Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Mart 2012 Perşembe - 14:47

Eurasia Moto Bike Expo 2012’de Honda Rüzgarı

Motosiklet meraklılarının sabırsızlıkla beklediği Eurasia Moto Bike Expo 2012’de Honda, en yeni modellerini görücüye çıkarırken CBR1000RR’ın da 20’nci yaşını kutlayarak, fuara damgasını vuruyor Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği Eurasia Moto Bike Expo 2012, 1 Mart’ta kapılarını açtı. 4 Mart’a kadar gezilebilecek fuarda Honda, dokuzuncu salonda yer alan standında en yeni modellerini görücüye çıkarırken, farklı modelleri de ziyaretçilerle buluşturuyor.

Fuarın ilk gününde konuşan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, Türkiye’de geçen sene motosiklet satışlarının yaklaşık olarak 200 bin adet olarak gerçekleştiğini, nüfusu 74 milyon kişiye ulaşan ve ekonomik kalkınmasını hızla sürdüren Türkiye'nin diğer ülkelere kıyasla yüksek bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Yamasaki sözlerine şöyle devam etti: ”Şehirlerde ağırlıklı olarak hobi ve ticari kullanım olanağı sunan motosikletler, şehir dışı veya kırsal bölgelerde günlük hayatta farklı amaçlar için kullanılıyor. Ancak, kullanım kolaylığı, hafifliği, özgürce hareket etmeyi mümkün kılması ve ekonomik olması nedeniyle pek çok avantaj sunmasına rağmen, müşterilerimizin halen hedeflediğimiz memnuniyet seviyesine ulaşamadıklarını düşünüyoruz. Bu nedenle biz, Super - Cub ruhunu örnek alarak, Türkiye' de motosikletin yepyeni talepler göreceği, insanların yaşamını zenginleştireceği modeller sunmaya söz veriyoruz.”

Yamasaki ayrıca “Eurasia Moto Bike Expo 2012’de sergilediğimiz yeni ve rekabetçi modellerimiz, kullanıcıların motosiklete sahip olmasını kolaylaştıracak Honda finans projemiz ve yeni bayi ağı yapılandırmamız sayesinde satışlarımızı bir önceki yıla göre daha da artırarak pazar payımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Biz, Honda Türkiye olarak bundan sonra da “kalite ve güvenlik” temel kavramları üzerinde yoğunlaşacağız ve elbette dünyadaki en kaliteli motosikletleri, olabilecek en uygun fiyatla, bayilerimiz üzerinden müşterilerimize ulaştırarak zengin motosiklet yaşantısını sunmaya çalışacağız” dedi.

Standa ilgi büyük
Fuarın ilk gününde motosiklet severlerin yoğun ilgisini gören Honda standı, motosiklet tutkunları ve ailelerinin keyifle vakit geçirebileceği etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Fuar süresince devam edecek etkinlikler kapsamında, efsane modeli CBR1000 RR modelinin 20’inci yaşını da kutlayan Honda standında yer alan modellerini ekranların sevilen yüzü Ali Tınaz tanıtıyor.
Öte yandan çocukları da unutmayan Honda, onların Honda motosiklet modeli üzerinde fotoğraflarını çekerek www.honda.com.tr adresinde yayınlıyor.
“Tam kontrolün” 20’nci yılı: CBR1000RR
 
2012 model CBR1000RR, nefes kesici orijinal CBR900RR’nin, 1991 yılında EICMA şovundaki ilk tanıtımından bu yana 20 yıldır kendisiden önceki modelleri şekillendiren “tam kontrol” (total control) efsanesi üzerine şekillendirilmiş. O günden bu yana, güç ile kontrol arasında sağlanan mükemmel dengeyle motosikletin başarılı evrim süreci sürekli olarak geliştiriliyor.
“Super Sport’ların doğal evrimi” geliştirme konseptinde, 2012 CBR1000RR geliştirme takımı, sürüş keyfini daha da artırmak için bütün dikkatini şasi üzerine yoğunlaşıyor. Özellikle daha iyi yol tutuş, çekiş ve frenleme performansı için, yeni tekerlekler, yeni ön ve motosiklet üretiminde dünyada bir ilk olarak, Geliştirilmiş Balanssız arka süspansiyon kullanılıyor. Dinamizm ile yeni CBR1000RR’nin hızı arasında daha iyi bir bağ kurmak için yeni, daha agresif bir tarza sahip. Sürücülerin Honda’nın en heyecan verici ve gelişmiş Super Sport modelinden en fazla hazzı almasını sağlamak için zaten kapsamlı olan gösterge panelindeki ilave işlevsellikle bu model, artık daha kullanıcı dostu…
Maceracı ruhlara: 2012 Crosstourer Yeni V4 Adventure Spor Tourer
 
