Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
1 Nisan 2013 Pazartesi - 12:06

Shell-Zavoli İşbirliği

Otogaz pazarında önemli bir iş birliği gerçekleştiren Shell ve Zavoli, tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. İki güçlü marka, 28-30 Mart arasında “Gas Turkey Uluslararası LPG, CNG, LNG Fuarı”nda gaz sektörünün paydaşlarıyla bir araya gelerek, sundukları yenilik ve fırsatları tüketicilerle paylaştı.

Shell-Zavoli İşbirliği

Shell & Turcas ve enjeksiyonlu otogaz sistemleri markası Zavoli, sektöre ilişkin uzmanlıklarını birleştirerek ‘Stratejik Ortaklık’ kapsamında bir iş birliği gerçekleştiriyor. Bu iş birliği çerçevesinde; otogaz dönüşüm sektörününün öncü firması Zavoli, kalitesi ve temizliğine güvendiği Shell AutoGas’ı tavsiye ediyor. Zavoli ve Cangas dönüşüm kiti kullanıcıları Shell AutoGas’ı tercih ederek, Türkiye’de 7 milyon üyesine cazip fırsatlar sunan Shell Club Smart Card sadakat programının ayrıcalıklarından da yararlanıyor.
Shell ve Zavoli, LPG sektörünün büyük buluşması “Gas Turkey Uluslararası LPG, CNG, LNG Fuarı”na birlikte katıldı. İki güçlü marka, 28 – 30 Mart tarihleri arasında CNR Expo Fuar Alanında gerçekleştirilen fuarda katılımcılarla ürün ve hizmetler hakkında bilgiler paylaştı.
Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Shell kalitesi ve uzmanlığını daha yaygın hale getirmek için sektörlerinin öncü firmalarıyla iş birlikleri gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Müşterilerimiz, Shell AutoGas ile ödediklerinin tam karşılığını her dolumda yüksek kaliteyle alıyor. İstasyonlarımızdaki uzman ön saha elemanları, emniyetli ve güleryüzlü bir hizmet sunuyorlar. Ayrıca sadece ürün ve hizmet kalitesi ile yetinmeyerek, güvenlik ve kontrol konularında da müşterilerimize destek oluyoruz. Bu kapsamda sektörünün güçlü markası Zavoli ile olan iş birliğimizden büyük mutluluk duyuyoruz. Zavoli’nin otogaz konusundaki tecrübesi ve Shell AutoGas’ın ürün kalitesinin birleşimi ile müşterilere güvenilir ve avantajlı bir seçenek sunuyoruz.”
Zavoli Polaris Genel Müdürü İhsan Fırat ise Shell AutoGas ile otogaz sektöründe güçlü bir seçenek oluşturduklarını belirterek şöyle konuştu:
“Zavoli’nin üstün teknolojisini tercih edenlere, kalitesinden ve temizliğinden emin olduğumuz Shell AutoGas’ı öneriyoruz.Shell’in ürün kalitesini otogaz sektöründeki birikimimiz ve gelişmiş teknolojimizle birleştiriyor, tüketicilere avantajlar sağlıyoruz. Bu iş birliği ile müşterilerimize yüksek teknoloji sağlamanın yanı sıra çevre dostu bir seçenek de sunuyoruz.”

 
Birsöz Nakliyat'a 10 Adet Axor
 
Staroil, ECOWAS 2013 Fuarı’nda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Birsöz Nakliyat'a 10 Adet Axor
Birsöz Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. araç filosunu genişletmek, ...
Miroğlu Nakliyat’a Yeni Çekiciler
Mercedes-Benz Türk, Miroğlu Nakliyat ile işbirliğini Mart ayında daha ...
Kılıçlar’dan BYM’ye 2 Adet Stralis
Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv BYM Lojistik firmasına ...
 
Action Madencilik “Allison” Dedi
Allison şanzımanlar, Batı Avustralya’da maden mühendisliği hizmeti veren ...
1 Milyonuncu Ford Transit Connect
Türkiye’nin lider otomotiv firmalarından Ford Otosan’ın mühendislik gücü ...
Serin’den İnanç Nakliyat’a 6 Treyler
Serin Treyler, merkezi Konya’da bulunan İnançlar Nakliyat A.Ş.‘ye 6 adet ...
 
Çilemiz Ne Zaman Bitecek
Devletten aldıkları belgeleri ve ödedikleri vergilerle yasal olarak çalışan ...
Ups Vietnam’ı Dünyaya Bağlıyor
UPS, geçtiğimiz günlerde, iki ekspres taşımacılık şirketinin ortak girişimi ...
GEFCO- Honda İşbirliği
Otomotiv lojistiği sektörünün liderlerinden GEFCO Türkiye ile Japon Otomotiv ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtruckKamyonsondakikatürkiyelkw haberler kamyoncufahrer