Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Ekim 2014 Salı - 16:34

Webnak ile ‘cepten taşımak’ çok kolay

Taşıma ihtiyacı olan firmaları, nakliyecilerle cep telefonunda buluşturarak taşımacılık sektörüne yepyeni bir anlayış getiren Webnak, işletmelere de güvenli, hızlı ve az maliyetli bir operasyonun kapılarını açıyor.

Webnak ile ‘cepten taşımak’ çok kolay

​Nakliyeciler Webnak ile ‘cepten taşımanın’ kolaylığına kavuşuyor
Aslanoba Grubu bünyesinde kurulan Webnak, şirketler ile nakliyecileri internet ortamında güvenle buluşturarak taşımacılık sektörüne yeni bir soluk getirecek. Nakliyecileri tek tuşla işletmeler ile buluşturan platform sayesinde taşıma maliyeti, güvenli takip, hız, verimlilik gibi konular sorun olmaktan çıkacak.  Aslanoba Grubu Kurucusu Hasan Aslanoba, “Bugün dünyada teknolojinin birçok sektörü dönüştürdüğünü ve büyük değişimlerin olduğunu gözlüyoruz. Biz de taşımacılarımızın ve işletmelerimizin internet aracılığıyla verimli ve güvenli lojistik imkanlarına kavuşması amacıyla kurduğumuz Webnak ile onlara kolay iş yapmanın kapılarını açıyoruz. Talep-teklif bazlı sistemimiz ile şirketler ile nakliyecilerin üzerinden prosedüre ilişkin tüm yükleri alıyoruz.” dedi.

GPS üzerinden online takip
KOBİ’lerin en büyük sorunlarından biri olan lojistik, çok daha az maliyet ve iş yükü hedefiyle yola çıkan yepyeni ve verimli bir iş modeli ile kolaylaşıyor. İlk olarak 5 bölgede faaliyetlerine başlayan Webnak’ın avantajları hakkında bilgi veren Hasan Aslanoba, Webnak’ın kurduğu altyapı sayesinde taşıma işlemini yapan aracının nakliye başlangıcından teslimata kadar GPS üzerinden online takip edilebildiğini ve hatta gelecek aracın daha önce yaptığı taşımalarda gösterdiği performansın görülebildiğini söyledi.
 
Aslanoba, sözlerine şöyle devam etti: “KOBİ’lere ve nakliyecilere açık eksiltmeli teklif sistemi ile en iyi fiyatı yakalama fırsatı sunuyoruz.  Türkiye’nin herhangi bir noktasından dönüş yapacak olan nakliyeciler de talebi görerek, en uygun fiyatı sunabiliyorlar. Operasyon ekibimiz ile sisteme dahil olan her aracın fotoğrafından belgelerine kadar tüm evraklarını inceleyip sorguluyoruz. Nakliyeciler, bilgisayar başında olmasalar dahi mobil uygulama üzerinden cep telefonlarından firmaların açtıkları talepleri inceleyebilir, teklif verebilir ve kazanmaları halinde firmalar ile iletişime geçebilirler. Türkiye’de ilk defa online nakliye sigortasını biz hayata geçirdik. Tüm gönderici firmalarımıza da diledikleri takdirde bu imkanı sunuyoruz.”
 
Üye olmak ücretsiz
Sistem sayesinde hem zamandan hem enerjiden tasarruf edildiğini ifade eden Aslanoba, bu sayede firmaların daha temiz bir çevreye de katkıda bulunabileceğini söyledi. Nakliyecilerin Webnak sayesinde fazla masrafa, kilometreye, garajda beklemeye, ekstra ödemelere ve dönüşte yük bulamamaya son vereceklerini belirten Aslanoba, Webnak’a üye olmanın ve teklif almak için talep oluşturmanın ücretsiz olduğunu, başarıyla sonuçlanan tekliflerden ise 10 TL ile 50 TL arasında ücret talep etikleri bilgisini verdi.
 
5 adımda Webnak sistemi nasıl işliyor?
 

  1. Teknoloji ve güçlü altyapısı sayesinde baştan sona izlenebilir bir operasyon hizmeti verilen Webnak’ta öncelikle teklif açılıyor.
  2. Yük veren üye webnak.com.tr adresi üzerinden taşıma işi için talep oluşturuluyor.
  3. Sadece coğrafi konumu, aracı o işe uygun durumdaki nakliyeciler sisteme bağlı akıllı cep telefonları ve tabletleri üzerinden talebi görüyor ve teklif verebiliyor.
  4. Firma ise sistemdeki teklifleri değerlendirerek en uygun teklifi seçiyor.
  5. Seçilen teklif Webnak tarafından bir kez daha kontrol ediliyor. Nakliyeciden son taşıma onayı alındıktan sonra işlem tamamlanıyor ve taşıma işlemi başlıyor.
 
 

Etiketler:
 
Dünya Rallikros Şampiyonası İstanbul’da
 
Iveco, Hannover’deki 2014 IAA Fuarında Müşterileri ile Buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünya Rallikros Şampiyonası İstanbul’da
FIA Dünya Rallikros Şampiyonası ülkemizde ilk kez 11-12 Ekim 2014 tarihlerinde ...
Starpet’ten Kurban Bayramı’na Özel İndirim Kampanyası
Starpet’in İstanbullu sürücüler için düzenlediği yüzde 10’a varan özel ...
Bibendum’dan Bayramda Yola Çıkacaklara İpuçları
Michelin’in ‘Lastik Adam’ı Bibendum, bayramda yola çıkamaya hazırlananlara ipuçları veriyor.
 
Shell Eco-Marathon Geri Sayım Başladı!
Hollanda’da bu yıl 30’uncusu düzenlenecek Shell Eco-marathon Avrupa için ...
IAA 2014'ten Kareler
IAA 2014'ten Kareler...
Audi TT Paris Fuarı’nda
Audi, Paris Motor Show’da TT modelinin dört koltuklu, beş kapılı ve hız ...
 
Araç Takip Sistemleri Trafik Kazalarını Azaltıyor
Bayram tatillerinde kazaların önemli bir bölümü, hız ihlali, hatalı sollama, ...
Scania, IAA Fuarı’nda Avantajlı Yeniliklerini Tanıttı
Scania, dünyanın önde gelen ticari araç fuarı IAA’da müşterilerinin karlılığını ...
Goodyear, Yol Güvenliği Eğitimi Konusunda Çağrıda Bulunuyor!
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, Avrupa Komisyonu’nu kamu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctürkiyekamyoncukamyonumlkwKamyondikkatsondakika haberler