 
Tam boyutlu adventure sport touring motosikletler için yeni bir standart... Tüm yol tiplerinde ve uzun-kısa tüm yolculuklarda sadece sürücü veya iki kişiyle sürüş yaparken, denge ve yol tutuş için gelişmiş teknolojiye sahip V4 motor performansının eşsiz kombinasyonuTam boyutlu adventure sport touring motosikletler için yeni bir standart... Tüm yol tiplerinde ve uzun-kısa tüm yolculuklarda sadece sürücü veya iki kişiyle sürüş yaparken, denge ve yol tutuş için gelişmiş teknolojiye sahip V4 motor performansının eşsiz kombinasyonu
Honda, ilk defa konsept model olarak 2010 Eicma Show’da lanse edilen, yeni Crosstourer’i Eurasia Moto Bike Expo 2012’de Türkiye’deki motosiklet tutkunlarının beğenisine sunarak son teknoloji ürünü V4 modeli gamını da genişletmenin gururunu yaşıyor. Rahat dik sürüş pozisyonu ve maceracı bir makinenin manevra kabiliyeti ile birlikte spor bir tourer’den beklenen tüm keyfi ve heyecanı sunuyor.
Crosstourer, VFR1200F’de de bulunan güçlü V4 motor konfigürasyonu gibi spor özellikleri, yol tutuşu ve kontrolü sağlamak için yüksek amortisör ve dik sürüş pozisyonu gibi off-road motosikletlerde bulunan özellikler ile birleştiriyor. İki motosiklet türü arasındaki geçiş Crosstourer’i benzersiz ve çok yönlü bir hale getiriyor.
Genellikle off-road motosikletlerde, engebeli arazilerde sarsıntısız bir sürüş için kullanılan yüksek amortisör, sürücüye düzensiz yol yüzeylerinde fayda sağlarken, sağlam yüksek amortisör sistemleri ayrıca üst düzey bir sürüş kalitesi ve hassas bir kontrol sunuyor. Dik sürüş pozisyonu sürücü için konfor, kontrol ve üstün bir görünürlük sağlıyor.
EICMA 2010’da görücüye çıkan Crossrunner gibi, Crosstourer de, bir crossover motosiklette V4 motorun gücünü sağlıyor.Makine ayrıca, düşük sürtünmeli yüzeylerde, motorun arka lastiğin kaldırabileceğinden daha fazla güç iletmemesini sağlayarak sürücünün güvenliğini artıran TCS (Çekiş Kontrol Sistemi) ile birlikte gelir. Honda Kombine ABS gibi gelişmiş özellikler tüm hava ve yol koşullarına uygun bir motosiklet olduğunu vurgular – bu motosiklet gerçekten her şeye hazır. 
Motosiklet performansı, scooter erişilebilirliğiyle buluşuyor: Integra
 
