Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
3 Haziran 2013 Pazartesi - 10:38

Ali Ağaoğlu, oğlu için araba tasarlattı

Geçtiğimiz günlerde doğum yapan eşine VIP araç tasarlatan Ali Ağaoğlu son çocuğu Ege için hiçbir masraftan kaçınmadı. Ünlü Tasarımcı ve Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç’a eşi için özel bir araç tasarlatan işadamı Ali Ağaoğlu yürüyen sarayı eşine doğum hediyesi olarak yaptırdı. Araç toplama 3 ayda Petek Hanım’ın zevkine ve ihtiyaçlarına göre tasarlandı. Ayrıca şıklığı seven Ertüre’nin talebi üzerine aracın çeşitli yerleri swarovski taşlarla süslendi.

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu henüz dünyaya gözlerini açan oğlu Ege için masraftan kaçınmayarak krallara layık bir araç tasarlattı. Lüks aracın iç döşemesinde kullanılan swarovski taşlardan tutun da kolçaklara kadar bütün tasarım Petek Ertüre’nin zevkine uygun olarak hazırlandı. Seyahat sırasında annesinin ve minik Ege’nin rahatı düşünülerek tasarlanan araçta, terlemeyi minimuma indiren özel izofiksli koltuklar, soğuk ve sıcak içeceklerin derecesinin ayarlandığı özel aletler gibi bebeğin bakımını kolaylaştıracak bir evde olması gereken her şey mevcut.

Tamamen baştan yaratılan Mercedes Viano marka lüks aracın iç döşemesinde Ertüre’nin zevki doğrultusunda beyaz linen ve özel pembe renklerde deri ve ahşap olarak da piano black kaplama kullanıldı. Ertüre’nin bebek bakımını kolaylaştırmak için bütün detayların düşünüldüğü lüks aracı doğuma yetiştirmek için ünlü tasarımcı Erbakan Malkoç ve ekibi toplam 3 ay çalıştı.

Araçları Baştan Yaratıyor…

Fabrika çıkışı araçları baştan yaratarak, otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren, Erbakan Malkoç yönetimindeki Dizayn Vip ekibi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumunu müşterilerine sunuyor. Bir ofiste bulunması gereken ihtiyaçların hepsini araç içine yerleştiren Erbakan Malkoç, araçları baştan yaratıyor. Üretiminin büyük bir kısmını ihraç eden ünlü tasarımcı, üst segment araçları ile dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Üst düzey yöneticilerin, sanatçıların ve bürokratların tercih ettiği Dizayn VIP, otomobil dizaynının yanı sıra; minibüs, otobüs, yat, helikopter ve jetlerin içini de dizayn ediyor.

Erbakan Malkoç yönetimindeki Dizayn Vip ekibi, dünyanın birçok ülkesinden ihraç kaydıyla getirilen lüks araçların içlerini yeniden tasarlıyor ve bazılarını ortadan kesip uzatıyor. Araçları, kendi ekibinin geliştirdiği yazılımlarla cep telefonunda hükmedilir hale getiriyor ve ortalamanın üstünde bir fiyatla ihraç ediyor. Müşterileri arasında krallar, prensler, ünlü siyaset adamları, işadamları, futbolcu ve sanatçılar da olan Erbakan Malkoç, Avcılar’daki 4 bin metrekarelik ‘tasarım ve uygulama’ fabrikasında araçları yürüyen ofisler haline getiriyor

 
58 Yolcu kapasiteli İrizar
 
Araç Takibi ile Turist Güvenliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
58 Yolcu kapasiteli İrizar
Otobüs dünyasının prestijli markası İspanyol Irizar’ın en yeni teknolojiyle ...
‘Uluslararası Pick-Up 2013’ Ford Ranger’ın
Yeni Ford Ranger, “Uluslararası Pick-Up 2013” ödülünü kazandı. Jüri heyetinin ...
Thermo King Yeni Ce Serisi
Thermo King’ in küçük kamyon ve panelvanlar için ürettiği yeni Ce serisi’ ...
 
MAN TopUsed’ten kaçırılmayacak fırsatlar
2‘nci el otobüste güvenilir adres olan MAN TopUsed, geliştirdiği kampanya ...
MAN TopUsed, büyük ilgi gördü
Kalite ve güven anlayışını ikinci el araç sektörüne taşıyan MAN TopUsed, ...
Güvenlik Testinden Beş Yıldız Aldı
Chevrolet'nin yeni küçük SUV modeli Trax, Euro NCAP’in 2013 yılında yenilenen ...
 
Pegasus’ta Windows 8 Uygulaması
Dijital pazarlama alanındaki yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ...
Shell Madeni Yağları Akıllı Telefonda
Shell’in iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği ‘Shell Madeni Yağlar’ ...
Sinema Gündemi
SİNEMA GÜNDEMİNDEN GERİ KALMAYAN KALİTELİ FİLM SİTESİ
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumbustrucklkwKamyontürkiye haberler kamyoncunews