Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Ocak 2007 Perşembe - 00:00

Taşımacılıkta Yeni Üs Ankara!

Taşımacılıkta Yeni Üs Ankara!

RODER Süper Bir Projeyle Taşımacılığın Yeni Üssünü Ankara Yapıyor

Dağıtım ve toplama merkezi olma anlamında hem iç hem uluslararası piyasada ihtiyaçlara cevap veren önemli bir potansiyelin sahibi Ankara… Bu anlamda ݝç Anadolu Bölgesindeki işlevselliği, nakliye firmaları tarafından kolay ulaşılan ve kolay operasyon yapılabilecek bir konumda olması dahası potansiyeli nedeniyle gelecek dönemlerde de bir çekim merkezi olacağı öngörülerek Kazan’da taşımacılık üssü projesi hayata geçiriliyor.

520 dönüm arazi üzerine 6 trilyona yakın bir yatırımla kurulacak olan taşımacılık üssü uluslararası taşımacılık yapacak olanların tüm ihtiyaçları gözetilerek projelendirilmiş. Neler mi var bu üssün içerisinde?  Parklar, gümrüklü antrepolar, depolama alanları, uluslararası taşıma firmaları, ihracatçı ve ithalatçı firmalar, gümrük komisyonlarına ait bürolar, gümrüğün burada kuracağı bir teşkilat, yükleme boşaltma aktarma ihtiyaçlarına cevap verecek donanımlar, tesis ve yapılar, otel, motel, lokanta, servis, acente, tamir bakım istasyonu, yedek parça, benzinlik ve bütün bunların dışında olmak üzere genel olarak Türkiye’ deki lokasyon dışındaki firmalarında bulunabildiği bir tesis, bankaların ticari faaliyetlere hizmet ve cevap verdiği bir düzen şeklinde devasa bir kompleks olarak planlanıyor.

Yapılacak olan Kazan Taşımacılık Üssü, Türkiye’nin şu ana kadarki ilk ve en büyük projesi olarak gündeme getirilen ve RODER Başkanı Saffet Ulusoy’un iradesinde oluşan bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

Erhan Gündüz’ün Rüyası Gerçekleşiyor

Henüz çalışmaları devam eden, Avrupa’dan gelen malların Asya’ya, Kuzeyden gelen malların Asya ve Güneye transit olarak götürülmesinde ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla tasarlanan üs, iç piyasada da Marmara, Karadeniz ve Ege lokasyonlu kuruluşların Doğuya ve Güneye yönelik faaliyetlerinde bir dağıtım ve elleçleme merkezi olmayı amaçlıyor.

Esasında proje RODER 2. Başkanı Erhan Gündüz’ün bir rüyası ve önümüzdeki günlerde bu rüya yaşanan bir gerçeklik olarak da karşımıza çıkacak. Yaklaşık üç yıl önce çalışmalarına başlanan bu devasa taşımacılık üssünün tüm altyapı çalışmaları ve hazırlıkları bitmiş durumda. RODER Ankara Toplu ݝşyeri Yapı Kooperatifi tarafından çalışmaları yapılan ve tüm yatırımları tamamlanan üs, gerekli yasal sürecin tamamlanmasını bekliyor. Yasal sürecin tamamlanmasının ardından RODER yetkilileri inşaat çalışmalarının hemen başlayacağını ve çok kısa bir süre içerisinde de projenin revize olacağının müjdesini veriyorlar.

Kendi Özelinde ve Önemli Bir Proje

ݝstanbul’ un uluslararası taşımacılık anlamında çok yüklü ve ihtiyaçlara cevap verme anlamında yoğun olmasından kaynaklanan problemin aşılması nedeniyle ve gerek fiziki gerekse zamana yönelik en avantajlı şehir olması anlamında tercih edilen Ankara, bu projede ݝstanbul’a bir alternatif değil bir uzantı ve gereklilik şeklinde kendini gösteriyor. RODER yetkilileri, var olan ihtiyaca cevap vermek ve fiziki potansiyeli nedeniyle tercih edilen Ankara Kazan Taşımacılık Üssünün kendi özelinde ve önemli bir çalışma olduğunun da altını çiziyorlar.

 
TCDD 'ye Yirmi Tekerlekli Sandalye
 
Binali Yıldırım Hızlı Tren Hattında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerkamyonumsondakikaKamyonnewsdikkatbustürkiye haberler