Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Şubat 2008 Çarşamba - 00:00

İstanbul-Kocaeli Nakliyeciler Derneği 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

İstanbul-Kocaeli Nakliyeciler Derneği 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

ݝstanbul-Kocaeli Nakliyeciler Derneği 3. Olağan Genel Kurul sonuçları açıklandı. Dernek Başkanı Sedat Tatar’ın konuşmasıyla başlayan 3. Olağan Genel Kurulda, söz alan Genel Kurul Üyeleri, genel olarak  derneğin her geçen gün gücüne güç kattığını, nakliye sektörünün birçok sıkıntısının olduğu ݝstanbul’da, Sirkeci’de 40 yıldır nakliye borsası olarak devam eden ancak son bir yıldır Devlet Demir Yolları 1. Bölge Müdürlüğünce kapatılan yerin tekrar ݝKNADER adına kiralanması için çalışmalar yapıldığını 4925 sayılı yasa ve buna bağlı çıkarılan yönetmeliğin uygulanmasıyla birlikte birçok küçük ve orta işletmenin nakliyeci ve kamyoncu esnafının işini bırakmak zorunda kaldığı bu sürecin halen devam ettiğini belirttiler.

Ayrıca Gebze ilçesinde belediyeye ait yerde Yap-ݝşlet-Devret modeliyle bir şirkete verilen kamyon garajının şoför ve nakliyeci esnafını mağdur ettiğini burada birçok sorunun bulunduğunu, en büyük sorununda 13 m2 lik yazıhanelerin kiralarının çok yüksek olduğunu, bunun da nakliyeci esnafını zorladığını ifade ettiler. Yeni seçilen dernek yönetiminin mevcut sorunları masaya yatırarak çözüm bulmasını temenni ettiler. Kongrenin divan başkanlığını ݝstanbul MHP Eski Milletvekili ve Meclis ݝdare Amiri Ahmet Çakar yaptı. Kongreye ݝstanbul ve Kocaeli’nden birçok firma sahibi ve yetkilisi katıldı. Kongrenin bitiminde yeniden dernek başkanlığına seçilen Sedat Tatar Genel Kurul Delegelerine teşekkür ederek verilen görevleri yapmak için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini ve sorunlara çözüm getireceklerini belirtti.

 
Bakan Yıldırım 'ın Singapur Temasları
 
'YILIN BAKANI' SEÇİLDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonsrcfahrerlkwtrucktürkiyekamyonumtreylerkamyoncu