Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Mart 2008 Cumartesi - 00:00

Volvo Kamyon, karbondioksit emisyonlarının düşürülmesi için çalışıyor!

Volvo Kamyon, karbondioksit emisyonlarının düşürülmesi için çalışıyor!

Volvo Kamyon’un başkanı ve CEO’su Staffan Jufors, yaptığı açıklamada; “2010 yılına kadar, Avrupa’daki fabrikalarımız arasında taşımacılık yapan nakliye firmalarının karbondioksit emisyonlarını yüzde 20 oranında azaltmalarını istiyoruz. Bu bizim çevre stratejimizin bir parçası. Emisyonlarımız; daha az yakıt tüketimi, lojistiğin daha efektif hale getirilmesi, biyoyakıt kullanılması ve eski araçların yenileri ile değiştirilmesi gibi yöntemlerle düşürülecek” dedi.

Volvo Lojistik nakliyeciler ile birlikte çalışıyor!

Volvo Kamyon nakliye işlerinden sorumlu Volvo Lojistik, tedarikçileri ile birlikte çalışarak somut yöntemler geliştirecek. Volvo Lojistik’in başkanı ݃…ke Niklasson; “2010 yılına kadar karbondioksit emisyon oranlarını yüzde 20 düşürülmesi için çok zorlu bir çalışmaya başlayacağız.” dedi. 

Volvo Lojistik, 20 – 22 Mayıs tarihleri arasında Göteborg’da yapılacak olan “Logistics & Transport” fuarında, karbondioksit emisyonlarının düşürülmesi konusundaki planını açıklayacak.

Ortak hedef, çevreye verilen zararı yarıya indirmek!

Volvo Kamyon, “ Çevreye Duyarlı Yük Taşımacılığı Yolunda” seminerinde hedeflerini açıkladı. Seminer, Altyapı Bakanı ݃…sa Torstensson’un katılımıyla ve Schenker, Preem, ݝsveç Yol ݝdaresi ve Chalmers Üniversitesi ile ortak olarak düzenlendi. Aslında tüm katılımcıların tek bir ortak hedefi var; 2020 yılında 2005 yılı ile karşılaştırıldığında

 
Dekapaj Sektörünün Tercihi Renault Kerax
 
Marmaray Projesi'nin İhale Teklif Süreci Tamamlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncukamyonumtrucktreylertürkiyedikkatnewsfahrerbus