Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Ocak 2007 Cuma - 00:00

Gümrük Müsteşar Vekili Şahin'den Beni Görevimden Alın' Çağrısı

Gümrük Müsteşar Vekili Şahin den Beni Görevimden Alın  Çağrısı

Danıştay'ın, akaryakıt kaçakçılığına karıştığı iddiasıyla Yargıtay'ın hakkında soruşturma yapmasına izin verdiği Gümrük Müsteşar Vekili Mehmet Şahin, bugün katıldığı bir törende hakkındaki soruşturmanın selameti açısından görevinden alınmasını istediğini dile getirdi.
Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de Şahin'in talebini kabul ettiğini belirterek, "Onu nadasa bırakıyorum. Gelişi daha iyi olacak" dedi. Esenboğa Havaalanı gümrük ambarında gerçekleştirilen Güm-Kart Projesi pilot uygulama törenine Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Gümrük Müsteşar Vekili Mehmet Şahin ve Maliye Bakanlığı Müsteşarı Hasan Basri Aktan katıldı. Burada bir konuşma yapan Gümrük Müsteşar Vekili Mehmet Şahin, hakkında alınan soruşturma kararı ile ilgili olarak bir karar aldığını söyledi. Türk adaletine sonuna kadar güvendiğini ifade eden Şahin, "İzmit Gebze'de ithalat akaryakıt talebi sözkonusu yapıldı. Pire deve yapıldı. Gümrük Müsteşarlığı, hem fonksiyon hem devlet güvenliği hem temsil bakımından önemli bir makam. Ben de vekaleten de olsa bu makamın başındayım" dedi. Türk adaletine sonuna kadar güvendiğini ve veremeyecek hiçbir hesabı olmadığını ifade eden Şahin şunları kaydetti: "Adalet mutlaka tecelli eder. Hem temsil ettiğim Gümrük Müsteşarlığı'nı, hem müsteşarlık makamını, hem de kendimi milyarda bir bile olsa zan altında bırakmamak,'acaba' sorusunu sordurmamak, teşkilatımı, müsteşarlık makamını yıpratmamak amacıyla, takibatın selameti açısından sayın Bakanım uygun görürlerse bu görevden ve kadromun bulunduğu Gümrük Başkontrolörlüğü görevimden azlimi talep ediyorum".
Devlet Bakanı Tüzmen ise Şahin'in talebini pazartesi gününden itibaren kabul edeceğini belirterek, "Onu pazartesi gününden itibaren nadasa bırakıyorum. Gelişi daha iyi olacak" dedi.

Tüzmen, Gümrük Müsteşar Vekili Şahin'in Görevden Alınma Talebini Değerlendirdi


Devlet Bakanı Tüzmen: "Şahin çok örnek bir davranış sergiledi" "geçici bir süre için nadasa bırakacağım ama dönüşü çok daha iyi olacak"

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, bugün hakkında alınan soruşturma kararı nedeniyle görevden alınmasını talep eden Gümrük Müsteşar Vekili Mehmet Şahin ile ilgili olarak, "Pazartesi gününden itibaren kendi talebi üzerine onu nadasa bırakacağım. Ancak şunu söyleyeyim, geri gelişi daha iyi olacaktır" dedi.


Tüzmen, Güm-Kart Projesi pilot uygulaması tanıtım töreninde görevden alınmasını talep eden Şahin'in talebini değerlendirdi. Tüzmen, yaptığı konuşmada, Türk yargısına her zaman güvendiklerini belirterek, "Verilemeyecek hesabım yok. Kuruluşumdaki arkadaşlarımın da veremeyeceki hesabı yok. Görüyorsunuz çok örnek bir davranış sergiledi. Ama ben size şunu söyleyeyim. Zaman zaman insanların bürokraside ve siyasette nadasa kaldıkları dönemler olur" diye konuştu. Kendisinin de geçmişte kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını hatırlatan Tüzmen, "Ama dönüşüm farklı oldu. Bu arkadaşımızı da geçici bir süreyle ben pazartesi günü itibariyle kendi talebi üzerine nadasa bırakacağım. Ancak şunu söyleyeyim. Dönüşü, geri gelişi çok daha iyi olacaktır" dedi.


Herkesin ve kendisinin de aynı güçlüklerle karşılaşabileceğini belirten Tüzmen şunları kaydetti: "Yenilik yapan insanların, hızlı çalışan insanların, 24 saat, 7 gün devamlı çalışan insanların sıkıntılarla karşılaşması çok doğaldır. Koşarken birilerinin ayaklarına basarsınız. Ama şunu söyleyeyim. Doğru sallanır ama hiçbir zaman yıkılmaz".
Törenin ardından Müsteşar Vekili Şahin, Bakan Tüzmen'in makam aracına binerek, birlikte tören alanından ayrıldı.
(İHA)

 
UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, Irak ile ilgili sıkıntılara açıklık getirdi.
 
Çetin Nuhoğlu 2006 Yılını Değerlendirdi;
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerlkwtürkiyetreylersrcbusşoförtruckKamyon