Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
has, hastreyler, hasdorse, hastrailer, kamyon, kamyonet
English
CERAN LOGISTICS CONTINUES ITS RISE WITH DAF!

CERAN LOGISTICS CONTINUES ITS RISE WITH DAF!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
6 Şubat 2025 Perşembe - 16:45

Alışan 2025’e Yeni Depo Yatırımlarıyla Girdi

Alışan Lojistik, stratejik büyüme hedefleri doğrultusunda bu yıl da depo yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, Gebze-Pelitli ve İstanbul-Hadımköy’de açtığı 2 yeni depo ile depolama kapasitesini %10 arttırdı.

Alışan 2025’e Yeni Depo Yatırımlarıyla Girdi

Sektörde bu yıl 40. yılını kutlayan Alışan Lojistik, tehlikeli kimyasallar dahil olmak üzere, kimya sanayisi ile hızlı tüketim ürünleri, gıda, tarım, inşaat, otomotiv, seramik, telekomünikasyon, sağlık ve daha birçok sektördeki müşterilerine sunduğu depo ve antrepo hizmet ağını geliştirmeye, yeni yatırımlarıyla büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. 

Toplam depolama kapasitelerini %10 artırdıkları bu yeni yatırımları ile ilgili bilgi aktaran Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan, 13.700 m² genişliğindeki depolama alanı, 8 rampası, 15.200 EUR palet kapasitesi ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne olan yakınlığı ile dikkat çeken Gebze Pelitli depolarının özellikle çevre bölgelerdeki markalara hızlı ve etkili hizmet sunma imkânı sağlayacağını belirtti. Kuzey Otoyolu bağlantısına yalnızca 10 km mesafede yer alan İstanbul-Hadımköy depolarının ise 16.250 m² büyüklüğüne, 12 rampaya ve 18.720 EUR palet kapasitesine sahip olduğunu sözlerine ekleyen Alışan, her iki deponun da global standartlarda yeni teknolojilere sahip olduğunu ve sprinkler yangın sistemi ile donatıldığına vurgu yaptı.

2025 yılı büyüme hedefleri çerçevesinde gerçekleştikleri bu yatırımlarla depo sayılarını toplam 13 şehirde 30’a, palet kapasitelerini 450.000’e ve depolama alanlarını ise 300.000 metrekareye ulaştırdıklarını dile getiren Alışan, globalde ve yerelde pek çok büyük müşteriye ev sahipliği yapmak için hazır olan Gebze-Pelitli ve İstanbul-Hadımköy depolarında, elleçleme süreçleri, depolama ve katma değerli hizmetler dahil olmak üzere tüm operasyonel süreçlerin üstün teknoloji ve sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde titizlikle yürütüleceğinin de altını çizdi.

 

 

Etiketler:
 
Bolu Dağında Kar Etkili Oluyor!
 
Ford Otosan ve Mars Logistics’ten Karbonsuz Taşımacılık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Global Lojistik Sektörünün 2025 Yılında 11,3 Trilyon Dolara Ulaşması Bekleniyor
Global lojistik pazarı, 2024 yılında bir önceki yıla göre %3,5 büyüyerek ...
DKV Box Europe ile Otomatik Geçiş Kolaylığı Şimdi Slovenya’da!
Avrupa Elektronik Geçiş Ücreti Hizmeti’ni (EETS) destekleyen DKV Box Europe ...
Arkas Lojistik’e Yılın En İtibarlı Lojistik Şirketi Ödülü
Arkas Lojistik, “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde Lojistik ...
 
Horoz Lojistik’ten İş Ortaklarına ve Çalışanlarına Teşekkür!
Horoz Lojistik, düzenlediği özel gecede, uzun yıllara dayanan iş birlikleri ...
TLS Lojistik, Avrupa’daki Varlığını Güçlendiriyor
Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden TLS Lojistik, küresel büyüme ...
Türk Markaları, Mars Hava ve Deniz Kargo ile Dubai Fuarlarında Yerini Aldı
Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarından Mars Hava ve Deniz Kargo, ...
 
Lojistik Sektöründe Global Mevzuatlara Uyum İçin Dikkat Edilmesi Gereken 6 Temel Nokta
Küreselleşme ile birlikte lojistik sektörü, dünya çapında hızla büyüyen ...
DKV Mobility, Azerbaycan Pazarına Girdi
Önemli bir uluslararası taşımacılık üssü olan Azerbaycan’da DKV Mobility’nin ...
Alp Özler Grup, 2025’i Tüm Çalışanlarıyla Birlikte Coşkuyla Karşıladı!
Alp Özler Grup, 2024 yılının kapanışı ve 2025 yılının karşılamasını 18 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Lojistik 2025
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonşoförnews haberler kamyoncutürkiyedikkatfahrerlkw