Motorun ve gelişmiş şanzımanın sağlam baklava şekilli bir çelik şasiye monte edilmesiyle, Integra klasik bir motosikletin denge ve yol tutuş performansını sunuyoR
Integra ismini, scooter kullanmanın kolaylığını bir motosikletin dinamik performansı ile birleştirmesi gerçeğinden hareketle alıyor. Ayak ileride sürüş pozisyonuna, nesnelere karşı korunmaya, saklama bölmesine ve ikinci nesil Honda’nın yenilikçi Çift Kavramalı Şanzımanının otomatik şanzıman opsiyonuna sahip olan Integra, aynı zamanda bir scooter’da bulunmayan denge ve yol tutuş sağlıyor. Honda, Integra ile müşterilerin 21. Yüzyıl aracından beklediği çevreci ve güvenli teknolojileri kullanan, tamamen zevk veren bir sürüş deneyimi yaşatmak için tasarlanmış benzersiz ve modern bir makine sunuyor.Integra’nın makinenin kalbinde amaca yönelik olarak yerleştirilmiş bir motor ve şanzıman grubu bulunuyor.Sıvı soğutmalı, sıralı 2 silindirli 670 cm3 motor, ağırlık merkezini alçak tutacak şekilde yerleştirilmiş oldukça hafif ve kompakt bir ünitedir.  
Sürücülerin zamanlarının büyük çoğunluğunu geçirdiği yerde, düşük-orta motor devirlerinde güçlü bir tork ile çok yararlı güç sağlamanın yanı sıra düşük egzoz gazı emisyonları ve üstün bir yakıt ekonomisi de sunan Integra’da motor sürücünün seçmesi gereken bir manuel mod kontrolü ile birlikte güvenilir ve kolay bir otomatik vites kullanımı sağlayan Honda’nın ikinci nesil Çift Kavramalı Şanzımanıyla beraber çalışıyor.Her iki mod da, daha klasik CVT şanzımanları ile kıyaslandığında çok açık faydalar sağlıyor.

“Eğlenceli’, ‘kolay’, ‘konforlu’ ve ‘emniyetli’ Integra’nın tasarımı ve mühendisliği konusunda bilgi vermede yardımcı olan anahtar kelimeler. Yeni motor ve Çift Kavramalı şanzımanın görevini yerine getirmesi çok önemli olmakla beraber şasi de gerçek anlamda çok yönlüZevk veren ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatmak için değişikliklere tepki veren bir yol tutuşa sahiptir ancak makinenin bütün yol tiplerinde yolculuk yapabilmesi için dengeye ve sürüş kalitesine de ihtiyacı var. 

2012 NC700S:Yeni Konsept: Yalın Eğlence
NC700S, bir motosiklete uygun fiyata sürüş eğlencesi ve kullanım kolaylığı kazandıran basit bir gerekliliğin ürünüdür. NC700S, heyecan verici yol tutuşu ve farklı tarzıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.
NC700S için geliştirme teması “Yeni Konsept: Yalın Eğlence” idi. En baştan itibaren NC700S’nin sürüşü eğlenceye odaklandı. Bunun anahtarı yol tutuşu. NC700S, tüm deneyim seviyeleri için direkt, sezgisel, güven veren bir sürüş sunuyor.
Alçak sele konumu motosiklete erişimi kolaylaştırırken, motor yumuşak, tepki veren güç ve düşük devir torkunun güçlü hissi ile tüm kullanıcıları cezbediyor. Bu da, sürücüye zevk veren direkt ve eşsiz tepki ile alışılması zaman almayan bir motosiklet sunuyor.

NC700S motosiklet kullanımının esaslarına geri dönmeyi sağlayan bir araç:  eğlence ve hareket kabiliyeti...


