Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Şubat 2008 Pazartesi - 00:00

Bu Yıl Ev Sahibi Türkiye

Bu Yıl Ev Sahibi Türkiye

Eğitim konusunda çok yoğun çalışmalar yapan, bu konuda hizmet verdiği tüm ülkelerde büyük yapılanma ve yatırımları olan Scania’nın, her yıl düzenlenen Bölgesel Eğitim Toplantısı bu yıl Türkiye’de gerçekleştirildi.

Scania’nın Deniz Aşırı Ülkeler kapsamında görev yapmakta olan Eğitim Yöneticileri ve Koordinatörleri ile Scania Akademi üst düzey yöneticilerini bir araya getiren Bölgesel Eğitim Toplantısına bu yıl Türkiye ev sahipliği yaptı. Türkiye, Doğuş Otomotiv bünyesinde yapılandırılmış olan eğitim organizasyonu ve Şekerpınar’da bulunan eğitim merkezi ile Scania’nın eğitim konusunda en güçlü ve örnek alınan pazarlarından biri konumunda. Bu yıl düzenlenen toplantıya ev sahipliği yapan eğitmenler, aynı zamanda Türkiye’de gerçekleştirdikleri eğitim projeleri ile ilgili detaylı bilgilendirme yapma imkanı buldular.

Scania’nın eğitime yönelik operasyonları ve planlanan eğitim projeleri hakkında bilgi paylaşımı yapılması ve ülkeler arasındaki bölgesel işbirliğini artırmak amacı ile düzenlenen geleneksel bölgesel eğitim toplantılarından biri olan İstanbul’da düzenlenen toplantı, Doğuş Otomotiv Şekerpınar Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. İki gün süren toplantılara, Güney Afrika, Fas, Kenya, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, İsrail, Suriye, İsveç ve Türkiye’den Scania yöneticileri katıldı. Scania Akademi Genel Müdürü Peter Janssens, Şekerpınar Eğitim Merkezi’nde yaptığı açılış konuşmasında, 2008 yılında Scania Akademi olarak dünya çapında eğitim operasyonlarına büyük önem verdiklerinin altını çizerek “Scania olarak küresel eğitim ağımızdaki 52 eğitim merkezi, 100 tam zamanlı eğitmen ve 100 yarı zamanlı eğitmen aracılığıyla 23 farklı dilde eğitim vermekteyiz. Amacımız; Scania’nın operasyonlarının yürütüldüğü tüm ülkelerde yüksek kalitede standardizasyona ulaşmaktır” diye konuştu.

Scania Akademi Eğitim Operasyon Yöneticisi Steen Gram ise, Scania küresel eğitim ağındaki bölge dağılımlarını ve hangi bölgenin hangi Scania Eğitim Direktörü tarafından yönetildiğini dünya çapında çarpıcı örnekler vererek aktardı. Gram konuşmasında, Scania markası olarak eğitime verdikleri önem doğrultusunda üretkenlik, verimlilik ve Scania personelinin eğitime katılım oranlarının Scania için önemli bir performans göstergesi olduğunu da kaydetti.

Türkiye pazarından sorumlu Scania Akademi Eğitim Bölge Direktörü Benny Johansson, eğitim alanında Doğuş Otomotiv ile birlikte gerçekleştirmiş oldukları uluslararası organizasyonların çok verimli geçtiğini ifade etti. Ayrıca Benny Johansson “Scania Akademi olarak, öncelikle farklı ülke pazarlarının eğitim ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. İkinci aşamada eğitim ihtiyaçlarına yönelik eğitim materyallerinin hazırlıklarını tamamlıyor, üçüncü aşamada bölgesel kapsamda gerekli eğitimleri düzenliyor ve son aşamada eğitim raporlama sistemini kullanarak eğitimlerin üretkenlik ve verimlilik oranlarını hesaplıyoruz” açıklamasını yaptı.

Toplantıda ayrıca, en iyi mekaniker takımı yarışması olan TOP TEAM çalışmalarına yönelik planlamalar da açıklandı. Buna göre, 2008 yılında ulusal eleme ve finallerini gerçekleştirecek olan ülkelerin 2009 yılında Bölgesel Yarı Finalleri yapılacak. Yarı finali geçen ülkeler arasından 10 takım Dünya Finaline gitmeye hak kazanacak.

Eğitim konusuna verdiği önem ve bu konuda elde ettiği başarılarından bir kez daha övgü ile bahsedilen Doğuş Otomotiv Scania yetkilileri, önümüzdeki yıllarda eğitimin operasyonlarına hız kesmeden devam edecek. 2007 yılında Türkiye’de, 475 adet sürücüye ekonomik ve güvenli sürüş eğitimi hizmeti ulaştıran Scania, 2008 yılında eğitim verilen kişi sayısını 500 adedin üzerine taşıyarak verdiği ücretsiz eğitim hizmeti ile üstlendiği sosyal sorumluluk ile fark yaratmaya devam edeceklerini ifade etti.  

 
Teslimatlar Hız Kesmiyor
 
Ayın Röportajı: MAN, Birçok Konuda Teknolojik Gelişmelere İmza Atmış Bir Firma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bussondakika haberler newssrckamyoncufahrerKamyontreyler