Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Ocak 2007 Perşembe - 00:00

TCDD 'ye Yirmi Tekerlekli Sandalye

TCDD  ye Yirmi Tekerlekli Sandalye

class="MsoNormal" style="MARGIN: 0in 0in 0pt; mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto">Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Demiryol- ݝş Sendikası ve Kamu Engelliler Derneği’nce, engellilerin kullanabilmesi amacıyla bağışlanan tekerlekli sandalyelerin TCDD'ye teslim törenine katıldı. Ankara Tren Garı’nda düzenlenen törende Başkent Ekspresi’ne bağlanan engellilere yönelik biniş rampasının bulunduğu özel vagonu da hizmete açan Yıldırım, rampayı kullanarak trene binen Murat Uslu adlı engelli vatandaşı da uğurladı.

Demiryol- ݝş Sendikası ve Kamu Engelliler Derneği tarafından hibe edilen 20 tekerlekli sandalyenin 15 garda hizmet vereceği belirtilirken hedefin tüm garlarda tekerlekli sandalye bulundurulması olduğu belirtildi.

Engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkların diğer vatandaşlara sağlananlardan çok daha önemli olduğunun altını çizen Ulaştırma Bakanı, TCDD Genel Müdürlüğü’nde 845 engelli çalışan bulunduğunu, bu nedenle engellilere yönelik donanımın gerekliliğini en iyi TCDD'nin bildiğini anlattı.

Yıldırım, gelecek yıl hizmete girmesi öngörülen hızlı trenlerin de engellilere kolaylık sağlayacak donanımla imal edileceğini sözlerine eklerken TCDD Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kamu Engelliler Derneğinin Başkanı Yıldıray Çınar, tekerlekli sandalyelerin hibe edilmesine neden olan olayın ise bir kızın otobüse binerken bir başka kişinin kucağında tacize uğraması olduğunu söyledi.

Ulaştırma Bakanı Yıldırım düzenlenen törende, Çınar ve Demiryol-ݝş Sendikası Genel Başkanı Ergun Atalay'a katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi. Binali Yıldırım, tören sonrasında Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 125. yıl dönümü anısına hazırlanan ve Jale Tezer Özel Eğitim Kurumlarınca Ankara Garında düzenlenen Atatürk fotoğrafları sergisinin açılışını da gerçekleştirdi.

 
Hakiki Koç'un Sahibi Mehmet Niyazoğlu Hayatını Kaybetti
 
Taşımacılıkta Yeni Üs Ankara!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busfahrertürkiyelkwsondakikaşoförnewskamyonum haberler