Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Mart 2008 Pazartesi - 00:00

III. Scania garanti & yol yardım toplantısı gerçekleştirildi

III. Scania garanti & yol yardım toplantısı gerçekleştirildi

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye’de hem satış hem de satış sonrasında önemli başarılara imza atan Scania, büyüyen araç parkı ve artan müşterilerine sunduğu hizmetlerini sürekli geliştiriyor. Satış sonrasında sunulan hizmetler konusunda en çok önem verilen konulardan biri olan yol yardım hizmetleri. Scania, Türkiye genelinde 21 adet yetkili servis noktası, 27 adet acil yol yardım aracı ve 7 gün 24 saat hizmet veren call center ile müşterilerinin araçlarını kendilerine ihtiyacı olursa olsun rahatlıkla ulaşılabilen bir yapılanmaya sahip. Scania,  sunduğu bu benzersiz hizmeti gerçekleştiren ekip arkadaşlarını 2007 yılında verilen hizmetleri değerlendirmek ve 2008 yılı hedeflerini, gelişmeleri paylaşmak amacı ile ݝstanbul’da düzenlediği Garanti ve Yol Yardım Toplantısında biraraya getirdi.

3. Scania Garanti ve Yol Yardımı Toplantısı’nda Türkiye çapına yayılmış Scania Yetkili  Servis teşkilatının bir araya gelmesindeki bir diğer önemli sebep, hizmet ağına yeni eklenen servisler ve yeni personellerin tanışması, tecrübelerini paylaşması ve uyumlu bir işbirliği için gerekli iletişimin kurulmasının desteklenmesi idi.

Düzenlenen toplantının garanti bölümünün ana teması garanti uygulamalarının verimliliği, uygulanma şartları ve Scania garanti sisteminin daha da geliştirilmesine yönelik yeni atılımların yetkili servis ağıyla paylaşılmasıydı. Bu bağlamda, toplantıda yetkili servislerin 2007 yılındaki genel durumları mercek altına alınırken, garanti oranlarıyla ilgili veriler analiz edildi ve değerlendirmeler yapıldı. Yetkili servislerin uluslararası Scania standartlarında hizmet verebilmesine yönelik çalışmalardan biri olan KPI (Anahtar Performans Göstergesi) sistemi hakkında bilgiler verilirken bu sistemin oranları hakkında açıklamalar yapıldı.

3. Scania Garanti ve Yol Yardımı Toplantısı’nda ayrıca 2008 yılı için belirlenen hedefler açıklanırken, 2008 yılında yaygınlaştırılacak yeni uygulamalar hakkında yetkili servis ağı da bilgilendirildi. Yeni uygulamalar içinde Garanti Audit, SDP3 Vera kullanımı gibi müşteri memnuniyetini daha da yukarı taşıyacak denetim ve işletim sistemleri üzerinde duruldu.

Scania satış sonrasında verdiği hizmetler konusunda gerçekleştirdiğiyetkili servis teşkilatı, yol yardım hizmetleri, garanti uygulamaları, CRM çalışmaları ve şikayet yönetimi operasyonları ile müşteri memnuniyet oranını da her geçen yıl daha da artırıyor. 2007 yılında servislerden hizmet alan müşterilere uygulanan memnuniyet anketleri sonuçları ‰ seviyelerinde bir memnuniyet oranını ortaya koyuyor. 2008 yılında bu oranın ? seviyesine çıkartılması hedeflenirken, çalışmalara düzenlenen garanti ve yol yardım toplantısı ile start verildi.

 
Karsan, Peugeot ve Citroen İle El Sıkıştı
 
Taşımacılığın Sıkıntıları Dile Getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikakamyonumbussrckamyoncuKamyon haberler türkiyenews