Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Eylül 2023 Çarşamba - 17:47

Say Global Logistic’ten Tırsan Araç Yatırımı

Güvenilir lider Tırsan; İzmir’in öncü lojistik firmalarından biri olan Say Global Logistic’e 5 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Rideteslim etti.

Say Global Logistic’ten Tırsan Araç Yatırımı

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği ürünleriyle lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Güvenilir lider Tırsan, Adapazarı fabrikasında teslimatlarına devam ediyor. Tırsan’ın gerçekleştirdiği teslimat törenine; Say Global Logistic Genel Müdürü Bekir Say, Filo Müdürü Murat Say, Finans Müdürü Gökhan Say, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Temsilcisi Can Acar katılım gösterdi.

Tırsan Adapazarı Fabrikasında yapılan teslimat töreninde açıklama yapan Say Global Logistic Genel Müdürü Bekir SayTırsan’ın Türkiye’nin lider üreticisi olarak hem kendilerine hem de müşterilerine güven verdiğini belirten Say, “Tırsan’ın sektördeki en sağlam ve en güvenilir treylerleri üretiyor. Tırsan kalitesinin başka hiçbir markada olmadığını biliyoruz ve bu kaliteden dolayı treyler yatırımımızıTırsan’a yapıyoruz. Bunun yanı sıra Tırsan ürünlerinin başarılı performansı, yüksek ikinci el değeri, firmamıza sağladığı kaliteli, hızlı satış sonrası hizmetler ve Tırsan’a duymuş olduğumuz sonsuz güven, yatırımlarımızda ilk tercihimiz olarak Tırsan markasını seçmemizde büyük rol oynamaktadır” dedi.

Tırsan, Bize Büyük Katkı Sağlıyor           

Bekir Say,” Say Global Logistics olarak Dünya’nın her yerine kaliteli, yenilikçi, hızlı ve güvenilir hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Firmamız; yurt dışı, yurtiçi, ıntermodal ve ADR’li taşımacılık yapmaktadır. Mottomuz tam zamanında sürdürülebilir kaliteli lojistik hizmetidir. İşte tam bu noktada Tırsan devreye giriyor. Gerek araçlarının güvenli taşıma garantisi, gerekse araçların düşük işletme maliyeti ile Tırsan bize büyük katkı sağlıyor. Say sözlerini şu şekilde tamamladı:‘’Son alınımı yapmış olduğumuz, Multi Ride araçlarının sahip olduğu çift süspansiyon sistemiyle ayarlanabilir beşinci teker yüksekliği sayesinde filomuzda bulunan tüm çekicileri ayırt etmeden tüm taşımalarımızda kullanabiliyoruz. Buda bizim için çok büyük avantaj. Tırsan ile yıllardır sürdürdüğümüz başarılı iş birliğini ileriki yıllarda da artırarak devam ettireceğiz” açıklamalarında bulundu.

Tırsan araçları hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Tırsan olarak, 46 yıldır müşterilerimizin ihtiyaçları için geliştiriyor, üretiyor ve 70’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Tırsan Perdeli Multi Ride araçlarımız farklı çekicilerle de kullanım olanağı sağlayan, çok fonksiyonlu süspansiyon özelliğine sahip. Bu sayede iş ortağımız, taşımalarında çekici ayırt etmeden taşımalarını yapabilecek. Ayrıca, aracın sahip olduğu yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir. Türkiye’nin en geniş servis ağına sahip olduklarının da altını çizen Erkoç,” Tırsan, yurt içi ve yurtdışında   597 yetkili servisi ile tamir, bakım ve yedek parça satış hizmeti vermektedir. Uluslararası nakliye yapan Say Global Logistic, yurt dışı operasyonlarında olduğu gibi Türkiye operasyonlarında da her konuda desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlar, çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olup, çekici ayırt etmez. Bu sayede hem midilli hem de yarı midilli çekiciler başta olmak üzere tüm çekicilerle eşleşebilir.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır.

Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde; 5 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunmaktadır. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu ile uluslararası yük taşımacılığı gerçekleştiren müşterimiz için doğru çözümdür.

 

 
"Değişen Ticari Düzenlemeler, Lojistik Sektöründeki Şirketleri Hem Fırsatlarla Hem De Zorluklarla Karşı Karşıya Bırakabilir
 
Tunç Soyer, "Attığımız Adımlar 'Bir Kuşak Bir Yol' da Dahil Olmak Üzere İzmir'in Uluslararası Ticaret Koridorlarındaki Konumunu Güçlendirecek"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamil Koç’un Erzurum Acentesi Filosuna 13 Adet TEMSA Maraton Ekledi
Kâmil Koç, eşsiz bir seyahat deneyimi hedefiyle araç filosunu yenilemeye ...
Anadolu Isuzu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 25 Adet Otobüs Teslim Etti
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ...
Tırsan, Kaçmazlar’a 50 Adetlik Bitüm Tankeri Teslimatını Gerçekleştirdi
Tırsan; bilgi ve tecrübesiyle yıllardır akaryakıt tedarik zincirinin her ...
 
Anadolu Isuzu Kuzey Makendonya’ya Yeni Araç Sevkiyatını Gerçekleştirdi
Anadolu Isuzu'nun Balkanlar bölgesine yönelik ihracatı artmaya devam ediyor. ...
Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’den Transbatur Lojistik’e 200 Adetlik Dev Volvo Çekici Teslimatı
Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak her biri alanının ...
HC Lojistik Filosunu Altı Adet Tırsan Brandalı Multi Ride ile Genişletti
Tırsan; Türkiye’den Avrupa’ya, Ortadoğu’ya ve Asya’ya lojistik hizmeti ...
 
Erkan AGRO’nun Tercihi Scania Oldu
2023 yılının ilk altı ayında en çok tercih edilen ithal çekici markası ...
TEMSA, Litvanya’da 50 Adetlik Yeni Bir Teslimat Gerçekleştirdi
Avrupa’da büyümesini hızlandıran TEMSA, Litvanya pazarının önde gelen ...
Toru Un, Tekrar Lokman Koçaslan Otomotiv’i Tercih Etti
Toru Un, filosunu ve hizmet kapasitesini genişletmek amacıyla Lokman Koçaslan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaKamyonkamyoncu haberler fahrerlkwtruckdikkatkamyonum