Sönmez ...
Hyundai İ20 Türkiye?de Üretilecek
Hyundai Assan İkinci Başkanı Yavuz Kim, üretimine önümüzdeki ...
 
Teslimatlara Devam
Bursa Ağır Vasıta olarak, Bursa da faaliyet gösteren Sönmez ...
İzmir Oto Show?da Isuzu D-Max Fırtınası
Otomotiv dünyasının devleri İzmir 6. Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar ...
Balnak, Uluslararası Proje Taşımacılığında da İddialı
Türkiye’den Kuzey Afrika’ya taşınan proje yüklerinin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucknewssondakikaKamyonsrckamyoncufahrerlkwtürkiye