Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Mart 2008 Pazartesi - 00:00

Filozof Artık Kamil Koç'un da Yanında

Filozof  Artık  Kamil Koç un  da  Yanında

Bu kapsamda Kamil Koç Otobüsleri de 2007 yılı sonunda Castrol’le yaptığı işbirliği çerçevesinde sürücülerinin eğitimi konusunda bir ilke imza attı. Filozof’un emniyetli ve ekonomik araç kullanım eğitimlerinden yararlanan 455 Kamil Koç sürücüsü sertifikalarını aldı. Uydu kontrollü araç takip sistemi, emniyetli ve ekonomik araç kullanım eğitimleri, ücretsiz yol yardım ve sağlık desteği ile benzeri hizmetlerden oluşan Filozof, taşımacılık sektörünün köklü kuruluşu Kamil Koç’a da tasarruf sağlamaya başladı.

Sadece madeni yağ tedarikçisi olmakla kalmayıp, aynı zamanda müşterilerinin işlerinin ilerlemesi için de çalışan Castrol, Filozof teklifi ile filoların sorunlarına çözüm üreterek masraflarını azaltmayı amaçlıyor.

1926 yılından bu yana hizmet veren Kamil Koç, bu anlaşma ile sektöründe hizmet kalitesi çıtasını yükseltmeyi hedefliyor. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sena Kaleli, rekabetin taşıma fiyatlarını düşük tutmak değil, hizmet standardı  ve kalitesini yükseltmek olduğuna inandıklarını söyledi.

KALİTE YÜKSELDİ, MALİYETLER DÜŞTÜ

Castrol’ün desteği ile Kamil Koç şoförlerine periyodik olarak emniyetli ve ekonomik araç kullanımı eğitimleri verilmesine Kasım 2007’de başlandı. Filozof’un profesyonel sürüş eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerde sürücüler, değişen yol koşullarına göre sürüş teknikleri, araç ve yol güvenliği, karşılaşılabilecek olası durumlarda araç kontrolü ve ekonomik araç kullanımı konularında ayrıntılı biçimde bilgilendiriliyor. Bu sayede hizmet kalitesini arttıran Kamil Koç, aynı zamanda daha düşük maliyetlerle çalışma imkanı yakaladı.

Kamil Koç’un Bursa, İstanbul, Ankara; Antalya ve İzmir gibi ana hareket noktalarında üçer günlük periyotlar halinde verilen eğitimlerde, bütün kaptanlara emniyetli ve daha ekonomik araç kullanımının püf noktaları aktarıldı.  İlki 21 Kasım 2007 tarihinde Bursa, Ankara, İzmir ve İstanbul’da başlayan, 13 Aralık 2007’de tamamlanan ilk aşamada Kamil Koç’un 295 sürücüsü eğitim aldı. 16-18 Ocak, 28- 29 Ocak ve 31 Ocak 2008 tarihlerinde İstanbul, Bursa ve Antalya’da verilen eğitimlere 160 şoför katıldı.

Müşteri memnuniyeti ve hizmette kaliteyi sağlamada en etkili araç olan eğitim konusuna büyük önem verdiklerini belirten Sena Kaleli, “bu tür eğitimlerle toplumsal sorumluluğumuzu da yerine getirerek, çalışanlarımızın bilinçli, bilgi ve beceri açısından sektörümüzde örnek temsilciler olmayı hedefliyoruz” dedi.

Castrol Filozof Hizmet Paketinde Neler Var?

Bugüne kadar taşımacılık sektörüne özel düşünülmüş ve oluşturulmuş en kapsamlı ve etkin hizmet programı olan Filozof Akılcı Filo Yönetim Sistemleri aşağıdaki hizmetleri içeriyor: 

  • Filoların en önemli yatırımları olan araçlarının daha uzun süreli ve güvenli kullanımını sağlayan “Emniyetli Araç Kullanım Eğitimi”
  • Filolara işletim giderlerinde büyük ölçüde tasarruf sağlamayı amaçlayan “Ekonomik Araç Kullanım Eğitimi“
  • Yakıt tüketimini azaltan “Castrol Elixion 0W-30”
  • Kaza ve arıza durumunda 7 gün 24 saat hizmet veren “Dost Eli Ücretsiz Yol Yardımı ve Sağlık Desteği”
  • Araç sürücülerinin işe uygunluğunu ölçümleyen “İdeal Sürücü Testi”
  • Başarılı filo sürücülerinin motivasyonlarını, verimliliklerini ve işe bağlılıklarını artıracak  “Sürücü Performans Ödül Programı”
  • Filo araçlarının yoldaki durum ve konumlarını Internet üzerinden takip etme olanağı sağlayan “Uydu Araç Takip Sistemi”

 
Otokar, 2008 Hedeflerini Açıkladı
 
Karsan, Peugeot ve Citroen İle El Sıkıştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumsrcdikkattreylerfahrersondakikakamyoncubustürkiye