Eğlencenin yanında kullanımı kolay ve çok amaçlı kullanım sunan NC700S, sürüş pozisyonu ile yüksek kontrol ve özgürlük hissi veriyor. Sade bir motosiklette son derece pratik bir özellik olan tam yüz kaskı barındırabilecek kadar geniş ve güvenli bir iç saklama alanı bulunan NC700S, Honda’nın kilitlenmeyi önleyici Kombine Fren Sistemi’ne (C-ABS) sahip.
NC700S’in kalbinde tamamen yeni bir motor bulunuyor. Sıvı soğutmalı, sıralı 2 silindirli 670 cm3 motor, düşük ağırlık merkezli oldukça hafif ve kompakt bir ünite. Düşük-orta motor devirlerinde mükemmel tork ile çok yararlı güç sağlamanın yanında düşük egzoz emisyonları ve gerçek olağanüstü yakıt ekonomisi sunuyor.  
NC700S, bir araç günlük olarak kullanıldığında önem kazanan çok yönlülük ve kullanım kolaylığıyla tamamlanmış eğlenceli ve uygun maliyetli sürüş deneyimli etkileyici ve geleceği yansıtan dizaynı yansıtıyor.
Eğlenceli crossover: NC700X
Kompakt bir pakette duyarlı güç ve güçlü tork sunmak için geliştirilmiş yeni 670cm3 sıralı, iki silindirli motor, yaklaşık 400km yol almayı sağlayan bir depo ile oldukça yüksek yakıt ekonomisi sağlar.
NC700X crossover, denge, frenleme ve motor performansı standartlarıyla birlikte bir pakette uzun hareket mesafeli süspansiyon, çeviklik ve hükmeden sürüş pozisyonu sunuyor. Motosikleti günlük kullanım için oldukça uygun hale getiren pratiklik ve kullanım kolaylığıyla birlikte eğlence ve cazip sürüş deneyimi sağlıyor.
NC700X’in kalbinde amaca yönelik olarak yerleştirilmiş bir motor ve şanzıman grubu bulunuyor.Sıvı soğutmalı, sıralı 2 silindirli 670 cm3 motor, düşük ağırlık merkezli oldukça hafif ve kompakt bir ünite. Düşük-orta devirlerde güçlü tork seviyeleri ile çok yararlı güç sağlamanın yanında düşük egzoz emisyonları ve olağanüstü yakıt ekonomisi sunuyor.
NC700X, yakıt depolarını bulacağınız yerde, tam bir yüz kaskını barındıracak büyüklükte güvenli bir iç saklama bölmesiyle dizayn edilmiş. Honda’nın Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi’ne (C-ABS) sahip olan NC700X Crossover modelinde kolay kullanışlı bir ulaşım kolaylığı sağlıyor.

 
CHP MİLLETVEKİLLERİ K1 BELGESİ KONUSUNDA KAMYONUM'A KONUŞTU
 
Fark Yaratan Tasarımıyla Kässbohrer Şimdi Daha da Hafif
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP MİLLETVEKİLLERİ K1 BELGESİ KONUSUNDA KAMYONUM'A KONUŞTU
Meclise taşımacılıkta kullanılan K Belgesi fiyatları üzerine bir yasa ...
Elazığlı İsaş Gıda, araç parkındaki Ford Cargo sayısını 20’ye çıkardı
Elazığ’ın önde gelen un ve yem fabrikalarından İsaş Gıda Sanayi, Ford ...
İŞTE TL'NİN YENİ SİMGESİ
Merkez Bankası'nın Türk lirasının dünyada bilinirliğinin artırılması amacıyla ...
 
Otokar’dan iki yeni Sultan teslimatı
Konfor ve ekonominin birarada sunulduğu Sultan otobüslerine olan talep ...
BİR BAKIŞTA: MARMARAY PROJESİ
İlk kez Sultan Abdülmecit’in döneminde 1860 yılında gündeme gelen ve ilk ...
Iveco’dan Euro 5 Motorlu Super Daily
Iveco yeni aracı olan Super Daily’yi Beylerbeyi Bosphorus Palace’da gerçekleştirdiği ...
 
Volkswagen Doğuş Finans’ın sunduğu indirimli faiz oranıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde otomobilsiz kadın kalmayacak
Türkiye’nin taşıt kredisinde uzman tüketici finansmanı şirketi Volkswagen ...
İSTANBUL’DAN ODESSA VE POTİ’YE YENİ FERRY-TREN HATTI
BATI-RORO SEFERLERİ DERİNCE’DEN BAŞLIYOR Batı–RoRo adıyla Derince/Odessa/Poti ...
BORÇ VE ALACAK AYNI HAVUZDA TOPLANIYOR MÜKELLEFLERİN VERGİ İADE ÇİLESİ BİTECEK
Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yıl sonuna kadar faaliyete geçirmeyi planladığı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtürkiyekamyoncukamyonumsondakikaKamyontreylerbusfahrer