Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
5 Aralık 2013 Perşembe - 13:52

CEVA Lojistik 2013'te yüzde 10 büyüdü

CEVA, 2013 yılında hızlı yükselişini sürdürerek yılsonunu yüzde 10 büyüme ile kapatmaya hazırlanıyor. Türkiye’deki genişleme stratejisini dış ticaretle de birleştiren CEVA, 2014 yılında uluslararası ticarette yüzde 50 büyüme hedefliyor.

CEVA Lojistik 2013 te yüzde 10 büyüdü

CEVA Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Fuat Adoran düzenlediği basın sohbet yemeğinde CEVA Türkiye’nin 2013 yılı sonuçlarını ve 2014 yılı hedeflerini açıkladı. CEVA Türkiye olarak 2012 yılında yaptıkları depo, altyapı ve bilgi teknolojileri yatırımlarını, 2013 yılında imzalanan yeni kontrat anlaşmaları ile devam ettiklerini belirten Adoran, “2013 yılında mevcut müşterilerimizin yanı sıra kimya, ısıtma-soğutma ve ilaç sektöründeki yeni kontrat anlaşmalarımızla daha da büyüdük. İlaç sektöründe değişecek yönetmeliğe uyumlu olan yapımız ile 2014 yılında ilaç ve tekstil sektörlerinde yeni kontratlar ile mevcut müşteri yelpazemizi daha da artırmak istiyoruz” dedi.

 

 

Uluslararası taşımacılıkta yüzde 50 büyüme hedefi

 

 

2014 yılı için en önemli ikinci hedeflerinin uluslararası lojistik alanında olacağını belirten Adoran, “2014 yılında, Çin’den deniz yolu ile ithalat, Ortadoğu ve özellikle Irak’a kara yolu ile ihracat ve Dubai başta olmak üzere Asya ülkeleri ile hava kargo konusundaki yeni yatırımlarımız ile mevcut dış ticaret ciromuzu yüzde 50 oranında artırmayı hedefliyoruz. CEVA’nın en büyük yapılanmalarından biri olan Çin pazarında Türkiye ile lojistik çalışmalarını artırmak üzere merkez kuruldu. 2013 yılında da özellikle teknoloji alanındaki yeni anlaşmalarımızla hızlı bir büyüme yakaladık. 2014 yılında bu büyümeyi daha da artıracağız” değerlendirmesi yaptı. Adoran 2014 yılında tehlikeli madde taşıması konusunda yürürlüğe girecek yeni yönetmeliğe de dikkat çekerek, “CEVA olarak yeni ADR yönetmeliği çerçevesinde mevcut sistemimizi yeniliyoruz. Bu konudaki yatırımlarımız ile sistemimiz yeni yönetmeliğe hazır hale getiriliyor” bilgisini verdi.

Adoran, “2013 yılını yüzde 10 büyüme ile sektör ortalamasının üzerinde kapatmayı hedefliyoruz. Amacımız, her yıl yüzde 10-15 oranında organik büyüme gerçekleştirmek. 2017 yılı hedefimiz Türkiye’nin en beğenilen şirketlerinden biri olmak ve ciro büyüklüğü olarak da Türkiye’de ilk 100 şirket arasında yer almak. Ayrıca 5 yıl içinde CEVA Türkiye olarak, globalde en karlı ilk 3 şirketten biri olmayı da hedefliyoruz. Bu amaçla lojistik sektörünün en hızlı büyüyen uluslararası şirketlerinden biri olup hizmet vermeye başladığımız tüm bölgelerde yatırımlar yaparak büyüyoruz." dedi.

 

 

CEVA 2014 yılsonunda 720 bin metrekare depolama alanına ulaşacak

 

 

CEVA Lojistik olarak globalde 170 ülkede, bini aşkın lokasyonda, 51 binin üzerinde çalışan ile faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Adoran, Türkiye'nin Çin ile birlikte CEVA globalde en hızlı büyüyen ve gelişen ülkesi olduğunun altını çizdi. CEVA Türkiye'nin ağırlıklı olarak otomotiv-lastik, madeni yağ, teknoloji, dayanıklı tüketim, sağlık, endüstri, spor aletleri, oyuncak sektörleri olmakla birlikte FMCG sektörlerine hizmet verdiğini aktaran Adoran, 2014 yılında 70 bin metrekarelik yeni depo yatırımı yapacaklarını da söyledi.

Adoran sözlerine şöyle devam etti: “2013 yılını toplamda 650 bin metrekare depolama alanı ile kapayacağız. 2014 yılsonunda ise 720 bin metrekare depolama alanına ulaşmayı hedefliyoruz.”

 

 
Pirelli, Facebook'ta kazandırıyor
 
Hidromek 15 bininci aracını teslim etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pirelli, Facebook'ta kazandırıyor
Pirelli, sosyal medyada düzenlediği yarışmalar, uygulamalar ve bilinçlendirme ...
Shell sponsorluklarına devam ediyor
Shell Extra Mola istasyonları ile ağır vasıta sürücülerine özel hizmetler ...
Aras Kargo ile ödeme bir tık kadar kolay
Kargo sektörünün yenilikçi markası Aras Kargo, Türkiye’de kurumsal müşterilere ...
 
TNT Express'ten çevreci sürüş yarışması
TNT Express’in her yıl düzenlediği ‘Drive Me Challenge’ çevreci sürüş ...
Enerji dünyasının liderleri İstanbul'da
Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN) tarafından gerçekleştirilen Hazar Forumu’nun ...
Starpet, Avrupa'da ilk ofisini İsviçre’de açtı
Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Avrupa’daki yapılanması ...
 
Boeing’den İzmir’de iki yeni eğitim girişimi
Boeing, Selçuk Anadolu Teknik Lisesi ve Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ...
Pegasus yurt içinde %30 indirimli uçuyor
Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda Pegasus ...
Mercedes'te kimyasal kaza meydana geldi!
Almanya da ünlü otomobil üreticisi Daimler Firması’nın binek otomobillere ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsKamyonsondakikadikkattürkiyetrucksrckamyonum haberler